Funky kerstkaarten » De kersttrend van 2021

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Of niet? Af en toe mag het best een beetje gekker en vrolijker zijn. Vind jij dat ook? Dan is deze kerstkaarten trend wellicht iets voor jou. Zeg nou zelf, hier wordt je toch vrolijk van? Maak nu jouw Funky kerstkaart en je ontvangt van ons een gratis proefdruk.

Funky kerstkaarten

Wil jij met jouw kerstkaarten een glimlach op het gezin op het gezicht van de ontvanger toveren? Of liever zelfs een grinnik? Dan zijn deze knotsgekke kerstkaarten echt iets voor jou. Onze designers zijn helemaal gek gegaan en hebben voor jou gekke, vrolijke en speelse kerstkaarten ontworpen.

Kenmerkend aan Funky kerstkaarten zijn de vrolijke zoete kleuren zoals groen, roze, blauw en geel. De kaarten zijn extra speels door de hoekige typografie, woordgrapjes en zomerse elementen.

Op de grappige kerstkaarten vind je leuke figuren zoals unicorns, flamingos, honden en katten en vrolijke kerstfiguren.

Welke papiersoort & envelop past bij een Funky kerstkaart?

Er zijn twee papiersoorten die bijzonder goed passen bij deze kersttrend:

  • Kies voor een matte papiersoort om de kleuren van het papier te laten springen.
  • Of ga voor de linnen papiersoort en maak een kaart die zo in je interieur past.

Verpak je kaart in een witte, blauwe of roze envelop en wens de anders eens écht een vroooo-lijk kerstfeest.

Funky en andere kersttrends

Bij Kaartje2go vind je nog veel meer kaarten. Wat dacht je van een Engelse kerstkaart of een kerstkaart speciaal voor kinderen? En is Funky toch niet helemaal jouw stijl? Dan zijn onze klassieke kerstkaarten of kerstkaarten met jaartal natuurlijk ook altijd nog een optie.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.861 beoordelingen