Ga naar de inhoud

Jubileumkaarten 5 jaar

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis proefdruk
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen voor een 5-jarig jubileum maken 

Een bestaande uitnodiging direct bestellen of zelf een mooie uitnodiging maken. Het is allemaal mogelijk. Waar kies je voor? 

Onze uitgebreide collectie jubileumkaarten voor 5 jaar liefde

Een botanische, hippe of moderne 5-jarige jubileumkaart? Je hebt het voor het uitkiezen! Of zoek je naar een bepaalde stijl, zoals ballonnen, bloemen of confetti? Deze elementen fleuren het kaartje zeker op. Navigeer door het filtermenu en vind eenvoudig en snel jullie perfecte kaartjes. In de grootste kaartencollectie van Nederland zit er zeker wat tussen.

✨ Tip: Kies voor goudfolie en maak een schitterend kaartje. 

Zelf een uitnodiging voor een 5-jarig jubileum ontwerpen
Ga je zelf de handen uit de mouwen steken en een prachtig kaartje ontwerpen? Leuk! Begin met een blanco kaart en leef je uit in onze kaartmaker met kleuren, figuren, kaders en tekst. Of maak een fotokaart met een romantisch kiekje van jullie samen. Je kan ook een bestaand kaartje uit de galerij bewerken. We leggen je uit hoe dat werkt.

Het maken van een 5 jaar jubileumkaart is leuk, makkelijk en snel te doen. Klik op het leukste kaartje uit de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’. Voeg mooie foto’s, kaders en symbolen toe en maak de kaart persoonlijk. Schrijf vervolgens een liefdevolle tekst waarmee je jullie familie, vrienden of collega’s uitnodigt voor een knalfeest. Klik op verzenden en wij doen de rest!

Uitnodigingen jubileum 5 jaar bestellen

De jubileumkaart is af. Wat goed! Nu is het tijd om de kaartjes te gaan bestellen. Hoe dit in zijn werk gaat? We nemen je mee.

Ja, dat kan zeker. Maak een gratis account aan en zorg dat je ingelogd bent tijdens het plaatsen van je bestelling. Bestel een gratis proefdruk en ontvang een leuk pakketje thuis. Hierin zit het kaartje en informatie over onze extra’s, zoals luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Bekijk het kaartje goed en zet het een paar dagen op de keukentafel. Is alles naar wens? Bestellen maar! Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt. Je familie en vrienden zullen de datum direct met een glimlach in hun agenda zetten.

Uitnodigingen 5-jarig jubileam versturen 

Je hebt een leuke uitnodiging gemaakt en hij staat klaar om verstuurd te worden. We vertellen je meer over de verzending.

Direct versturen 
We nemen je graag wat werk uit handen door je uitnodigingen direct naar alle gasten te sturen. Vraag met de adresverzoeker makkelijk online de adressen van al je dierbaren op. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk op de deurmat vallen. Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden. Lekker snel!

Thuis ontvangen
Verstuur je de 5-jarige jubileumkaarten liever zelf? Laat de kaartjes dan op je eigen adres bezorgen. Je ontvangt de kaartjes in een leuk pakketje thuis met gratis witte enveloppen óf de gekleurde enveloppen die je zelf hebt gekozen. Bestel eventueel adresstickers mee om de enveloppen nog verder op te vrolijken. 

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Heb kan natuurlijk dat er een vraag is waar je niet het antwoord op hebt gevonden. Wees gerust, onze kaartjes-experts van het klanttevredenheidsteam helpen je graag verder op weg. Of lees onze veelgestelde vragen door; wie weet staat jouw vraag daar ook tussen. Zoek je nog naar meer inspiratie? Bekijk de blog met leuke tips en ideeën voor de mooiste feesten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.