Voorbeelden van onze felicitatiekaarten

Elke mijlpaal, hoe groot of klein ook, is een felicitatie waard! Zie je de glunderende gezichtjes van jouw kleinkinderen al voor je wanneer ze hun zwemdiploma in ontvangst nemen? Of de trotse blik van jouw zoon of dochter wanneer zij hun pasgeboren kindje aan jou tonen? Het geluk van een echtpaar dat al lange tijd getrouwd is? Al deze momenten maak je nog leuker met het versturen van een attente felicitatiekaart. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien. Feliciteer bijvoorbeeld een vers bruidspaar met het huwelijk, met één van onze huwelijksfelicitaties.

Hoera een nieuw leven erbij!

De geboorte van een nieuw leven is altijd een bijzondere gebeurtenis. Als trotse tante, oom, opa, oma of vriend wil je de kersverse ouders natuurlijk feliciteren met dit fantastische nieuws.

Op dit moment zijn de zacht roze, blauwe en groene kaarten met gouden elementen erg populair onder onze klanten. Voeg een persoonlijke gelukswens voor het nieuwe kindje en de kersverse ouders toe en de kaart is klaar voor verzending!

Pas getrouwd

De liefde tussen jouw dierbaren is nu verzegeld met een huwelijk! De ringen zijn uitgewisseld, het ja-woord is gegeven en (jullie) en het bruidspaar hebben een fantastische dag gehad!

Na een prachtige dag is het natuurlijk leuk om de feestvreugde nog een poosje in stand te houden door een paar dagen later nog één van deze mooie felicitatiekaarten te versturen.

Nieuwe woning

Van ‘thuis’ veranderen is een grote stap, iemand gaat op kamers, samenwonen of koopt met een geliefde een eigen huis. Wat is er nu leuker dan de drempel van het nieuwe huis over te stappen op de eerste klusdag en daar een felicitatiekaartje aan te treffen? Wens jouw geliefden veel geluk in het nieuwe huis met dit mooie kaartje!

Geslaagd!

Voor alle geslaagde examenkandidaten hebben we een aantal leuke kaarten klaarstaan. Laat jouw kleinkind, buurjongen of -meisje weten hoe trots je op diegene bent met deze hippe kaart. Voor andere belangrijke momenten zoals het behalen van een rijbewijs of zwemdiploma hebben wij ook een aantal vrolijke kaarten klaarstaan. Het is mogelijk om een foto van de geslaagde met het diploma, op de kaart te plaatsen.

Met pensioen

Na jaren van hard werken mag één van jouw vrienden of familieleden genieten van zijn of haar welverdiende rust. Wat is er nu leuker dan iemand feliciteren met deze mijlpaal! Laat weten dat je deze persoon zijn vrije tijd van harte gunt met een vrolijke felicitatiekaart. Aan de binnenkant van de kaart kun je een actiefoto op de werkvloer toevoegen of een foto van alle collega’s van de gepensioneerde.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10830 beoordelingen