Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Retro kerstkaarten

Retro kerstkaarten

Een retro kerstkaart sturen is dé out of the box trend voor Kerst 2023! Kerstkaarten met lekkere felle (neon) kleuren, gecombineerd met funky elementen die je doen denken aan vroeger. Kerstkaarten om helemaal vrolijk van te worden.

Retro kerstkaarten maken 

Wil je retro (of vintage) kerstkaarten kopen? Kies een kaart uit onze collectie en pas deze naar smaak aan. Zo werkt het:

  1. Kies een retro kerstkaart uit onze collectie.
  2. Personaliseer je retro kerstkaart met een foto, en bewerk de kaart helemaal naar jouw wens met kaders, achtergronden en mooie lettertypes.
  3. Voorzie je retro kerstkaart van een mooie tekst.
  4. Is je kaart helemaal naar wens? Dan ben je klaar om je retro kerstkaart te bestellen.

Kerstkaarten met felle kleuren

Kerstkaarten met neonletters, felle kleuren, parelmoer en regenboogtypografie, je vindt het allemaal terug in onze collectie retro kerstkaarten. Doe je disco-outfit maar vast aan, want deze kerstkaarttrend is een feestje op zich!

Kerstkaarten met retro elementen

Laat je meevoeren naar de sfeer van vroeger. Denk: kerstkaarten met elementen als notenkrakers, kerstballen, kerststukjes en glinsterende kerstbomen. Ook grafische elementen en kleurverloopjes zie je terug in deze kerstkaarten. Zo heb je een hippe kerstkaart geïnspireerd op de jaren 80 en 90.

Retro kerstkaarten bestellen en versturen 

Heb je een prachtige retro kerstkaart gevonden in onze collectie en deze helemaal naar jouw smaak aangepast? Maak een kaartje2go account aan en vraag een gratis proefdruk aan, of bestel direct.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.