Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Uitnodiging kerstdiner - kaarten

Kerst uitnodiging maken

Organiseer jij dit jaar een kerstborrel of kerstdiner en wil je mensen heel persoonlijk uitnodigen? Stuur dan een mooie kerstkaart met uitnodiging voor een kerstdiner. Je eigen kaarten maken doe je snel en eenvoudig met onze kaartenmaker. Blader gerust door het assortiment met kerstdiner uitnodigingen, menu- en bedankkaarten. Je kan een kaartje kiezen en aanpassen of je maakt je kerst uitnodiging helemaal zelf. Maak de kaart nog persoonlijker met je eigen foto’s en teksten. Het kerstdiner is pas geslaagd als iedereen van de partij is. Maak en verstuur daarom nu je kerst uitnodigingen. Wil je ook nog graag een persoonlijke kerstgroet sturen? Bekijk ook eens onze kerstkaarten!

De kerstdiner uitnodiging versturen

Natuurlijk wil je zeker weten dat al jouw geliefden bij het kerstdiner aanwezig kunnen zijn! Stuur je uitnodigingen voor het diner daarom op tijd. Zo weet je zeker dat jij de eerste bent die met een goed voorstel komt. Bij Kaartje2go kun je de uitnodigingen enige tijd van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. De uitnodigingen versturen wij op de gewenste datum direct naar je geliefden (of als pakketje bij jou thuis), terwijl jij je concentreert op de voorbereidingen. Wil je zeker weten dat je niets vergeet? Gebruik dan onze handige kerstdiner checklist.

Kaartje2gokrijgt een 9.6van 10 uit 10447beoordelingen