Ga naar de inhoudGa naar het filter
Label

Persoonlijke labels om je kaartjes af te maken

Wil je je kaartje net dat beetje extra geven? Maak je trouw- of geboortekaartje dan af met een zelf ontworpen label. Kies bijvoorbeeld voor een label met foto of ga voor labels met je eigen tekst. Ook wat betreft kleuren en figuren kun je je creativiteit de vrije loop laten. Zo geef je je kaartjes niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een persoonlijk sausje. 

Alles over onze labels

Labels zijn kleine kaartjes die je als extraatje kunt bevestigen aan je trouw- of geboortekaartje. Gebruik het losse label kaartje bijvoorbeeld voor de geboortedatum van je kindje, een mooie quote of een liefdevol kiekje van het bruidspaar. We zetten graag nog wat praktische informatie over onze label kaartjes voor je op een rij.

 • Je kunt kiezen uit twee verschillende formaten: 3 x 8 cm en 3 x 5 cm.
 • Labels zijn vanaf 15 stuks te bestellen, je kunt zelf aangeven hoeveel je er precies wilt.
 • De papiersoort van je labels past bij die van je kaarten.
 • De labels zijn beschikbaar bij geboortekaartjes en trouwkaarten.
 • Labels worden enkelzijdig bedrukt.
 • Met onze luxe paperclips kun je het label handig aan je kaartjes bevestigen.
Labels uitnodiging

🏷 Onze designers hebben al een aantal mooie labels voor bij je kaartjes ontworpen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf creatief aan de slag gaan en de labels helemaal naar wens aanpassen.

• Voor labels is er (nog) geen foliedruk mogelijk.

Paperclips voor een luxe geheel

Word je ook zo blij van losse labels bij je geboortekaartje of trouwkaart? Dan is het wel zo fijn om ze op een mooie manier aan je kaart te bevestigen. Dat kan heel handig met onze stijlvolle paperclips. De paperclips hebben een hippe druppelvorm en zijn verkrijgbaar in zilver en goud. Onze paperclips hebben een formaat van 2,5 x 1,5 cm. We verpakken ze in zakjes van 25 stuks. Je koopt de paperclips voor € 5,50 per zakje.

Tip: Je kunt zakjes paperclips ook los bestellen, zonder labels. Gebruik ze bijvoorbeeld om andere leuke extra’s aan je kaart te bevestigen. Denk aan inlegvellen, foto’s en zelfs toegangstickets.

Labels trouwkaart

Zo bestel je labels bij je kaartjes

 1. Kies en maak je trouwkaart of geboortekaartje.
 2. Selecteer de verzendmethode ‘Thuis ontvangen’.
 3. Na het kiezen van de papiersoort, envelopkleur en eventueel sluitzegels kies je op de volgende pagina voor het meebestellen van de aanpasbare labels.
 4. Ontwerp je trouw- of geboortelabel helemaal naar wens.
 5. Kies eventueel voor luxe paperclips om je kaartje met label af te maken.
 6. Rond je bestelling af. We gaan voor je aan de slag!

Heb je een vraag over het bestellen van labels of paperclips? Lees dan onze meestgestelde vragen over labels of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je met plezier.

Wat zet je op label kaartjes?

Benieuwd wat je allemaal met labelkaartjes kunt doen? Voor zowel trouwkaarten als geboortekaartjes met label geldt dat je alle kanten op kunt. We geven je graag nog wat extra inspiratie voor je labeltje:

Geboortekaartje met label

 • De geboortedatum of naam van jullie kindje.
 • Een bijzondere quote of persoonlijk tekstje.
 • Een foto van jullie pasgeboren zoon of dochter.
 • Het gewicht en de lengte van jullie kindje.

Trouwkaart met label

 • Een mooi citaat of liefdevolle spreuk.
 • Een romantisch kiekje van jullie samen.
 • De datum van jullie trouwdag.
 • Informatie over daggasten en avondgasten.
 • Jullie voornamen of initialen.
Geboortekaartje label

Labels zijn dus superleuk om je kaartjes een persoonlijk tintje te geven. In onze handige kaartmaker kun je ze heel eenvoudig personaliseren. Schrijf bijvoorbeeld een korte tekst die helemaal bij jullie past. Denk aan ‘Love at first swipe’ voor een trouwkaart label of ‘Grote avonturen beginnen klein’ voor het label van een geboortekaartje. 

Weet je niet precies waar je moet beginnen? Onze designers hebben al een aantal toffe labels voor je ontworpen. Ga bijvoorbeeld voor een label dat perfect bij je geboortekaartje past. Of kies juist voor een spannend contrast tussen het label en je trouwkaart. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.