Kerst 16 oktober 2019

Kerstcollectie 2019: wanneer in de winkels?

Kerstcollectie 2019
IKEA Vinter collectie 2019

Mag het voor jou altijd kerst zijn, luister je in juli al naar kerstmuziek en kun je niet wachten tot de kerstcollecties van 2019 in de winkels liggen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De eerste kerst deco voor 2019 ligt namelijk al in de winkels! Vanaf nu kun je weer helemaal losgaan met kerst decoratie en je huis omtoveren tot een gezellig kerstwalhalla. Benieuwd waar je de eerste kerstcollectie van 2019 kunt vinden en wanneer winkels als Intratuin, Bijenkorf en Action hun kerstcollecties uitstallen? Lees dan verder!

Tuinland: de kerstshow en kerstspullen

Denken wij aan kerst, dan denken we aan de kerstshows bij tuincentra als Tuinland! Kerst bij Tuinland is al vanaf 4 oktober 2019 te bewonderen. Bij Tuinland shop je dus nu al je kerst decoratie. Vanaf begin december kun je ook echte kerstbomen kopen bij Tuinland. En tot die tijd kun je nog even bedenken of je een echte kerstboom of een kunstkerstboom wilt neerzetten voor kerst 2019!

Kerst bij Tuinland: vanaf 4 oktober 2019

Intratuin kerstshow in het tuincentrum

Intratuin is ook een tuincentrum waar kerst in volle glorie aanwezig is rond december. Ben jij net zoals wij ook zo benieuwd wanneer kerstshows van 2019 bij Intratuin te bewonderen zijn? Vanaf begin oktober 2019 kun je bij de meeste Intratuinfilialen weer de leukste kerstdecoratie, kerstballen en ornamenten kopen! De kerstbomen staan vanaf eind november weer in de winkels. Nu al benieuwd naar de hele collectie? De nieuwe collectie is ook online te vinden via intratuin.nl/kerst.

Kerst bij Intratuin: vanaf begin oktober 2019 (bekijk hun pagina met kerstshows voor de precieze data van jouw filiaal)

Bijenkorf: luxe kerstcollectie

Ben je op zoek naar stijlvolle kerst decoratie en koop je dit graag bij de Bijenkorf? Vanaf half oktober 2019 kun je weer bijzondere kerstballen, slingers en ornamenten shoppen bij dit warenhuis. Dit jaar kun je je kerstboom dus al in oktober perfect optuigen als je dat wilt! Kijk voor de nieuwe collectie ook op www.debijenkorf.nl/kerst.

Kerst bij de Bijenkorf: vanaf half oktober 2019

Sostrene Grene kerst 2019
Søstrene Grene kerstcollectie 2019

Søstrene Grene kerstspullen

Kom jij de Deense winkel Søstrene Grene nooit uit zonder iets leuks? Dan moet je ook zeker eens de kerstcollectie van Søstrene Grene bekijken. De eerste kerstspullen van de gezusters Grene liggen 24 oktober 2019 in alle winkels en vanaf 21 november 2019 kun je er nog meer mooie kerstdecoratie vinden. Zo heb je ook dit jaar kerstversiering die net een beetje anders is. 

Kerst bij Søstrene Grene: vanaf 24 oktober 2019. 21 november 2019 worden er nog meer leuke kerstspullen toegevoegd.

Action en zijn voordelige kerstdecoratie

Kerst spullen kopen voor een prikkie doe je bij Action. Deze winkel vol handige en leuke spullen voor in huis pakt namelijk ook dit jaar uit voor kerst. Bij Action ligt alle decoratie voor kerst al vanaf eind september 2019 in de winkels. Bekijk bijvoorbeeld eens het Action rendiermandje of kerstkussen voor je hond of kat, de houten kerststal voor kinderen of een van de Action adventskalenders.

Kerst bij Action: vanaf eind september 2019 in de winkels

Xenos kerstcollectie

Naast de Action is ook Xenos een leuke winkel om voor weinig geld veel kerst decoratie te kopen. De eerste kerstspullen liggen vanaf oktober 2019 al in de schappen bij de meeste Xenos-vestigingen. Door de weken heen zal er ook steeds meer worden toegevoegd, zodat je je huis weer helemaal kerstproof maakt. Xenos heeft trouwens ook leuke spullen om je kerstcadeaus creatief in te pakken.

Kerst bij Xenos: vanaf oktober 2019

Hema kerstcollectie in de winkels

Warenhuis Hema heeft altijd leuke kerstcollecties voor ronde prijzen. En ook bij Hema liggen de eerste kerstspullen begin oktober 2019 al in de schappen! Koop er heel goedkoop je slingers, lampjes, kerstballen en ornamenten en maak er met de kerstcollectie 2019 een feestje van. Houd jouw Hema in de gaten voor de hele kerstcollectie.

Kerst bij Hema: vanaf oktober 2019

Primark kerst collectie in de winkels

Als je op zoek bent naar budget kerst versiering, dan is Primark je winkel! Vanaf half september 2019 liggen de eerste Primark kerstspullen al in de winkels en vanaf 3 november 2019 is de Primark Home afdeling helemaal gevuld met kerstdeco. Vergeet trouwens niet om een rondje langs de afdeling foute kersttruien van Primark te maken, want ook dit jaar zijn deze weer verkrijgbaar!

Primark kerstcollectie: eerste kerstspullen vanaf half september, 3 november ligt de volledige kerstcollectie in alle winkels.

IKEA kerst collectie 2019
IKEA Vinter kerstcollectie 2019

IKEA kerstcollectie 2019

Versier jij je huis graag net een beetje anders? Kijk dan eens bij de IKEA kerstcollectie! De IKEA VINTER collectie ligt vanaf oktober 2019 in de IKEA-winkels. De kerstcollectie bestaat onder andere uit serviezen, benodigdheden voor in de keuken, kerstlampjes en gezellige accessoires om je huis mee aan te kleden. En de IKEA adventskalender met chocolaatjes is natuurlijk ook een must ;–)

IKEA kerstcollectie: vanaf oktober 2019

Hornbach kerstversiering

Bouwmarkt Hornbach heeft ook dit jaar weer de leukste kerstdecoratie om je huis gezellig mee te maken. Al vanaf 18 september 2019 liggen de eerste kerstballen in de winkels en de kerstcollectie wordt door de weken heen meer en meer uitgebreid. Naast kerstversiering heeft Hornbach ook echte en kunstkerstbomen. De echte kerstbomen zijn vanaf eind november verkrijgbaar.

Kerst bij Hornbach: vanaf 18 september 2019

Kerst Allerhande en Allerhande Decemberbox

Kerst betekent niet alleen gezelligheid in huis, maar ook veel reuring in de keuken. Maak het jezelf dit jaar gemakkelijk met de recepten uit de Kerst Allerhande van 2019! Wanneer de kerst Allerhande van 2019 in de winkel ligt is vrijdag 6 december! Krijg je nu al kerststress bij de gedachte aan wat je moet maken voor kerst? Bestel dan een van de verschillende Allerhande Decemberboxen van 2019! Hierin zitten de lekkerste ingrediënten en recepten om een heerlijk kerstdiner samen te stellen. De Allerhande Decemberboxen 2019 zijn te bestellen van 26 november t/m 19 december 2019, via ah.nl/decemberboxen.

Kerst Allerhande: vanaf vrijdag 6 december 2019
Allerhande Decemberboxen 2019: van 26 november t/m 19 december 2019 te bestellen

Wanneer zijn Decemberzegels te koop en te gebruiken?

Kerst zou kerst niet zijn zonder kerstkaarten! En omdat je niet elke kerstkaart apart weg kan brengen plak je natuurlijk kerstzegels op je kerstkaarten. De Decemberzegels van 2019 mag je gebruiken van 4 november 2019 t/m 3 januari 2020. Je hebt dus 2 maanden de tijd om familie en vrienden leuke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten te sturen! En wist je dat je bij Kaartje2go ook korting op je postzegel krijgt? Van 4 november 2019 t/m 5 januari 2020 stuur je je kerstkaarten dus extra voordelig. Lees er meer over op onze pagina Welke postzegel plak je op een kerstkaart?

Decemberzegels te koop en te gebruiken: van 4 november 2019 t/m 3 januari 2020
Kaartje2go korting op je postzegel: van 4 november 2019 t/m 5 januari 2020.

Shop decoratie voor kerst 2019

De eerste kerstcollectie 2019 ligt dus al bijna in de winkel! Verzamel daarom nu je favoriete kersttrends, zodat je precies weet waar je naar op zoek bent. Naast kerstdecoratie kopen kun je nu ook alvast je kerstkaarten maken en klaarzetten voor in december. Laat de kaarten rechtstreeks versturen door ons, zodat je hier in december niet meer over na hoeft te denken.

Ook interessant voor jou: