Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor beterschapskaarten

Iemand die ziek op de bank of in bed ligt opvrolijken met een kaartje? Bekijk dan snel het uitgebreide assortiment beterschapskaarten van kaartje2go. We willen je graag inspireren! Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste beterschapskaarten. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje.

Voorbeeld beterschapskaart met bloemen

Bloemen zijn altijd populair om te geven als iemand ziek is. Net als dat een bloemenkaart vaak gestuurd wordt naar een zieke. Vroeger had je alleen maar kaarten met foto’s van bloemen, die eigenlijk een beetje saai waren. Tegenwoordig heb je allerhande hippe beterschapskaarten met bloemen. Bijvoorbeeld deze twee kaarten. De eerste kaart is heel stijlvol met de waterverf kleuren en de gouden get well boodschap. De tweede kaart heeft vrolijk gekleurde bloemetjes en is daarmee perfect geschikt om iemand op te beuren.

Categorie: Beterschapskaarten
Designers: Manique en Anouks  

beterschapskaart bloemen
beterschapskaart met vrolijke bloemen

Voorbeeld beterschapskaart voor kinderen

Ziek zijn als kind is nooit leuk. Daarom is het altijd fijn om een kaartje te krijgen van je oma, tante of buurvrouw. Bij Kaartje2go hebben we een heleboel leuke beterschapskaartjes voor kinderen.  Stuur bijvoorbeeld een kaart met een dier erop, zoals deze kaart met een lieve beer. Ook kaarten met een luchtige tekst worden vaak gewaardeerd, zoals deze kaart met de tekst Zélfs superhelden worden wel eens ziek

Categorie: Beterschapskaarten kind
Designer: Paperhugs - by Lidy en Renee geeft vorm

beterschapskaart met lieve beer
beterschapskaart met superheld

Voorbeeld beterschapskaart voor mannen

We kennen allemaal de welbekende mannengriep. Maar soms is een man ook gewoon écht ziek! In beide gevallen is het een lief gebaar om hem een kaartje te sturen, zodat je hem een hart onder de riem kan steken. Kies bijvoorbeeld voor een humoristische kaart, of een stoere kaart zoals deze met krijtbord achtergrond en handlettering tekst.

Categorie: Beterschapskaarten man
Designer: Paperhugs - by Lidy

Grappige beterschapskaart
Beterschapskaart man

Voorbeeld beterschapskaart voor vrouwen

Als een vrouw ziek is, wil je haar een beetje opvrolijken. Voor vrouwen zijn lieve kaarten waar ‘dikke knuffel’ op staat erg populair. Ook kaarten met een stijlvol ontwerp en daarop de woorden ‘van harte beterschap’ en worden vaak gestuurd naar een vrouw die ziek is.

Categorie: Beterschapskaarten vrouw
Designers: Manique en Papercute

Beterschapskaart botanisch
Hippe beterschapskaart

Wat zet je op een beterschapskaart?

De tekst die je op een beterschapskaart zet is heel erg afhankelijk van de situatie waarin de zieke zich verkeert. Bij een gebroken arm kun je vaak een luchtigere boodschap op de kaart schrijven dan bij bijvoorbeeld een ernstige ziekte. Wat je ook schrijft, het is altijd belangrijk om oprecht te zijn. Zoek je daarbij naar woorden, dan kan het helpen om je te laten inspireren door onze voorbeeld beterschapswensen & teksten.

Hopelijk snel weer goed

Voel je je vermoeid, voel je je niet prettig,

ontbreekt het je vandaag aan moed?

Kijk dan naar dit lieve kaartje,

dan gaat het hopelijk snel weer goed.

Een beetje aandacht

Een beetje aandacht en een lieve groet,

dat doet je vast en zeker goed!

Wij voelen met je mee

Woorden geven niet altijd weer wat we eigenlijk bedoelen.

We hopen dat deze kaart duidelijk maakt dat we met je meevoelen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.