Voorbeelden van onze beterschapskaarten

Iemand die ziek op de bank of in bed ligt opvrolijken met een kaartje? Bekijk dan snel het uitgebreide assortiment beterschapskaarten van kaartje2go. We willen je graag inspireren! Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste beterschapskaarten. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje.

Beterschaap!

Ziek zijn is niet fijn. Vrolijk je zieke collega of vriend op met dit grappige kaartje. Met een beetje humor knapt diegene vast nog sneller weer op! Makkelijk geheel naar eigen wens aan te passen.

Get well soon

Is een vriend of vriendin ziek, dan is een opkikkertje altijd leuk. Wens haar beterschap met deze mooie, versierde quote. Wanneer je heel de dag verplicht moet bankhangen omdat je ziek bent, is een kaartje een leuke onderbreking. Plaats op de achterzijde een leuke tekst of leuke figuren uit onze kaartmaker.

Een bloemetje maakt vrolijk.

Een bloemetje krijgen wanneer je ziek bent is een leuke oppepper. Net zoals deze mooie bloemenkaart. Iemand die zich niet zo lekker voelt en deze kaart ontvangt, zal zich vast sneller beter voelen. Je kan de kaart geheel naar wens aanpassen en nog meer bloemen toevoegen in onze kaartmaker. Zo geef je de zieke een hele bloemenzee.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11198 beoordelingen