Ga naar de inhoudGa naar het filter
Gratis proefdruk uitnodigingen

Gratis proefdruk van je uitnodiging

Wanneer je een feestje geeft, wil je de gasten natuurlijk een prachtige uitnodiging sturen en daar helpen we je graag bij. Daarom krijg je van ons een gratis proefdruk. Zo weet je precies hoe de uitnodiging eruit gaat zien en of deze aan al je wensen voldoet.

Gratis proefdruk bestellen, hoe werkt dat?

Een gratis proefdruk van je uitnodiging bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Op die manier kunnen we je ontwerp eenvoudig opslaan en kun je na het ontvangen van je proefdruk altijd nog kleine wijzigingen doen.

1. Kies je kaart

Kies je kaart
2. Klik op "gratis proefdruk"
Gratis proefdruk uitnodiging

3. Maak je kaart persoonlijk

Gratis proefdruk uitnodiging

4. Rond je kaart gratis af

Gratis proefdruk uitnodiging

Tip: Wil je graag een extra proefdruk ontvangen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kijken graag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wil je graag weten hoe de uitnodiging eruit komt te zien? Dan kun je het allerbeste een gratis proefdruk aanvragen. In de kaartmaker krijg je natuurlijk al een goed idee van je ontwerp, maar wanneer je de kaart zelf vasthoudt kun je zorgvuldig kijken of alles naar wens is.

De kleuren op papier wijken altijd iets af van wat je op het beeldscherm ziet. Ieder beeldscherm heeft andere instellingen en kleuren worden ook nog eens beïnvloedt door omgevingslicht. Om de kleurechtheid te beoordelen kun je daarom het beste een proefdruk aanvragen.

 

Het proefdrukpakketje bestaat uit je zelfgemaakte proefdruk en extra informatie over het bestellen van de uitnodiging. Daarnaast vind je in het pakketje voorbeelden van onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen, waarmee je de uitnodiging nog feestelijker maakt!

Het is handig om de proefdruk ongeveer een week voordat je de uitnodigingen wilt versturen te bestellen. Zo heb je voldoende tijd om de uitnodiging rustig te bekijken en eventueel nog aanpassingen te doen voordat je gaat bestellen.

Als je de proefdruk op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ontvang je het proefdrukpakketje de volgende dag in huis.

Bij Kaartje2go ontvang je de eerste proefdruk gratis. Wil je graag nog een proefdruk bestellen, dan betaal je hiervoor de normale prijs van een kaart (verzending is gratis).

Het kan gebeuren dat je een melding krijgt dat je al een proefdruk hebt ontvangen, terwijl dit misschien niet het geval is. In dat geval kun je het beste even contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam.

Als je helemaal tevreden bent kun je meteen je bestelling plaatsen door in te loggen in je account. Wil je liever nog iets wijzigen, dan kun je het bestaande ontwerp aanpassen in de kaartmaker. Vervolgens bestel je daarna simpel en snel de uitnodigingen.

Vragen over de proefdruk? Onze party-planners helpen graag!

Als je voor, tijdens of na het bestellen van je proefdruk vragen hebt, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.