25 jaar getrouwd: 15 leuke cadeaus voor je ouders

Als je ouders 25 jaar getrouwd zijn is dat een mooi cadeau waard. Ze delen namelijk al een kwart eeuw lief en leed met elkaar! Voor dit zilveren huwelijk ben je vast op zoek naar een origineel cadeau voor je ouders. Want wat geef je bij een 25-jarig huwelijk? Kaartje2go ging op zoek naar de leukste 25 jaar getrouwd cadeaus voor ouders en zette ze voor je op een rijtje!

Ben je op zoek naar 25 jaar getrouwd feest ideeƫn? Lees dan ons artikel 25 jaar getrouwd: ideeƫn voor een leuk feest!

25 jaar getrouwd cadeau ideeƫn luchtballonvaart

25 jaar getrouwd cadeau: luchtballonvaart

Als je ouders geen hoogtevrees hebben, dan is een ballonvaart een leuk cadeau voor hun 25-jarig huwelijk. Op grote hoogte boven Nederland zweven is iets wat veel mensen nog willen doen, terwijl maar weinig mensen ook echt de stap nemen. Geef daarom een ballonvaart als 25 jaar getrouwd cadeau aan je ouders! Er bestaan trouwens zelfs arrangementen om te dineren in een luchtballon.

Lieve brief inlijsten

Er zijn vaak maar weinig momenten in ons leven dat we onze ouders echt vertellen wat ze voor ons betekenen. Het 25-jarig huwelijkscadeau van je ouders is daar dus het uitgelezen moment voor. Schrijf een lieve brief aan je ouders en vertel ze wat zij voor je betekenen. Vertel bijvoorbeeld over je leukste herinnering samen, wat ze je geleerd hebben of over wat je nog eens met ze samen wilt doen. Laat je broers en/of zussen ook een eigen brief schrijven en lijst alle brieven in. Deze brieven zullen veel voor je ouders betekenen en jij hebt een prachtig 25 jaar getrouwd cadeau voor je ouders!

25 jaar getrouwd cadeau ideeƫn: sauna, massage of wellness

Een wellnesscadeau kunnen veel mensen waarderen. Houden je ouders dus van de sauna, van massages of gaan ze graag naar wellnessresorts? Geef ze dan een waardebon om een dagje heerlijk te ontspannen! Op deze manier vieren ze hun 25-jarig huwelijk op een heel relaxte manier.

Tickets voor het concert van hun favoriete artiest

Niet alleen een fysiek cadeau kan een aandenken zijn aan een bijzonder moment; een belevenis is namelijk vaak ook onvergetelijk! Zijn je ouders bijvoorbeeld allebei fan van dezelfde band of zanger? Geef ze dan tickets voor het concert van hun favoriete artiest! Kies voor mooie zitplaatsen, zodat ze de artiest goed kunnen zien. Dat wordt een onvergetelijke avond!

25 jaar getrouwd cadeau voor ouders

Culinaire treinreis: viergangendiner in de Dinner Train

Zijn je ouders dol op lekker eten? Geef ze dan een culinaire treinreis met de Dinner Train cadeau! Tijdens de treinreis komen ze langs verschillende plaatsen in Nederland, terwijl ze genieten van een uitgebreid diner. Het leuke aan een diner in de trein is dat het uitzicht telkens weer verandert. Met deze bijzondere ervaring zien je ouders dus veel van Nederland en kunnen ze samen heerlijk tafelen. Wil je meer informatie over dineren in de Dinner Train, of wil je reserveren? Ga dan naar dinnertrain.eu.

Wat geef je bij een 25-jarig huwelijk: weekendje weg

Een cadeau dat altijd goed in de smaak valt bij een jubileum is een weekend weg! Een weekendje naar een wereldstad is bijvoorbeeld een leuk cadeau als je ouders hun 25-jarig huwelijk vieren. Ook zijn er genoeg leuke steden in Nederland om een weekend te vertoeven. Zoeken je ouders liever de rust op? Geef ze dan een weekendje weg naar een bungalowpark of bed and breakfast in de natuur.

25 jaar getrouwd cadeau maken: gedicht in een lijstje

Heb je niet zoā€™n groot budget voor een cadeau, maar wil je wel iets geven wat van betekenis is? Schrijf dan een 25-jarig huwelijk gedicht! Schrijf bijvoorbeeld over wat je ouders in deze 25 jaar hebben meegemaakt, over jou en je broers en/of zussen en over de leuke vakanties samen. Print het gedicht op mooi papier en stop het in een lijstje. Je ouders zullen zoā€™n persoonlijk gedicht echt waarderen!

Fotoboek met fotoā€™s van je ouders en jullie gezin

Een ander waardevol cadeau om te geven is een fotoboekje met mooie fotoā€™s van je ouders en van jullie als gezin samen. Verzamel samen met familie mooie fotoā€™s of zorg dat je via je ouders fotoā€™s kunt vinden zonder dat ze het doorhebben. Vervolgens maak je een mooi fotoboekje met fotoā€™s van hun trouwdag, van de geboorte van jou en je broers en/of zussen en van leuke momenten samen. Deze bundeling van herinneringen zal erg waardevol zijn voor je ouders!

25 jaar getrouwd cadeau voor je ouders: 3D-selfie

Zijn je ouders gek op fotoā€™s, maar wil je eens wat anders geven voor hun huwelijksjubileum? Laat dan kleine beeldjes van jou en je gezin of broers en zussen maken! De beeldjes worden ook wel 3D-selfies genoemd en zijn gemaakt van keramisch poeder. Eerst wordt er van top tot teen een 3D-scan gemaakt, waarna de 3D-selfie wordt geprint met een 3D-printer. Het resultaat is een klein beeldje dat sprekend op je lijkt. Dit originele cadeau voor het 25-jarig huwelijk van je ouders zal hen steeds weer herinneren aan hun jubileum!

25-jarig huwelijk cadeau: verrassingsdag met je ouders

Lijkt het je leuk om je ouders te verrassen voor hun huwelijksjubileum? Neem ze dan als verrassing een avondje mee uit samen met je broers en/of zussen en jullie partners! Ga eerst gezellig samen uit eten, om je ouders vervolgens mee te nemen naar een musical of voorstelling. Vertel ze van tevoren niet wat jullie gaan doen, zodat de avond een volledige verrassing voor hen is.

Ook leuk om te lezen: De mooiste woorden voor op een jubileumfelicitatiekaartje

Cadeau dat te maken heeft met hun hobby

Een makkelijke manier om een cadeau voor je ouders te kiezen is om iets te kiezen dat met hun hobbyā€™s te maken heeft. Houden ze bijvoorbeeld van koken? Geef dan een kookworkshop cadeau, zodat jullie met het hele gezin gezellig kunnen koken! En als ze graag een wijntje drinken kun je een wijnproeverij of een workshop wijn maken cadeau geven. Zo doen je ouders samen iets wat ze leuk vinden en wat hen interesseert.

Zilveren huwelijk: geef een accessoire met zilver cadeau

Voor een 25-jarig huwelijksjubileum is het natuurlijk ook passend om iets met zilver cadeau te geven! Ga voor een mooie zilveren ring of armband voor je moeder en een zilveren horloge voor je vader. Laat ook de trouwdatum of hun namen in de accessoires graveren, zodat je ouders een mooi aandenken hebben aan deze bijzondere dag!

25 jarig huwelijk cadeau bruidstaart namaken

Bruidstaart van je ouders namaken

Een 25 jaar getrouwd cadeau voor je ouders kun je ook geven in de vorm van een herinnering. Zoek bijvoorbeeld stiekem fotoā€™s op van hun bruidstaart en maak deze na! Het is leuk om deze bruidstaart bijvoorbeeld op het 25-jarig huwelijksfeest van je ouders te geven, zodat alle gasten er een stukje van kunnen proeven. Maak van tevoren wel eerst een proeftaart, zodat je de smaken natuurlijk even kunt testen en kunt oefenen met de verschillende technieken.

Straatnaambordje met hun naam

Als de deur altijd voor iedereen openstaat bij je ouders, dan is het leuk om je ouders hun eigen straatnaambordje te geven. Deze kunnen ze in de tuin of in huis hangen, wat een heel gezellig gezicht is. Laat bijvoorbeeld een straatnaambord met hun voornamen maken, zoals de Jan en Annie straat, of kies voor hun achternaam als straatnaam. Je kunt bij veel aanbieders kiezen voor een standaard blauw-wit straatnaambordje, of een bordje met een meer authentieke look.

Illustratie van jullie gezin voor 25-jarig huwelijk

Een mooie herinnering aan jullie familie is een illustratie van het gezin! Bij de meeste illustratoren dien je dan fotoā€™s in van alle gezinsleden, waarna diegene er een mooie gezinstekening van maakt. Deze tekeningen zijn vaak erg speels en vrolijk. Je kunt meestal ook huisdieren of andere kenmerken van het gezin laten toevoegen, zodat je illustratie extra persoonlijk wordt. Stop de illustratie in een mooi lijstje of maak er een kaart van!

Ideeƫn voor een 25-jarig huwelijk cadeau

Met een van deze onvergetelijke cadeaus geef jij een mooie herinnering aan een heel bijzonder moment! Wil je nog meer originele cadeaus voor als je ouders 25 jaar getrouwd zijn? Lees dan ons artikel met feest ideeƫn voor een 12,5 jarig huwelijk, want hier staan ook heel veel leuke huwelijkscadeaus in.

Ook interessant voor jou: