Trouwen 23 mei 2019

De mooiste trouwmenukaarten voor je bruiloft

Wil jij je bruiloftsgasten in stijl laten weten wat er wordt geserveerd tijdens jullie diner? Maak dan je eigen trouw menukaarten! Je gasten vinden dan geen geprint A5’je bij hun bord, maar een prachtig trouwmenu dat bij de aankleding van jullie bruiloft past. Bij Kaartje2go vind je heel veel menukaarten voor je bruiloft die je helemaal naar je eigen stijl kunt aanpassen. Kies bijvoorbeeld een van de volgende trouwmenukaarten en zorg hiermee voor de finishing touch.

Zoek je nog inspiratie voor een leuk bruiloft thema? Bekijk onze top 10 leukste bruiloft stijlen!

Trouw menukaart blauw goud

Trouw menukaart met marineblauw en goud

Ben je op zoek naar een menukaart die opvalt of past bij jouw kleurencombinatie met blauw? Ga dan voor dit marineblauwe trouwmenu met foto. Deze menukaart past erg goed bij een witte ondergrond, bij een rustige combinatie van kleuren of als je wat blauwe accenten als decoratie hebt. Extra leuk is het om een eigen foto toe te voegen, want zo wordt je trouw menukaart heel persoonlijk. Deze menukaart met marineblauw en goud kun je onder andere combineren met zachtroze, bordeauxrood of mintgroen.

Trouw menukaart geometrisch

Bruiloft menukaart met geometrische vormen, goud en groentinten

Maak je diner extra chic met geometrische vormen in je menukaart. Met de goudlook en groentinten geef je je stijl daarnaast net iets meer elegantie. Deze menukaart heeft geometrische vormen, maar je hoeft natuurlijk niet per se geometrie in je bruiloftstijl toe te voegen. Je kunt deze menukaart trouwens los bestellen of als onderdeel van een trouwkaartenset, met save the date kaarten, trouwkaarten, bedankkaartjes en bijpassende sluitzegels. Zo heb je ook menukaarten in stijl van de trouwkaarten. Passen de groentinten niet bij jouw bruiloft? De menukaart (en de gehele set) is ook in grijstinten verkrijgbaar.

Trouw menukaarten botanisch blaadjes

Neutrale trouw menukaart met botanische details

Kies deze menukaart voor trouwen als je de kleur groen veel laat terugkomen in je stijl of als de natuur een belangrijke inspiratiebron is voor je decoratie. Met deze menukaart hoef je trouwens niet per se het thema Botanisch te kiezen, want door de eucalyptus is de menukaart erg neutraal. Extra leuk is het als je de menukaart dan ook combineert met eucalyptus op de tafels. Daarnaast maakt een mooie papiersoort als linnen of oud-Hollands je menukaart nog luxer.

Trouw menukaarten neutraal strand

Subtiele trouw menukaarten met zachte tinten

Heb je een strandthema voor je bruiloft gekozen, of zoek je een subtiele menukaart met zachte tinten? Dan is deze menukaart met blauwe waterverf, goudlook accenten en wit echt iets voor tijdens jouw diner. De menukaart is niet te opvallend, maar kan juist wel weer de show stelen op een donkere ondergrond. Daarbij is deze trouw menukaart goed te combineren met kleuren als geel, lichtroze en perzik. Op de achterkant staat trouwens een subtiele zeester in goudlook, maar deze kun je ook vervangen door een ander figuur, of een leuke tekst als Eat, drink and be married.

Ook leuk om te lezen: Alles wat je wilt weten over save the date kaarten

Gratis proefdruk van je bruiloft menukaarten

Door een stijlvolle menukaart neer te leggen, maak je jouw diner helemaal af! Weet je nog niet zeker wanneer de gerechten op je bruiloft helemaal definitief zijn? Je kunt je menukaarten nog tot vlak voor je bruiloft bestellen. Als je je bestelling namelijk op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag verzonden. Bekijk nu onze trouw menukaarten en bestel je proefdruk!