Bedanken 3 juni 2024

Bedankt juf tekst: lieve woorden voor juf en meester

bedankt juf tekst

Of je nu drie of twaalf bent, je juf of meester is toch wel een van de liefste en belangrijkste personen in je leventje. Van sommen uitleggen tot je opbeuren als je een beetje verdrietig bent; ze kunnen het allemaal. Reden genoeg om deze superhelden te verrassen met een kaartje en iets liefs. Maar wat schrijf je nou voor bedankje op de kaart? Daar helpen we je met plezier mee! Een bedankt juf tekst, coolste meester gedicht of lieve woorden voor een afscheid, je vindt het hier allemaal. En het mooiste is, je kunt ze met een klik op het tekstvlak kopiĆ«ren en zo āœØ hup āœØ op je kaartje plakken!

Tip: zoek meteen een mooi bedankkaartje voor je juf of meester uit.

Bedankt juf teksten 

Juf, mevrouw, juffie of mag je jouw juf gewoon bij haar voornaam noemen? Welke aanhef je ook op het kaartje schrijft, je kunt haar altijd verrassen met een van deze ā€˜bedankt jufā€™ teksten. 

Bedankt voor alles

Lieve juf, bedankt voor alles wat je mij leerde het afgelopen schooljaar! Ik vond het heel leuk om bij jou in de klas te zitten. Groetjes NAAM

De allerliefste juf

Voor de aller-aller-aller-allerliefste juf.

Een dikke 10

Juf, u krijgt van mij een dikke 10! Bedankt dat ik altijd op u kan rekenen.

Bedankt juf tekst: feestje!

Lieve juf, bedankt voor het fijne schooljaar. Ik vond het een feestje om elke dag van jou te mogen leren! Groetjes NAAM

Bedankt voor je hulp

De allerleukste juf, dat ben jij! Bedankt voor al je hulp het afgelopen jaar. Tot volgend jaar op school!

Lieve woorden voor juf

Ik vind het stiekem best jammer dat ik volgend jaar weer een nieuwe juf krijg, want jij was zo leuk! Bedankt voor alles tijdens het afgelopen schooljaar. Hopelijk heb je een hele fijne zomervakantie.

Bedankt meester teksten

Wist je dat maar 13% van de docenten in het (primair) onderwijs een man is? Dit blijkt uit onderzoek van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). We hebben dus aanzienlijk meer meesters dan juffen in Nederland. Extra reden om jouw meester extra in het zonnetje te zetten dus!

Bedankt voor de gezelligheid

HĆ© meester, bedankt voor alle gezelligheid dit jaar. Ik ga je gekke grapjes en leuke lessen volgend jaar wel missen hoor.

Het schooljaar is voorbij

Wow, het schooljaar is voorbijgevlogen, maar bij jou in de klas was het altijd leuk! Bedankt voor alles.

Beste meester van de wereld

Dankjewel dat je mij geleerd hebt wie de beste meester van de wereld is. Jij natuurlijk!

Allerleukste meester ooit

Gefeliciteerd, jij bent de allerleukste meester ooit, dat weet ik heel zeker. Ik ga je missen!

Dankjewel voor alles

Mees, ik vond het heel gezellig bij jou in de klas, dankjewel voor alles wat je mij hebt geleerd.

Bedankt voor het leuke schooljaar

Dankje voor de leuke tijd bij jou in de klas en het gezellige jaar. Voor nu een hele fijne zomervakantie gewenst.

Gedichtjes juf en meester

De meeste juffen en meesters zijn dol op liedjes en gedichten. Ga daarom eens voor een bedankt juf tekst of meester bedankje in rijmvorm. Wij hebben een paar leuke gedichtjes voor je verzameld, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met het rijmwoordenboek.

Bedankt juf tekst in rijm

Dankjewel voor alle lessen, groot en klein.
Bij jou in de klas was het altijd fijn!

Mag ik jou bedanken

Mag ik jou bedanken?
Gewoon.
Omdat ik het graag wil, omdat ik het zo voel.
Niet een beetje, maar een heleboel.

– Gewoon Jip

Jij bent er altijd voor mij

Bedankt voor de mooie momenten
voor je fijne woorden, en voor je complimenten.

Jij kleurde mijn schooljaar
want in deze bijzondere tijden stond je altijd voor mij klaar.

Het was soms niet makkelijk of fijn
maar het is me gelukt, omdat ik wist
dat jij er altijd voor mij zou zijn.

– Ukkepuk

Thank you for your happy ways

Thank you for your smiles,
your kindness and your praise.
Thank you for your caring
and helpful, happy ways.

Bedankt juf tekst namens ouders

Juf, meester, leerkracht, meneer, onderwijzer, lerares, docent en vast nog veel meer. Dankjewel voor elk moment dat je er voor onze kinderen bent.

– Fem.

Dit schooljaar ga ik nooit vergeten

Bedankt voor alle wijze lessen
rekenen, taal en het soms gezellig klessebessen.
Ook al zal ik over een paar jaar niet alles meer weten.

Dit schooljaarā€¦ ga ik nooit vergeten!

šŸ€ Voor grote kinderen: lees hier nog veel meer originele bedankt teksten.

bedankt meester tekst

Bedankt juf tekst: alle schoolfases

Van het kinderdagverblijf naar de basisschool, of na jaren strijden ein-de-lijk dat middelbareschooldiploma in the pocket? Van kleins af aan zit je schoolleven vol mijlpalen en hoogtepunten. En je juf of meester maakt daar altijd onderdeel van uit. Speciaal voor al deze bijzondere momenten hebben we bedankt juf/meester teksten verzameld. 

Afscheid kinderdagverblijf juf en meester

Blij met een meester als jij

Lieve NAAM, Superblij, met een meester zoals jij! Ik vond het heel leuk om met jou te spelen. Groetjes, NAAM

Bedankt liefste leidsters

Bedankt, liefste leidsters,
ik had het hier zo fijn!
Konden jullie maar mee naar de basisschool
en daar mijn juf zijn.

– Studio Lief

Bedankt voor de goede zorgen

Dankjewel voor alle goede zorgen, het was heel fijn om NAAM altijd met een gerust hart bij jullie achter te kunnen laten.

ā€˜Bedankt juf!ā€™ peuterspeelzaal tekst

Korte bedankt juf tekst

Lieve juf, dankjewel dat jij mij liet groeien.

Dikke knuf

Dankjewel voor het spelen, dankjewel voor de fijne tijd.
Dankjewel voor alle leuke dingetjes en de gezelligheid.
Ik zal je missen lieve juf, daarom krijg je van mij een dikke knuf.

Bedankt voor het spelen

Heee juf NAAM, Bedankt voor alle keren dat ik met jou mocht spelen. Liefs, NAAM

šŸŽ‰ Basisschool betekent: tijd voor kinderfeestjes! Op onze blog lees je alles over kinderfeestjes en geven we handige tips.

Ik ga naar de middelbare: bedankt meester en juf!

Bedankt voor het afgelopen jaar

Lieve meester, Onwijs, ontzettend, enorm, gigantisch bedankt. Bedankt voor al je hulp, energie, eindeloze geduld en gezelligheid het afgelopen jaar.

Bedankt juf tekst: goud waard

Bedankt juf, je hebt mij zo goed geholpen dit jaar, dat ik je ontzettend wil bedanken. Jij bent echt goud waard! Groetjes NAAM

Dankbaar voor jou

Hoi meester NAAM, Ik wil dat je weet dat ik heel dankbaar ben voor wat je doet en deed!

– Jip

Bedankt juf tekst bij behalen diploma

Bedankt voor je hulp

Dankjewel dat je in mij geloofde, zelfs toen de kunst van het uitstellen mijn natuurtalent bleek te zijn. Ik zal beloven dat ik mijn diploma voor meer zal gebruiken dan alleen het versieren van de muur. Nee, alle gekheid op een stokkie, echt bedankt voor al je hulp de afgelopen tijd. Dat was heel fijn!

Diploma gehaald

Dankjewel voor al je hulp tijdens het laatste jaar op school hier. Dankzij jou heb ik mijn diploma gehaald. Thanks voor al je vertrouwen in mij!

Je bent een geweldige mentor

Ik kan het zelf nog steeds niet helemaal geloven, maar het is gewoon gelukt! Ik heb mijn diploma in de pocket. Maar dat was niet gelukt zonder jou. Dankjewel voor al je begeleiding en voor het geloof in mij, zelfs op de momenten dat ik het zelf niet had. Je bent een geweldige mentor!

Afscheid meester en juf

In de meeste gevallen ga jij naar de volgende groep, grote school of middelbare. Maar het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat je juf of meester afscheid neemt. Superjammer natuurlijk! Je kunt hem of haar bedanken met een feliciatie voor een nieuwe baan of een pensioenkaartje. En daar hoort natuurlijk een bijpassende tekst op!

Juf met pensioen

Al die jaren zoveel gegeven. Jouw werk, passie en leven. Als geen ander maakte je het verschil. Nu is een nieuw hoofdstuk aangebroken en mag je lekker doen wat je maar wil.

– Lief Leven

Afscheid meester

Lieve meester, je bent straks niet meer onze mees, maar we zullen je nooit vergeten. Bedankt voor alle toffe herinneringen en wijze lessen die je met ons hebt gedeeld! Groetjes NAAM

Nieuwe baan juf

Gefeliciteerd met je nieuwe baan lieve juf! Maar ik ga je wel missen hoor, want bij jou in de klas was het altijd leuk! Dikke knuffel NAAM

Dag van de Leraar

Wist je dat we wereldwijd juffen en meesters in het zonnetje zetten op een speciale dag? Dat doen we op 5 oktober, en deze dag heet de Dag van de Leraar. Maar liefst 22 landen vieren deze gezellige dag. Het is onwijs leuk om je juf of meester op die dag te verrassen met een creatief knutselwerk, zelfgebakken koekjes, een gezellig plantje of, je raadt het alā€¦ een kaartje met een van deze bedankt juf teksten!