Sinterklaas ideeën voor een gezellige 5 december

‘t Heerlijk avondje is gekooomen! Is de Goedheiligman weer in het land (of begint het in oktober gewoon al te kriebelen), dan is het hoog tijd om dat fijne avondje te organiseren. En wij helpen je graag met het rondstrooien van gezelligheid. Ontdek onze leuke sinterklaas ideeën voor een onvergetelijke 5 december.

Ideeën voor een heerlijke sinterklaas avond

Laat alle pepernoten, marsepein en chocoladeletters maar aanrukken, want de Sint is weer bijna jarig. En laten wij daar nu net heel veel sintspiratie (jawel, sinterklaas inspiratie) voor verzameld hebben. Lees bijvoorbeeld hoe je pakjesavond het leukste kan vieren, inclusief heerlijke recepten en ideeën voor een sinterklaas feest met kinderen. En wil je 5 december echt naar een hoger niveau tillen, ontdek dan ook onze toffe tips voor een leuk sinterklaas spel. Alle pieten verzamelen!

Tips om Sinterklaas’ avondje helemaal af te maken

En zijn de recepten verdeeld, het spel gekozen en de versiering geregeld, dan is er altijd nog wel een gedicht om te schrijven. Misschien is het wel jullie traditie om een versje bij elk cadeau te schrijven. Of kun je met moeite een gedicht voor bij je surprise verzinnen. We helpen je graag om er ozosnel een geweldig versje van te maken met onze tips voor gedichten rond 5 december.