Voorbeelden van onze beterschapskaarten

Voorbeelden van onze beterschapskaarten

Zieke collega

Een zieke collega is niet leuk. Het is vervelend voor hem of haar maar ook voor het hele team want zijn of haar gezellige praatjes worden natuurlijk node gemist. Stuur daarom een leuke kaart namens alle collega's om hem of haar op te beuren. Het is leuk om een dubbele kaart op A4-formaat te sturen, waar iedereen een persoonlijke boodschap op heeft geschreven. 

Grote beterschapskaarten

Alle rechthoekige beterschapskaarten zijn ook op A4-formaat te bestellen. In de categorie 'Beterschapskaarten' kun je de kaarten sorteren op 'rechthoekige kaarten'. Kies een leuke kaart uit, selecteer dubbel A4-formaat en stuur deze naar het kantoor. Iedereen kan dan zijn naam en een beterschapswens op de kaart schrijven, voordat jullie de kaart naar de zieke collega toe sturen.

Mooie beterschapskaart

Het is altijd vervelend als er iemand in je omgeving ziek is. Bij kaartje2go vind je de allermooiste beterschapskaartjes om de zieke een hart onder de riem te steken. Kies voor een mooie kaart uit de collectie zoals deze met rozen. Of maak een kaart met je eigen foto en tekst op de voorkant.

In de voorbeeldteksten voor beterschapskaartjes vind je prachtige gedichtjes en spreuken om de zieke nog eens extra op te beuren. Lees ze eens door als je wat extra inspiratie kunt gebruiken.

Grappig beterschapskaartje

Een beterschapskaartje sturen is vaak een serieuze aangelegenheid. Maar soms wil je de zieke opvrolijken met een komisch kaartje. Ook zulke kaartjes vind je bij Kaartje2go. Neem bijvoorbeeld dit paard wat zegt "Kiep Smijling". Het zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de zieke toveren. Je vindt dit kaartje hier.

Bekijk ook eens de andere beterschapskaarten, er staan nog veel meer leuke, grappige kaartjes tussen!

Bloemen met effect

Een bloemetje krijgen is altijd leuk als je ziek bent, ook als ze op een kaart staan. Beterschapskaartjes met bloemen fleuren een patient altijd op. Je vind unieke en originele beterschap kaarten bij Kaartje2go. Vaak zijn ze exclusief bij Kaartje2go verkrijgbaar. De zieke zal zich snel beter voelen door jouw mooie en originele kaartje!

De mooiste beterschapskaartjes maak je zo, bij Kaartje2go!