Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Uitnodiging kerstdiner - kaarten

Een kerstkaart sturen om familie en/of vrienden uit te nodigen voor het kerstdiner is natuurlijk harstikke leuk! Alle kerst uitnodigingen en menukaarten voor het kerstdiner vind je hier! Kies een kaartje uit onze collectie maar je kunt ook zelf je kerst uitnodiging maken. Je kunt iedere kaart aanpassen aan je eigen wensen en krijgt zo een unieke kaart.

Kerst uitnodiging maken

Organiseer jij dit jaar een kerstborrel of het kerstdiner en wil je mensen uitnodigen? Kijk hier dan gerust even rond! Op Kaartje2go.nl kun je heel snel je eigen kaarten maken waarmee je het kerstdiner aankondigt. Wij hebben een ruim assortiment met diverse kerstdiner uitnodigingen, menu- en bedankkaarten. Je kan een kaartje kiezen uit het assortiment maar je kan ook zelf je eigen kerst uitnodiging maken. Geef een persoonlijk tintje aan de uitnodigingen met je eigen foto's en teksten. Het kerstdiner is pas geslaagd als iedereen bij jou aan tafel zit. Maak en verstuur daarom nu je kerst uitnodigingen. Wil je ook graag gelukswensen versturen? Neem dan een kijkje bij onze andere kerstkaarten.

Versturen kerstdiner uitnodiging

Je wilt natuurlijk zeker weten dat al jouw geliefden bij het kerstdiner aanwezig kunnen zijn! Het is daarom raadzaam om je uitnodigingen voor het diner op tijd te versturen. Bij Kaartje2go kun je de uitnodigingen enige tijd van tevoren maken en een eigen verzenddatum opgeven. De uitnodigingen versturen wij op de gewenste datum terwijl jij je concentreert op de voorbereidingen. Meer weten over deze voorbereidingen? Hou onze checklist dan bij de hand!

 

Terug naar boven