Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging bedrijfsfeest maken

De afgelopen periode is het weer ontzettend druk geweest op de werkvloer. Alle medewerkers hebben hard gewerkt en zijn toe aan wat ontspanning. Tijd voor een gezellig bedrijfsfeest om iedereen te bedanken voor zijn inzet. Bij een gaaf bedrijfsfeest hoort natuurlijk een originele uitnodiging. Een leuk en origineel kaartje dat iedereen binnen het bedrijf direct enthousiast maakt. Bij Kaartje2go vind je voorbeelden van kaartjes en teksten op een uitnodiging. Het is ook mogelijk om zelf je kaartje samen te stellen. Ga direct van start en verras jouw medewerkers!

Leuke ideeën voor het personeelsfeest

Voordat je de leuke uitnodiging voor het bedrijfsfeest opstuurt, is het al handig na te denken over de activiteiten die jullie gaan ondernemen tijdens het bedrijfsfeest. Voor sommige activiteiten is het handig extra kleding mee te nemen of andere informatie door te geven. Weet jij al wat voor leuks je met je team gaat ondernemen? Wij hebben alvast een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Volg in teams een cursus als barista en ontdek wie de lekkerste drankjes maakt.
  • Volg samen een kookworkshop en kom erachter wie het beste kookt.
  • Organiseer een gezellige pubquiz en kijk wie er veel algemene kennis heeft.
  • Ga samen naar een wijnproeverij en proef de lekkerste wijnen.

De uitnodiging voor het bedrijfsfeest zal nog completer zijn als de werknemers direct weten wat er op de planning staat. Bekijk ook de voorbeelden voor onze zakelijke kaarten.

Uitnodiging bedrijfsfeest met eigen foto

Bij Kaartje2go hebben we een mooi assortiment voorbeelden aan kaarten gemaakt door onze designers. Leuke en vrolijke kaartjes voor de uitnodiging voor een bedrijfsfeest. Maar wat is er persoonlijker dan het maken van een kaartje met een eigen foto? Bijvoorbeeld een foto van het hele team om gelijk de teamspirit aan te wakkeren. In de kaartmaker kun je zelf een origineel kaartje samenstellen om je teamgenoten te verrassen. Upload een foto van je computer of social media kanalen en gebruik hem als achtergrond of fotocollage. Voeg vervolgens mooie symbolen en kaders toe om de kaart verder op te fleuren. Kies je formaat en rond de bestelling vervolgens af. Je kan hem naar je eigen adres toesturen en uitdelen op kantoor maar je kan er ook voor kiezen om de kaarten rechtstreeks te versturen naar het adres van de medewerkers. Wij zorgen ervoor dat alle kaarten aankomen op bestemming. Makkelijk en snel geregeld!

De voordelen van Kaartje2go

Het maken van een gave uitnodiging voor een bedrijfsfeest bij Kaartje2go kent vele voordelen. Bij een eerste bestelling ontvang je de eerste kaart cadeau. Het is ook mogelijk om een gratis proefdruk aan te vragen zodat je eerst de mooie kwaliteit van de kaart kan bekijken. Overtuigd? Bestel dan makkelijk en snel de rest van de uitnodigingen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Als je je kaartjes vandaag besteld worden ze dezelfde dag nog voor je verzonden (op werkdagen). Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan de uitnodigen voor een verjaardagsfeest of tuinfeest.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.