Voorbeelden van onze felicitatiekaarten

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig zelf de leukste felicitatiekaartjes voor elke gelegenheid.
Voor een huwelijks felictitatie, of voor een felicitatie kaartje voor een geboren dochter of zoon.
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van felicitatie kaartjes van onze bezoekers.

Slingers

Zo'n letterslinger is altijd superleuk om op te hangen als iemand jarig is! Bij kaartje2go kun je nu ook een leuke kaart sturen met zo'n slinger! Er zijn veel verschillende slingers, bijvoorbeeld met 'Gefeliciteerd' en 'Happy Birthday'.

De slingers vind je onder Figuur in de kaartmaker. Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto van de jarige en versier deze met een of meerdere slingers. Er zijn ook slingers met ballonnen!

Hoera eindelijk geboren!

Ben je na die lange 9 maanden eindelijk tante geworden? Of oom, neef, nicht noem maar op! Stuur dan een felicitatiekaart met de eerste foto van de kleine naar de kersverse ouders. Je kunt de foto bij ons eenvoudig uploaden en bewerken in de kaartenmaker. Je kunt net als bij dit voorbeeld een tekst op de foto plaatsen. Persoonlijker kan bijna niet!

Met pensioen

Er zijn tal van gelegenheden om iemand te feliciteren. Zo ook als iemand met pensioen gaat! Heb je nog een leuke foto van die persoon, gebruik die dan als fotokaart. Je kunt de foto op de website van Kaartje2go uploaden en versieren in de kaartenmaker. Plak er bijvoorbeeld een feestelijk kader overheen. Je ziet hier een voorbeeld van Frans die inmiddels met pensioen is. Echt een originele felicitatie!

Volgens de Consumentenbond is Kaartje2go de beste keuze: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'.