Ga naar de inhoud
BoekenHet perfecte cadeau voor iedere boekenwurm

Boek bestellen met een kaartje

Een boek is altijd een mooi cadeau om te geven. Kinderen worden altijd helemaal blij van mooie prentenboeken die ze samen met papa of mama kunnen lezen en bekijken. Ook voor volwassenen zijn boeken een geschikt cadeau. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. 

Mooi boek bij je kaart

Boeken lenen zich perfect als cadeau. Ze zijn populair om te geven voor een verjaardag, maar ook voor Sinterklaas en Kerstmis kun je een boek geven.

Boeken voor kinderen

Lezen is een vaardigheid die heel belangrijk is voor kinderen. Samen met papa en mama een boek lezen en ontdekken is heel goed voor hun taalvaardigheid. 

Voor de allerkleinsten zijn voorleesboeken geweldig. De boeken “Bedtijd, kleine beer” en “Een moment zoals deze” zijn niet alleen superschattig, maar ook fijne boekjes om samen te lezen. 

Iets oudere kinderen vinden “Bout en Moertje ABC” geweldig. Met de letterkaarten kunnen ze niet alleen de afzonderlijke letters leren, maar ook alvast hun eerste woordjes leggen.

Voor kinderen die kunnen lezen, hebben we de leesboeken “Supersticks hockeyvrienden” en “Gezocht: Koen Konijn, boekenboef”. Het eerste boek gaat over twee vriendinnen die op hockey zitten. Het andere boek gaat over Koen Konijn, die van lezen houdt en boeken van kinderen steelt. 

Tot slot hebben we voor de echte voetbalfanaten “Het grote vaders & zonen voetbalboek”, vol met interessante weetjes en toffe verhalen over voetbal. Leuk om samen met papa te lezen!  

Kleuren voor volwassenen

Kleuren lijkt iets voor kinderen, maar volwassenen hebben het ook weer ontdekt. Het werkt namelijk heel ontspannend. Even afsluiten van de wereld en alleen maar op de tekening concentreren. De “Mindfulness kleurkaarten” zijn speciaal voor volwassenen ontwikkeld. 

Hoe bestel ik een boek bij mijn kaart?

Kies eenvoudig het boek dat je leuk vindt voor de ontvanger. Vervolgens kies je een mooie kaart die past bij de ontvanger en bij de gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardagskaart. Maak de kaart persoonlijk met een leuke tekst en bijvoorbeeld vrolijke figuren. 

Je kunt ook eerst een kaart maken en daarna het boek toevoegen. Kies je kaart en doorloop het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je het boek en je plaatst je bestelling. 

Een cadeau om lang van te genieten

Met een boek van Kaartje2go geef je een cadeau waar de ontvanger lang plezier van zal hebben! Heb je een vraag over het bestellen van een boek of kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan onze meestgestelde vragen over cadeaus of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.