Trouwen 21 september 2020

Onze prachtige trouwkaartensets op een rij

Trouwkaartenset

Een van de dingen die op jullie bruiloft checklist staan is het kiezen van de trouwkaarten! En als je een bepaald thema hebt gekozen of zoekt naar een specifieke sfeer op je bruiloft, dan zien je gasten deze het eerste terug op de trouwkaarten. Met een mooie trouwkaartenset creëren jullie qua stijl eenheid in de trouwkaarten, zodat elke kaart die je stuurt bij jullie dag past. Wij vertellen je precies wat een trouwkaartenset is en welke sets Kaartje2go allemaal heeft.

Wat is een trouwkaartenset?

Een trouwkaartenset bestaat uit de verschillende kaarten voor je bruiloft, uitgevoerd in één stijl. Zowel de verschillende kaarten als de sluitzegel passen dus bij elkaar. Hiermee introduceer je je thema of bruiloftskleuren bij je gasten en zullen ze je ‘huisstijl’ bij elke kaart weer herkennen. 

De volgende onderdelen vind je in de meeste van onze trouwkaartensets terug:

  • Save the date kaarten
  • Trouwkaarten (de uitnodiging zelf)
  • Menukaarten
  • Bedankkaartjes
  • Bijpassende sluitzegels

Sommige trouwkaartensets bevatten leuke extra’s, zoals meerdere designs voor de trouwuitnodiging of een bijpassend kaart om je getuigen te vragen :–)

Ook leuk om te lezen: Alles wat je wilt weten over save the date kaarten

Trouwkaarten pakket

Bij Kaartje2go kies je zelf welke kaarten je wel of niet wilt bestellen. Je stelt dus eigenlijk je eigen trouwkaarten pakket samen. Wil je bijvoorbeeld wel save the date kaarten en trouwkaarten bestellen, maar geen menukaarten en bedankkaartjes? Geen probleem! De bijpassende sluitzegel kun je trouwens na het maken van de kaart toevoegen aan je bestelling. 

We zetten graag voor je op een rijtje wat voor soort trouwkaartensets we precies hebben.

Trouwkaartenset goud

Trouwkaartenset met goud

Is goud dé kleur die centraal staat op je bruiloft? Dan mag goud niet missen bij het uitnodigingen van je gasten. Onze trouwkaarten sets met goud zijn superdivers. Kies bijvoorbeeld voor ingetogen accenten op je kaarten of ga all out met opvallend goudkleurige tekst en illustraties. Onze goudkleurige enveloppen maken je trouwkaarten helemaal af.

Bekijk hier onze trouwkaartensets met goud.

Trouwkaarten set botanisch

Botanische trouwkaartenset

Onze botanische trouwkaartensets passen perfect bij jouw trouwdag als groen en natuurlijke elementen centraal zullen staan. Ga bijvoorbeeld voor deze prachtige trouwkaarten set met eucalyptus, een elegant lettertype en goudkleurige accenten. We hebben daarnaast nog meer schitterende botanische trouwkaartensets, zoals met ginkgo bladeren, bloemenkransen en handgeschilderde bloemen.

Hier vind je alle botanische trouwkaartensets.

Trouwkaarten set foto

Persoonlijke trouwkaartenset met foto

Heel persoonlijk: een trouwkaart met foto! Wanneer de ontvanger de kaart uit de envelop haalt, ziet hij namelijk direct wie er gaat trouwen. Een trouwkaartenset met foto of met een fotocollage geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om verschillende foto’s van een loveshoot uit te lichten. Romantische foto’s voor op de uitnodiging, een grappige foto voor op het menu, jij bepaalt! En op de bedankkaart mogen jullie favoriete trouwfoto’s natuurlijk niet ontbreken.

Alle trouwkaartensets met foto vind je hier.

Minimalistische trouwkaartenset

Zonder poespas: Minimalistische trouwkaartenset

Weinig poespas en details op je bruiloft? Dan gaat je hart vast sneller kloppen van een minimalistische trouwkaartenset! Deze trouwkaartenset heeft geometrische vormen, maar we hebben natuurlijk veel meer leuke stijlen, zoals waterverf of neon letters. Hoe eenvoudiger je trouwkaart, hoe krachtiger de boodschap!

Onze minimalistische trouwkaartensets.

Luxe trouwkaartenset

Luxe, stijlvolle trouwkaartenset

Stijlvol door het donkerblauw en goud, elegant door de lettering; deze trouwkaartenset is op en top stijlvol! Een stijlvolle kaart past perfect bij een bruiloft, dus het is niet zo gek dat deze trouwkaartenset zo mateloos populair is. Wij maakten de set af met gouden enveloppen, maar een witte envelop en een adressticker met goudkleurige details zou ook niet misstaan. 

Je vindt alle stijlvolle trouwkaartensets hier.

Trouwkaarten set waterverf

Trouwkaartenset met waterverf

Waterverf heeft de trouwkaartenwereld al een tijdje geleden veroverd en wij weten wel waarom. Het geeft namelijk net dat dromerige effect waar je naar zoekt. Daarnaast is er veel mogelijk met waterverf. Denk aan bloemen, eenvoudige achtergronden en speelse penseelstreken. De trouwkaartensets met waterverf zijn in ieder geval het bekijken waard!

Alle trouwkaartensets met waterverf.

Ook interessant voor jou: