De beste tips voor verhuizen van Kaartje2go

Een nieuw huis betekent een nieuwe start! En wij helpen je om je verhuizing zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige checklist zodat je niets over het hoofd ziet? Ook mogen tips voor het inpakken en een overzicht van de leukste verhuiskaarten van dit moment niet ontbreken tijdens je verhuizing. Op naar een nieuw stulpje!

Binnenkort verhuizen? Ontdek de handigste tips

Gefeliciteerd! Na lang dromen over verhuizen heb je een prachtig nieuw stulpje. Een verhuizing staat meestal garant voor een drukke en hectische tijd, maar het is óók een mijlpaal die gevierd moet worden. Zoek je leuke ideeën voor het organiseren van een housewarming, wil je een origineel verhuisbericht maken of word je vooral blij van tips rondom verhuizen en inpakken? Bij Kaartje2go zijn we op zoek gegaan naar de beste ideeën. Let’s move on!

Verhuizen: tips & tricks

Bij een verhuizing komt er vaak veel op je af. Zie je tussen de verhuisdozen en aannemers het bos niet meer? Geen paniek, we hebben handige tips om het verhuizen soepel te laten verlopen. Met onze checklist weet je precies wat te regelen bij een verhuizing. Heb je last van inpakstress? Ook dan zijn we to the rescue met onze verhuis tips. Succes met verhuizen!

Een verhuisbericht maken

Alles loopt op rolletjes. De vloer is gelegd, de keuken is geïnstalleerd en alle meubels staan op hun plek. Tijd om een verhuisbericht te sturen. Maar wat voor tekst zet je eigenlijk in een verhuisbericht? Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor een verhuisbericht tekst eindeloos. Met een simpele tekst als “Wij gaan verhuizen” zit je altijd goed, maar je kan natuurlijk ook los gaan met een persoonlijke of grappige boodschap. We hebben alvast een aantal leuke en originele verhuisberichten voor je op een rijtje gezet.

Verhuisbericht sturen in jouw eigen stijl

Een mooie kaart ter ere van het verhuizen is natuurlijk de ultieme manier om vrienden en familie op de hoogte te stellen. Wist je dat het verzamelen van adressen voor je verhuiskaartjes een eitje is met onze adresverzoeker? Superhandig! Bij Kaartje2go vind je trouwens een scala aan leuke verhuiskaarten. We hebben zelfs speciale kerst verhuiskaarten voor wie rond de kerst verhuist. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende gekleurde enveloppen en papiersoorten. Kies bijvoorbeeld voor een kleur of papiersoort die mooi bij de accentkleur en sfeer van je nieuwe huis past. Zo maak je je verhuiskaartje helemaal persoonlijk.

Tip: ook als vrienden of familieleden verhuizen is het leuk om een origineel felicitatiekaartje te sturen. We geven je een flinke dosis inspiratie.

Verhuizen tips: een onvergetelijke housewarming

Het perfecte startsein voor het creëren van herinneringen in je splinternieuwe stulpje is natuurlijk een housewarming. Pak het meteen goed aan door leuke en originele uitnodigingen te sturen. Zo komt het helemaal goed met het opwarmen van je nieuwe stek. Vind je het na alle verhuisdrukte nog een beetje lastig om een housewarming op touw te zetten? Lees dan ook eens onze tips voor het organiseren van de perfecte housewarming. En wat geef je nou aan iemand die net verhuisd is? We maakten een lijstje met de leukste cadeau ideeën voor na een verhuizing.