Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Uitnodiging kerstdiner maken

Kerst draait om lekker eten en gezelligheid. Stuur daarom je vrienden en familie een kerstkaart en nodig ze meteen uit voor een heerlijk kerstdiner. Kies een leuke kerstkaart uit onze collectie of maak je kerstdiner uitnodiging helemaal zelf. Bekijk nu de leuke kerst uitnodigingen en menukaarten voor het kerstdiner en bestel meteen een GRATIS proefdruk.

Tip: Je kunt iedere kaart aanpassen aan je eigen wensen. Zo maak je jouw unieke kerstkaartje.

Kerst uitnodiging maken

Organiseer jij dit jaar een kerstborrel of kerstdiner en wil je mensen een persoonlijke uitnodiging sturen? Maak dan een mooie kerstkaart met uitnodiging voor een kerstdiner.

In onze kaartmaker kun je snel en eenvoudig je eigen kaarten ontwerpen. Begin met een leuke kaart uit de collectie met kerstdiner uitnodigingen. Klik op kaart bewerken om de kaart aan te passen of kies een blanco kaart en maak je kerst uitnodiging helemaal zelf. Met je eigen foto’s en teksten maak je de kaart nog persoonlijker. Het kerstdiner is pas geslaagd als iedereen van de partij is. Maak en verstuur daarom nu je kerst uitnodigingen.

TIP: Wil je het kerstetentje nog verder aankleden? Maak dan ook persoonlijke menukaarten in kerstsfeer. Dit is een mooie aanvulling op de uitnodiging voor het diner. Bekijk hier de menukaarten voor het kerstdiner.

De kerstdiner uitnodiging versturen

Natuurlijk wil je zeker weten dat al jouw geliefden bij het kerstdiner aanwezig kunnen zijn! Stuur je uitnodigingen voor het diner daarom op tijd. Zo weet je zeker dat jij de eerste bent die met een goed voorstel komt. Bij Kaartje2go kun je de uitnodigingen enige tijd van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Terwijl jij je concentreert op de voorbereidingen, sturen wij de uitnodigingen op de gewenste datum direct naar je geliefden.

Natuurlijk kun je de kerstdiner uitnodiging ook thuis laten bezorgen. Zo kun je zelf een mooie tekst in handlettering op de kaart zetten. Daarnaast kun je bij een pakketje ook prachtige sluitzegels en rode enveloppen bestellen. Het versturen van het pakketje is helemaal gratis.

TIP: Wil je zeker weten dat je niets vergeet? Gebruik dan onze handige kerstdiner checklist.

Wat zet je op een kerstdiner uitnodiging?

Op een kerstdiner uitnodiging zet je in ieder geval de volgende informatie:

  1. Het TIJDSTIP van het diner.
  2. De DATUM waarop het etentje plaatsvindt.
  3. De LOCATIE van de kerstmaaltijd.
  4. Een gezellige KERSTGROET mag natuurlijk ook niet ontbreken.
  5. Evenals WAAROM je gasten uitnodigt.

Enkele voorbeelden

***************

De laatste dagen van 2018 zijn aangebroken. We wensen jullie prettige feestdagen en een gezond 2019 toe.

Om het jaar samen af te sluiten nodigen we jullie graag uit voor een kerstdiner op dinsdag 25 december rond 17:00.

Fijne dagen en tot dan!

[NAMEN]

***************

THEMA: Luxe kerstdiner

WAAROM: Afsluiting van een succesvol jaar

WANNEER: 25 december 2018

WAAR: Het Glazen Plafond in Amsterdam

TIJD: vanaf 20.00 uur

***************

Kerst is de mooiste tijd van het jaar.

Op 25 december geven we een heerlijke kerstbrunch en we vinden het fijn als jullie hierbij kunnen zijn.

Jullie zijn van harte uitgenodigd bij ons aan de Molenstraat 11 vanaf 17.00 uur

We zien jullie dan!

[NAMEN]

***************

We willen jullie bedanken voor het werk dat jullie dit jaar gedaan hebben. Onze groei hebben we mede aan jullie te danken en daarom willen we je uitnodigingen voor een heerlijke kerstborrel.

Graag sluiten we het jaar gezamenlijk af met een kerstborrel op 19 december op [LOCATIE].

Op naar een gelukkig en gezond 2019 en tot dan!

***************

Kerstborrel & kerstbrunch

Geef je een kerstborrel of kerstbrunch? Ook dan kun je een uitnodiging bij Kaartje2go maken. Voor een kerstborrel hebben we speciale uitnodigingen in kerstsfeer laten ontwerpen. Voor de kerstbrunch hebben we geen eigen collectie, maar in veel gevallen is de titel van de kaart aan te passen. Verander simpelweg het woord kerstdiner in kerstbrunch en klaar is je persoonlijke uitnodiging.

Wil je ook nog graag een persoonlijke kerstgroet sturen? Bekijk ook eens onze kerstkaarten!

Ook voor een zakelijk etentje met collega’s

De kerstdiner kaarten zijn zo aan te passen dat ze ook geschikt zijn om collega’s uit te nodigen voor een zakelijk kerstdiner. Kies een mooie kerstdiner uitnodigingen, klik op kaart bewerken en ontwerp je eigen kaart. Voeg bijvoorbeeld een bedrijfslogo toe of de naam van je bedrijf. Een zakelijke kerstdiner uitnodiging heb je zo gemaakt.

eKomi
Kaartje2go gets a 9.6 out of 10 using 11405 ratings