De leukste inspiratie voor de feestdagen

Pasen, oud en nieuw, Moederdag, Vaderdag; Nederland heeft ontzettend veel leuke feestdagen. Bij zoveel verschillende feestdagen hoort natuurlijk ook gezelligheid. Wij van Kaartje2go geven jou graag extra tips om alle feestdagen nog gezelliger te maken! Zo maak je je Vaderdag cadeau in een handomdraai met onze leuke knutselwerkjes, regel je je nieuwjaarsborrel tot in de puntjes met onze tips en heb je de leukste activiteiten voor jullie paasviering. Op zoek naar inspiratie voor de kerstdagen? Bekijk dan onze speciale kerst pagina.

Knutselen voor Moederdag, Vaderdag of Pasen

Een ontbijt op bed en een knutselwerkje van je zoon of dochter hoort natuurlijk helemaal bij Vaderdag en Moederdag. Maar wat voor cadeau maak je met je zoon of dochter? Kies als knutselwerkje uit een portret van mama, een parkeerschijf voor papa, een zelfgemaakt schilderij of neem eens een kijkje tussen onze andere leuke knutsel ideeƫn voor Moederdag. Zo worden de vaders en moeders helemaal verrast. Deze knutselwerkjes zijn natuurlijk niet alleen voor Vader- en Moederdag. Je kunt ze ook op een ander moment maken, bijvoorbeeld om te knutselen met Pasen.

Leuke activiteiten voor de feestdagen

De meeste mensen zijn tijdens de feestdagen vrij en dan is het ook het leukst om wat te gaan ondernemen met het gezin. Maar welke activiteiten zijn nou leuk? Met Pasen kun je eieren gaan zoeken, paaseieren versieren of een paasbingo organiseren. Om Moederdag of Vaderdag een onvergetelijke dag te maken kun je een ontbijt maken, naar een escaperoom gaan, een pubquiz houden of een bootje huren. Benieuwd naar nog meer leuke activiteiten? Neem snel eens een kijkje tussen onze Moederdag ideeƫn. En hoe regel je nou een originele nieuwjaarsborrel? Ook daar helpen wij je mee! We hebben de lekkerste hapjes en leukste activiteiten voor jou op een rijtje gezet.

Verras een geliefde tijdens de feestdagen met een kaart

Er zijn zoveel verschillende feestdagen en daarom ook veel mogelijkheden om iemand eens te verrassen. Doe dit bijvoorbeeld met het versturen van een mooie kaart. Een paaskaart versturen naar opa en oma? Dat is heel makkelijk! Begin met kiezen van een leuk ontwerp, voeg een vrolijke paas tekst toe en versturen maar. Of wil je je moeder, oma of schoonmoeder een fijne Moederdag wensen? Daar is een kaartje ook perfect voor. Bekijk hiervoor onze mooiste, liefste en leukste teksten voor Moederdag.