Wat zet je op een verhuiskaart?

Tekst verhuiskaart

Verhuizen doe je maar een paar keer in je leven, dus zo’n bijzondere moment verdient wel een kaartje! Ben je zelf verhuisd en wil je een origineel verhuisbericht of een housewarming uitnodiging versturen? Of wil je de nieuwe huiseigenaren feliciteren met hun schitterende stek? Met de volgende voorbeelden stuur je een verhuiskaart met een leuke tekst.

Nieuwe woning: tekst voor op een kaartje

Na misschien wel heel lang klussen én een verhuizing zijn je familieleden, vrienden of nieuwe buren eindelijk gesetteld. Een goed moment om hen te feliciteren met hun nieuwe onderkomen! Zet bijvoorbeeld een felicitatie tekst op de verhuiskaart als ‘Veel geluk in jullie nieuwe woning!’ of schrijf een paar mooie wensen op de verhuiskaart. En een verhuiskaart tekst die wij voor je hebben verzameld is misschien ook erg passend.

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe stulpje!

Een eigen huis
Een plek onder de zon!

René Froger

Hoera, jullie zijn verhuisd! We zijn ontzettend blij dat jullie zo’n mooi huis hebben gevonden. En aan de foto’s te zien hebben jullie er echt een paleisje van gemaakt. Als het weer kan, komen we kijken, we zijn benieuwd!

Verhuizen is niet altijd fijn
in ’t oude huis kende je elke hoek
Maar toch gingen jullie op zoek
want het oude huis was toch wat klein
Geloof ons: ieder huis wordt ooit een thuis!

Tip: Uitgenodigd voor de housewarming? Met deze housewarming cadeaus kom je met een leuke verrassing op de koffie. En mocht je nog meer tekstinspiratie willen, kijk dan ook zeker even bij ons blogartikel met nieuwe woning tekst tips!

Origineel verhuisbericht voor je eigen stulpje

Een nieuw huis betrekken is een belangrijk moment in je leven. De komende jaren wordt dit de plek om nieuwe herinneringen te maken! Vrienden en familieleden op de hoogte brengen van je nieuwe adres is dan extra feestelijk met een mooie verhuiskaart. Je kunt bijvoorbeeld een mooi gedicht over verhuizen, een grappige verhuis tekst over samenwonen of een klein gedicht over een nieuwe woning op je verhuiskaart schrijven, zodat het een heel persoonlijke aankondiging wordt. 

Yes, wij gaan verhuizen!
Na jaren in een fijn huis gewoond te hebben, is het tijd voor een nieuw avontuur. Kom je snel een virtueel kopje koffie drinken via videobellen?

Ons nieuwe adres is:

Lindelaan 1
3744 AA Amsterdam

Ons huisje werd te klein,
ook al was het er zeker fijn.
Gelukkig kunnen we melden
dat we met ons nieuwe huis erg blij zijn!

Vanwege de liefde en ook voor het gemak
Gaan wij vanaf 1 juni 2022 samen onder 1 dak

Onze poes Luna gaat verhuizen
en wij gaan met haar mee!

De verf bladdert van de kozijnen en het behang zit los, maar toch zijn we ontzettend blij met ons droomhuis! We zijn alvast verhuisd en gaan de komende tijd hard aan de slag. Als het virus weer wat afgezwakt is, ben je welkom om ons nederig stulpje te komen bewonderen of om zelf een verfkwast in handen te nemen! ;–)

Quotes, spreekwoorden en spreuken over verhuizen

Spreuken, quotes en spreekwoorden over verhuizen en samenwonen zijn ontzettend geschikt om op je verhuiskaart of felicitatiekaart te schrijven. Met een paar woorden maak je zo heel duidelijk hoe trots je bent op je nieuwe woning of hoe blij je bent voor de nieuwe huiseigenaren. Kies bijvoorbeeld een korte verhuiskaart tekst uit de volgende opties.

Oost, west, thuis best

We’ve got the moves!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Hoera, onze relatie heeft een jaar samen verbouwen overleefd! 

We like to move it, move it

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Loesje

Hoera, wij voegen onze huisraad bij elkaar!

Tekst voor een housewarming verhuiskaart

Hoe kun je je nieuwe woning beter vieren dan met een housewarming feestje? Wegens corona kan een housewarming geven even niet, maar over een tijdje is dat vast weer mogelijk. Samen met familie en vrienden je nieuwe huis inwijden is niet alleen gezellig, maar geeft ook ruimte om nieuwe herinneringen te creëren op een nieuwe plek. De volgende housewarming teksten passen goed op je uitnodiging.

Wij zijn verhuisd en dat willen we samen met jou vieren! Op zaterdag 29 mei 2022 vieren we vanaf 20:30 uur onze housewarming aan de Stationsstraat 55 in Utrecht. Laat je even weten of je komt?

Huisje boompje feestje!

De verf is droog! Kom je het met ons vieren?

Na maanden klussen is het eindelijk zover: wij gaan verhuizen! En al is er inmiddels centrale verwarming aangelegd, toch mist er nog een beetje warmte. Kom je naar onze housewarming? :–) 

Tekst voor een verhuiskaart na een scheiding

Een verhuizing hoeft natuurlijk niet altijd een positieve reden te hebben. Een scheiding of een ander pijnlijk moment kan ervoor zorgen dat je noodgedwongen op zoek moet naar een ander huis. Met een verhuiskaart tekst voor na een scheiding schrijf je een positieve tekst op je verhuisbericht of een hoopvolle boodschap om iemand geluk te wensen in zijn nieuwe huis.

New beginnings, new memories, new home

Een nieuwe plek voor een nieuw begin

Een hoofdstuk is voorbij
Een lege bladzij ligt klaar 
Een nieuw avontuur is dichtbij
Met een prachtige plek als entourage

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe paleisje! Het moet een zware tijd voor je zijn geweest, maar dit mooie nieuwe huis is een schitterende plek voor een nieuw begin. Als corona voorbij is, komen we snel een keer langs om het van dichtbij te bekijken.

Kerst verhuiskaart tekst 

Superhandig én leuk: een kerstkaart en verhuiskaart in één. Hiermee wens je de ontvangers niet alleen fijne feestdagen, je kondigt ook direct aan dat je een nieuw adres hebt. Een bijpassende tekst op je kerst verhuiskaart maakt het helemaal af. In combinatie met je nieuwe adres geef je met een van de volgende teksten op een feestelijke manier je adreswijziging door.

I’ll be home for Christmas

We wensen jullie fijne feestdagen vanuit ons nieuwe huis!

It’s beginning to look a lot like our home!

There’s no place like (a new) home for the holidays

Nieuw jaar, nieuw huis

Tekst voor een zakelijk verhuisbericht

Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk om klanten en relaties op de hoogte te brengen van jullie nieuwe adres. Niet alleen breng je zo je bedrijf onder de aandacht, je zorgt er ook voor dat relaties jullie adres tijdig kunnen wijzigen in hun administratie. Met een zakelijke verhuiskaart tekst die past bij het bedrijf, maakt je adreswijziging een professionele indruk.

New Year New Office

Wij zijn uit ons jasje gegroeid!

Het team werd groter, de kapsalon kleiner!
Daarom vind je De Wit Kappers vanaf 14 mei 2022 aan de Hoflaan 55 te Leeuwarden.

Assurantiekantoor Hoekstra is verhuisd!
Open huis op 2 oktober 2023 15:00 uur
Hobbemakade 80, 9000 NM Maastricht

Je vindt onze praktijk vanaf nu op een andere plek!
Ons nieuwe adres:

Schuitstraat 330
1234 YZ Rotterdam

Tekst op je verhuiskaart schrijven

Een verhuiskaart of felicitatiekaart voor een nieuwe woning schrijven is met deze teksten in een handomdraai gedaan! En wil je als nieuwe huiseigenaar je stek feestelijk inwijden? Met onze tips voor een housewarming vier je een heel gezellig eerste feest in je nieuwe paleisje.

Ook interessant voor jou: