Ga naar de inhoud

Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes ontwerpen is het allerleukste om te doen, en het is ook nog eens heel eenvoudig. Met onze handige kaartmaker kun je zelf een origineel geboortekaartje ontwerpen. Verander de achtergrond, wijzig het lettertype, voeg figuren toe en speel met kleuren om het kaartje helemaal naar wens te maken. Dit kun je op verschillende manieren doen:

  • Begin met je eigen foto
  • Begin met een blanco kaart
  • Pas een bestaand ontwerp aan

Begin met je eigen foto

Een geboortekaartje met foto is de beste optie als je jullie kindje graag aan familie en vrienden wilt laten zien. Upload een foto vanaf je smartphone of computer en je hebt meteen een uniek geboortekaartje. Met de magie van onze kaartmaker (en leuke fotokaders) maak je er zelf een schitterend ontwerp van.

📷 Tip: Bekijk ook onze collectie geboortekaartjes met foto. Op deze kaartjes met foto of fotocollage kun je eenvoudig je eigen foto uploaden. Vervolgens kun je in de kaartmaker het bestaande ontwerp aanpassen totdat het helemaal naar jullie wens is.

Geboortekaartje olifant mint waterverf hartjes foto
Geboortekaartje jongen stoer lief met waterverf en label
Geboortekaartje meisje dierenprint giraf foto
Geboorte - Foto met lijnen, jongen

Begin met een blanco kaart

Voor de echte creatievelingen is beginnen met een blanco geboortekaartje een fantastische keuze. Ga voor een rechthoekig, vierkant of langwerpig kaartje en beslis of je een enkele of dubbele kaart wilt. Heb je een kaart gekozen? Dan kun je aan de slag in de kaartmaker. Voeg daar een achtergrond, tekst en figuren toe om het geboortekaartjes-ontwerp te maken dat jij voor ogen hebt. Alles is mogelijk!

Blanco kaart staand
Kies je kleur wit vierkante kaart
Blanco kaart liggend
Blanco kaart -  witte rechthoekige kaart

Begin met een bestaand ontwerp

Minstens net zo leuk en misschien nog wel het allermakkelijkste, is een bestaand geboortekaartje aanpassen. Kies een ontwerp uit waar je blij van wordt en zet in onze kaartmaker de puntjes op de i. Door kleuren aan te passen en verschillende elementen te verslepen maak je in een handomdraai een persoonlijk geboortekaartje. Superleuk en super makkelijk!

Veelgestelde vragen over zelf geboortekaartjes ontwerpen

Hulp nodig? Vraag onze designers

Het online ontwerpen van een geboortekaartje hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of wel wat hulp kunt gebruiken. Neem dan contact op met onze klanttevredenheidsteam. Deze geboortekaartjes-experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen bij eventuele aanpassingen aan je geboortekaartje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.