Voorbeelden van onze sterkte kaarten

Geen inspiratie voor een sterkte kaart? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze sterkte kaarten.

Sterkte-kaartje met effect

Als een dierbare is overleden, stuur je meestal een kaartje naar de familie. Met een mooie foto van de overledene op de voorkant, maak je de kaart nog persoonlijker. In de Fotostudio kun je een zwart-wit of sepia effect toevoegen aan de foto, waardoor een vrolijke, kleurrijke foto een respectvol uiterlijk krijgt. Daarna kun je zelf eventueel nog een kader en/of tekst toevoegen.

Veel succes van ons allemaal!

Heeft je collega een belangrijke of moeilijke zaak? Of gaat je zoon of dochter binnenkort afrijden? Stuur diegene dan een leuke fotokaart waarop jullie hem of haar veel succes wensen. Maak een leuke foto waarop jullie bijvoorbeeld allemaal jullie duim opsteken. Laad deze foto in de kaartenmaker, zet er een leuke tekst bij en voeg eventueel een kader of figuren toe. Een opbeurende boodschap aan de binnenkant maakt de kaart helemaal af!

Helaas...

Helaas, nét niet geslaagd voor dat ene belangrijke tentamen! Of nét een foutje teveel bij het rijexamen! Het is altijd erg teleurstellend als iets waar je hard voor gestudeerd of geoefend hebt, dan uiteindelijk niet lukt. Steek diegene daarom een hart onder de riem met een persoonlijk kaartje van Kaartje2go!

Sterkte gewenst

Er zijn veel situaties waarin iemand wel een 'sterkte'-kaartje kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij ziekte, het overlijden van een dierbare, ter motivatie voor een moeilijk examen of gewoon om die persoon een hart onder de riem te steken in een moeilijke periode. Kaartje2go heeft een uitgebreide collectie met Sterkte kaarten, geschikt voor elke gelegenheid. Er zijn mooie serieuze kaarten, maar ook wat luchtigere kaarten. 

Met een mooie tekst of mooi gedichtje aan de binnenkant maak je de kaart helemaal af. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij onze voorbeeldteksten voor sterkte kaarten. Hier hebben we alvast wat tekstjes verzameld, een goede start voor je kaart.