Kerst 8 november 2017

Dit zijn de kerstkaartentrends van 2017!

Elk jaar voegen we de leukste kerstkaarten toe aan ons assortiment. Onze designers kijken naar modetrends en interieurtrends en ontwerpen vervolgens de mooiste kerstkaarten. Ook voor de kerst van 2017 hebben we weer heel veel mooie kerstkaarten trends gespot. Neem de trends op je gemak door en ga gezellig een avondje kerstkaarten maken!

Stoere kerstkaarten industrieel Scandinavisch

In woonwinkels zien we de industri├źle en Scandinavische stijl veel terug. Ook in kerstkaarten zijn dit twee populaire themaÔÇÖs. In deze stoere kerstkaarten wordt veel gebruik gemaakt van mooie typografie en de kleuren zwart, wit, goud en koper. Daarbij wordt veel gespeeld met grafische prints en rendieren.

Kerstkaarten trends 2017 botanisch

2. Botanische kerstkaarten voor een tropische vibe

Botanische kaarten zagen we al tussen de geboortekaartjes en trouwkaarten, maar volgens de kerstkaarten trends van 2017 kun je ook een botanische kerstkaart versturen. De botanische kerstkaarten hebben prachtige illustraties van takken, dennenappels en andere details uit de natuur. Het groen wordt trouwens mooi gecombineerd met wit, wat de kerstkaarten erg fris maakt.

Kerstkaarten met pasteltinten

3. Kerstkaarten met pasteltinten

Ben je fan van zachte kleuren en pasteltinten? Bekijk dan de kerstkaarten met pasteltinten eens. In de kerstkaarten is veel gebruik gemaakt van pasteltinten als zachtroze en mint. Ook goudtinten zijn een mooie toevoeging hieraan. De kerstkaarten zijn versierd met prachtige illustraties en waterverf.

Klassieke kerstkaarten trends 2017

4. Klassieke kerstkaarten met rood en groen

D├ę kleuren van kerst zijn toch wel rood en groen. In veel kerstkaarten zien we deze kleuren van een klassieke kerst terug, samen met illustraties van takjes, blaadjes en dennenappeltjes. Ook goudtinten en sneeuw passen perfect bij deze nostalgische kerstkaarten. In combinatie met mooie en sierlijke typografie zijn dit feestelijke kaarten.

Kleurtrends in de kerstkaarten van 2017: petrol en okergeel

5. Kleurtrends in de kerstkaarten van 2017: petrol en okergeel

Naast verschillende stijlen zijn er ook een aantal kleuren die we veel terugzien in de kersttrends van 2017. De accentkleuren okergeel en petrol worden namelijk veel gecombineerd in interieurs en ook in onze kerstkaartencollectie van 2017. Samen met donkerbruin, zwart en goud is dit een mooie combinatie.

Stijlvolle, langwerpige kerstkaarten

6. Stijlvolle, langwerpige kerstkaarten

Als laatste zijn er de prachtige, langwerpige kaarten die erg stijlvol aandoen. We zagen dit formaat al als geboortekaartje en trouwkaart en er zijn nu ook heel veel langwerpige kerstkaarten! Maak deze met je favoriete foto of kies een ontwerp uit onze collectie. In combinatie met een mooie papiersoort wordt een langwerpige kerstkaart trouwens nog chiquer.

Luxe papiersoort of groot formaat

Met kerst pakken we allemaal net even iets meer uit. Geef daarom ook je kerstkaarten een extra touch. Kies bijvoorbeeld een van onze luxe papiersoorten, zoals linnen, parelmoer en premium mat of ga voor een extra groot formaat. Zo zal jouw kerstkaart van 2017 extra opvallen bij familie en vrienden!

Met deze kerstkaarten trends stuur jij dit jaar een trendy kerstkaart naar je naasten. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende kerstkaart met okergeel of koper, of kies voor een klassieke kerstkaart met de kerstkleuren rood en groen. Kerstkaarten maken is trouwens erg leuk, want het brengt je helemaal in de kerststemming! Wil je ook kerstsfeer opdoen buiten de deur? Bezoek dan een van onze favoriete kerstmarkten van 2017!