Ga naar de inhoud

Griezelige Halloween teksten voor op een kaart

Halloween, het feest waarbij kinderen in enge kostuums langs de deuren gaan om snoep te krijgen, verdient natuurlijk eigen teksten. Daarom hebben we een aantal Halloween teksten op een rij gezet. Leuk voor op een Halloween kaart.

Eerste kaart cadeau

Spinnen en spoken

Droom jij ook van spinnen en spoken? Kan een nachtmerrie je niet lang genoeg duren? Lijkt meedoen aan Saw jou een prima familie-uitje? Dan ben jij bij deze uitgenodigd voor ons Halloween-feest!

Halloween uitnodiging

Is dat tomatensap? Wat heb je scherpe hoektanden... Zag ik daar nou net een vleermuis? Wie zal het zeggen... Je bent in ieder geval uitgenodigd, voor ons Halloweenfeest!

Verkleden

Wij geven een Halloween-feest! Dus kom verkleed, bijvoorbeeld als: - Een skelet met een baret; - Magere Hein met zijn konijn; - Een spook die opgaat in rook; - Walter White in wollen trui (zelfgebreid). De rijm is op, zoals je ziet. Kom je op ons feest?

Wij verzegelen het huis

Halloween veilig doorbrengen? Wij hebben alles in huis gehaald, en verzegelen het huis vanaf 00.00 uur. Ons kan niks gebeuren. Jou wel?

Durf jij het aan?

Griezelen, gruwelen, huiveren, rillen... Kriebelen, krassen, rennen, gillen... Durf jij het aan om op Halloween ons huis binnen te gaan?

We vieren Halloween

Dit jaar vieren we Halloween Zo heb je je vrienden nooit eerder gezien Wie gaat er als wat verkleed? Het duurt nog even voor je dat weet

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.543 beoordelingen