Jubileum 4 januari 2024

Tekst 12,5 jaar getrouwd: 20 mooie woorden

Tekst 12 5 jaar getrouwd

Wat een mijlpaal, jij en je partner zijn al 12,5 jaar samen! En daar mag je best even bij stil staan, want wat hebben jullie al een hoop meegemaakt. Kun je niet wachten om een mooi feestje te geven, wil je je partner verrassen met een liefdevol kaartje of wil je bekenden feliciteren met hun koperen huwelijk? Dan zal een mooie tekst op een 12,5 jaar getrouwd kaartje niet misstaan. In dit artikel delen we alvast wat inspiratie voor een leuke 12,5 jaar getrouwd tekst. Van uitnodigingen tot romantische kaartjes en van felicitatieteksten tot grappige gedichtjes: alles voor een gedenkwaardig koperen jubileum!

12,5 jaar getrouwd gedicht

Als je al 12,5 jaar lief en leed deelt, dan is het extra romantisch als je je partner op jullie jubileum verrast met een liefdevol gedichtje. De volgende gedichten zijn perfect voor als jullie 12,5 jaar getrouwd zijn. Welk gedicht voor 12,5 jaar getrouwd is jouw favoriet?

🧡 Ook leuk: De mooiste gedichten voor een huwelijksjubileum

Grappige tekst 12,5 jaar getrouwd

Zoek je een grappige tekst voor een 12,5 jaar getrouwd stel? Dan zit je hier goed, want de volgende teksten zijn perfect voor komische duo’s. Van ironische quotes tot speelse gedichtjes, zo vier je het 12,5 jaar getrouwd-zijn met een flinke dosis humor!

💌 Ontdek hier de grappigste jubileumkaarten voor een 12,5 jaar jubileum.

Felicitatie tekst 12,5 jaar getrouwd

12,5 jaar getrouwd: gefeliciteerd! Vieren vrienden of familieleden binnenkort hun koperen huwelijk? Dan is het superleuk om een kaartje met ‘Gefeliciteerd, 12,5 jaar getrouwd’ te sturen. Want of je nu origineel, grappig of juist liefdevol uit de hoek wilt komen, een felicitatie tekst voor een 12,5 jaar getrouwd stel is zo geschreven! 

🧡 Bekijk hier de leukste felicitatiekaarten voor 12,5 jaar getrouwd stel.

Tekst uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Een koperen huwelijk is een prachtige mijlpaal die je meestal maar één keer meemaakt. En daarom is het superleuk om vrienden en familieleden uit te nodigen voor een vrolijk feestje, een gezellig etentje of een mooi dagje uit. Benieuwd wat voor tekst je op je uitnodiging voor 12,5 jaar getrouwd kunt schrijven? We hebben een handig voorbeeld voor je op een rijtje gezet. 

💌 De leukste uitnodigingen voor een 12,5-jarig jubileum vind je hier.

12,5 jaar getrouwd: maak er een feestje van!

Met deze gedichtjes en quotes wordt jullie 12,5 jaar jubileum er vast een voor in de boeken. Zeker met een lieve tekst ter ere van het 12,5 jaar getrouwd zijn. Zoek je nog meer inspiratie voor jullie jubileumfeest, een liefdevolle 12,5 jaar getrouwd tekst of leuke cadeaus voor het echtpaar? Neem dan ook eens een kijkje in de volgende artikelen.

🧡  12,5 jaar getrouwd? Alle tips en ideeën voor een koperen huwelijk!
🧡  Jubileum teksten voor een grappige of liefdevolle uitnodiging
🧡  De mooiste woorden voor op een jubileumfelicitatiekaartje
🧡  Zoveel jaar getrouwd: dit zijn de origineelste cadeaus

Ook interessant voor jou: