Voorbeelden van onze trouwkaarten

De mooiste trouwkaarten maak je zelf! Je huwelijkskaart is dan altijd Uniek en Origineel. Hieronder vind je voorbeelden van trouwkaarten ter inspiratie. De meeste zijn door onze bezoekers gemaakt.

Wist je dat al meer dan 9.000 bruidsparen hun trouwkaart bij Kaartje2go hebben gemaakt?

De bruidsparen kozen voor Kaartje2go omdat kaartje2go de meeste ontwerpvrijheid biedt en gemakkelijk werkt. Als nieuwe klant krijg je de eerste kaart gratis, zo kun je zien dat kaartje2go de beste kwaliteit levert en hele goede service. Bovendien is Kaartje2go vriendelijk geprijsd vergeleken bij andere kaartenservices. Je bespaart al snel tientallen euro's. Vergelijk dus goed de prijzen als je rondkijkt naar de mooiste trouwkaart.

De mooiste trouwkaart maak je zo, bij kaartje2go. Veel plezier en inspiratie bij het bekijken van de trouwkaarten!

Mama en papa gaan trouwen

We zien ook veel trouwaaankondigingen voorbij komen, waarbij de kinderen centraal staan. In deze kaart van Tim en Marianne vertellen de kinderen dat papa en mama gaan trouwen.
Je maakt een foto eenvoudig zwart-wit in de kaartje2go fotostudio. Daarna kun je de kaart zo mooi en druk versieren als je wilt. Tim en Marianne hebben de kaart heel rustig gehouden, waardoor de nadruk meer ligt op de mooie kindjes. In onze trouwkaart teksten vind je diverse voorbeelden waar de kinderen de aankondiging doen.

Foto trouwkaart Las Vegas 2

Bij Kaartje2go kun je ook de binnenkant van je kaart eenvoudig online helemaal maken zoals jij wilt. De voorkant van de trouwkaart van Bianca en Hans vind je bij de andere voorbeelden van trouwkaarten.
Hier zie je hoe Bianca en Hans aan de binnenkant het dia-negatief terug laten komen. En ook aan de binnenkant kun je een eigen foto toevoegen.Aan de rechterkant van de kaart staat de trouwaankondiging zelf. Die laten we uit privacy-overweging hier niet zien. Ook die kun je helemaal persoonlijk maken, zoals jij zelf wilt!

Foto trouwkaart Las Vegas 1

De mooiste EN persoonlijkste trouwkaart maak je eenvoudig zelf. Bijvoorbeeld met een foto van jullie tweeën! Die versier je eenvoudig met een mooi kader. 
Bianca en Hans hebben het dia-negatief kader gebruikt voor hun huwelijksaankondiging.

Het is soms even puzzelen met de juiste foto die past, maar dan heb je wel helemaal je eigen originele trouwkaart! 
En Kaartje2go is nog zeer vriendelijk geprijsd ook. Vergelijk het zelf, en bespaar tientallen euro's.

Je eigen trouwkaart eenvoudig gemaakt, uniek en origineel.