Jubileum 26 juli 2022

Zoveel jaar getrouwd: dit zijn de origineelste cadeaus

zoveel jaar getrouwd cadeau

Nog leuker dan een cadeau krijgen is een cadeau geven! En als een stel zoveel jaar getrouwd is, maak je van je cadeau natuurlijk echt een feestje. Samen al zoveel jaar lief en leed delen is namelijk superbijzonder. Voor de belangrijkste jubilea verzamelden we daarom de leukste cadeaus om mee binnen te komen op het feest. Cadeaus die passen bij het materiaal van het huwelijksjubileum (hier vind je ze per huwelijksjaar) of die gewoon tof zijn om te krijgen. Want hun jubileum is echt een cadeau waard.

💕 Tip: Wil je het bruidspaar verrassen met een leuk kaartje? Bekijk dan hier onze felicitatiekaartjes voor een jubileum!

60 jaar getrouwd cadeau

Wauw, 60 jaar getrouwd zijn is wel een eindje hoor. Al meer dan een halve eeuw samen zijn met dezelfde partner, dat doen veel mensen hen niet na. Pressure makes diamonds zeggen ze ook wel! 60 jaar getrouwd zijn staat dan ook voor een diamanten huwelijk. De volgende toffe zoveel jaar getrouwd cadeaus onderstrepen hoe sterk hun liefde blijkt te zijn, en hoe bijzonder dit moment is. 

💎 Bekijk ook eens onze felicitatiekaartjes voor een diamanten huwelijk.

55 jaar getrouwd cadeau

55 jaar getrouwd cadeau

Groen, groener groenst! Zijn vrienden of familieleden 55 jaar getrouwd, dan is het alles groen wat de klok slaat. Smaragdgroen om precies te zijn. De smaragd staat namelijk symbool voor 55 jaar getrouwd zijn, dus qua cadeaus kun je hier vast mee uit de voeten. En heb je echt geen inspiratie, dan is het andere symbool de orchidee. Vul zelf maar in wat je hiermee zou kunnen geven ;–)

50 jaar getrouwd cadeau

Zijn opa en oma 50 jaar getrouwd, of hebben je ouders al zo lang geleden het jawoord aan elkaar gegeven? Bekroon dit bijzondere moment dan met een leuk felicitatiekaartje en een bijpassend 50 jaar getrouwd cadeau. Want goud, daar kun je wel wat mee. Hun blinkende liefde benadruk je bijvoorbeeld met een van deze originele cadeaus voor een 50 jarig huwelijk. 

💛 Leestip: Toffe ideeën voor het vieren van een gouden huwelijk

45 jaar getrouwd cadeau

Wijsheid, bescherming en macht, daar staat saffier voor, het materiaal dat past bij 45 jaar getrouwd zijn. Niet zo gek dus dat je saffieren veel terugziet in de tiara’s van koninginnen! En wat klinkt 45 jaar getrouwd zijn ook koninklijk lang. Natuurlijk hoef je niet per se een saffier in je cadeau te verwerken. De volgende zoveel jaar getrouwd cadeaus zijn ook superleuk voor een 45 jarig huwelijk.

  • Vakantie naar een plek met blauw water en witte stranden
  • Fotoboekje met jullie mooiste foto’s samen
  • 3D-selfie van de (klein)kinderen
40 jaar getrouwd cadeau

40 jaar getrouwd cadeau

Kun je het je voorstellen dat je 4 decennia lang getrouwd bent met iemand? Dat zijn 14.600 dagen vol liefde! En robijn is het materiaal dat erbij hoort. Vieren je ouders dat ze 40 jaar getrouwd zijn, en ben je op zoek naar een origineel cadeau, overweeg dan deze leuke dingen eens. 

  • Ring met een robijn
  • Wijnproeverij voor een veertigjarig huwelijk
  • Samen naar het theater

🔺 Hier vind je al onze cadeau-ideeën voor een robijnen huwelijk.

35 jaar getrouwd cadeau

Woehoe, ze zijn 35 jaar getrouwd! En dat wordt ook wel een koralen huwelijk genoemd. Rondom de zee zijn natuurlijk superveel leuke dingen te doen. Een workshop surfen, samen uit eten bij een strandtent… Of misschien past een van de volgende cadeaus wel helemaal in hun straatje. 

  • Duiklessen
  • Kaartjes voor het Miramar Zeemuseum in Vledder (DR)
  • Tickets voor North Sea Jazz Festival

30 jaar getrouwd cadeau

Zit er een 30-jarig huwelijk aan te komen? Dan viert dit liefdeskoppel een parelen huwelijk. Ook het mooie materiaal ivoor hoort bij een huwelijk van 30 jaar. De volgende bijpassende huwelijksjubileum cadeaus kunnen weleens een schot in de roos zijn.

  • Meisje met de parel bekijken in het Mauritshuis (Den Haag)
  • Avondje samen oesters eten
  • Ivoor bekijken in het wild: reis naar Zuid-Afrika

25 jaar getrouwd cadeau

Heb je een uitnodiging voor een zilveren bruiloft gekregen? Dan weet je vast hoeveel jaar het paar samen is. De zilveren bruiloft is bij iedereen wel bekend. Je bent dan al 25 hele jaren samen! Zilver is trouwens een geweldig materiaal voor een bijpassend cadeau. Dit zijn onze aanraders om te geven bij je felicitatiekaartje voor een zilveren huwelijk.

  • Zilveren sieraad
  • Workshop zilversmeden
  • Zilveren beleggingsmunt

🪙 Misschien ook leuk voor jou: 25 jaar getrouwd: 15 leuke cadeaus voor je ouders

20 jaar getrouwd cadeau

20 jaar getrouwd cadeau

Porselein is het helemaal als je 20 jaar getrouwd bent. Er gaat nou eenmaal best wat servies doorheen als je al zolang lief en leed deelt. Er valt weleens wat kapot, en op z’n tijd is een flinke discussie heel gezond. Wist je trouwens dat inwoners van Japan hun gebroken servies met goud aan elkaar lijmen? Kintsugi heet deze kunstvorm, die wij een mooie metafoor voor het huwelijk vinden. Doe je namelijk je best om er steeds weer wat moois van te maken, dan komt dat gouden huwelijk langzaam maar zeker in zicht. 

15 jaar getrouwd cadeau

Classic: kristallen wijnglazen als huwelijkscadeau. Een gevalletje peper-en-zout-stel wat ons betreft! Maar geef je ze wanneer bekenden 15 jaar getrouwd zijn, dan is dit cadeau heel erg passend. Al is er natuurlijk een verschil tussen de edelsteen van kristal en kristal waar glazen en vazen van gemaakt worden. Wij vinden dat beide materialen voor het kristallen huwelijk kunt kopen. Want het kristal gemaakt van glas is vaak toch wel een tikje goedkoper.

  • Kristallen wijnglazen
  • Spiegel met een mooie quote
  • Brood- of snijplank met inscriptie

12,5 jaar getrouwd cadeau

Het enige huwelijksjubileum dat je niet in de huwelijksmaand viert: 12,5 jaar getrouwd zijn! Je cadeau mag daarom ook best een beetje onconventioneel zijn toch? Koper is het materiaal dat bij het 12,5 jaar getrouwd cadeau ‘hoort’. En daar konden we wel een aantal leuke zoveel jaar getrouwd cadeaus mee bedenken.

  • Koperbaar: 1 kilo koper
  • Koperen sleutelhanger voor een 12,5-jarig huwelijk
  • Bedrag in 5-eurocenten (want koperen laagje)

🧡 Tip: Bekijk ook onze felicitatiekaartjes voor een koperen huwelijk.

10 jaar getrouwd cadeau

Wist je dat een stalen huwelijk betekent dat je 10 jaar getrouwd bent? Ook tin past bij een 10 jarig jubileum. Stellen die dit jubileum aangetikt hebben zeggen vaak hetzelfde: ‘Het lijkt wel gisteren dat we elkaar het jawoord gaven!’ Nog op zoek naar een tof cadeau voor 10 jaar getrouwd zijn? We vonden het volgende leuks.

  • Rondreis met de trein
  • Dagje pretpark met het hele gezin
  • Sieraad van staal
5 jaar getrouwd cadeau

5 jaar getrouwd cadeau

Het vieren van een 5 jarig jubileum heet een houten huwelijk. En wij worden helemaal enthousiast van dit mooie materiaal. Er zijn namelijk mogelijkheden te over voor een supertof cadeau! Misschien snijden de volgende originele cadeaus bij 5 jaar getrouwd zijn wel hout.

🪵 Tip: Meer cadeau-inspiratie vind je in ons artikel Zo vier je een houten huwelijk!

1, 2, 3 of 4 jaar getrouwd cadeau

Wij zijn er heel makkelijk in: of je nou 40 of 4 jaar getrouwd bent, elk jubileum is een huwelijkscadeau waard. Een lekker ontbijtje aan huis, een flinke bos rozen of dat ene cadeau dat je partner of een bevriend stel op het oog had. Weet je het even niet? De volgende cadeaus voor 1, 2, 3 of 4 jaar getrouwd zijn passen goed bij het desbetreffende huwelijksjaar.

  • 1 jaar getrouwd: luxe katoenen dekbedovertrek
  • 2 jaar getrouwd: persoonlijke brief of lieve kaart
  • 3 jaar getrouwd: leren weekendtas met initialen
  • 4 jaar getrouwd: zijden stropdas of sjaaltje

Jubileum cadeau per post

Met deze leuke cadeaus verras jij het bruidspaar sowieso met een tof zoveel jaar getrouwd cadeau op hun trouwdag! En kun je helaas toch niet op het feest komen? Dan is een van onze cadeaus voor door de brievenbus natuurlijk ook superleuk om te sturen.

Kaartje2go Instagram

Ook interessant voor jou: