Voorbeelden van onze trouwkaarten

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Zoveel te doen en zoveel te plannen. Maar waar moet je beginnen.  Op deze pagina geven we je voorbeelden van kaarten die handig zijn om te versturen rond om jullie bruiloft. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Jullie trouwkaart, romantisch met eigen foto

Drie maanden tot vier maanden voor jullie bruiloft sturen jullie de trouwkaart. Op deze kaart staat natuurlijk de trouwdatum, de locatie, de tijd, en jullie namen. Ook handig om te vermelden op deze kaart zijn jullie cadeauwensen. Op deze voorbeeldkaart kun je al deze elementen kwijt. Een romantische kaart met sfeer die past bij een bruiloft. De kaart is geheel naar eigen wens aan te passen. Zo hebben we ook vele figuren die jullie kunnen gebruiken om bijvoorbeeld jullie cadeauwensen duidelijk te maken.

Vertel je vrienden en familie het heugelijke nieuws: Save the date-kaart

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Veel te doen, waaronder het kiezen van de trouwdatum. Laat al je vrienden en familie jullie trouwdatum vast in de agenda blokken. Stuur een Save the Date-kaart ongeveer 6 maanden van te voren. Op deze kaart vermeld je jullie namen, trouwdatum en eventueel alvast de plaats en locatie. Zo kun je je gasten laten weten of je ze de hele dag verwacht of alleen bij de receptie. Je kan hiervoor bijvoorbeeld deze leuke fotokaart gebruiken. Creatief en geheel passend bij de romantische sfeer van een bruiloft. De kaarten zijn geheel naar eigen wens aan te passen.

De bedank kaart na de grote dag

De grote dag is geweest. Jullie zijn nu getrouwd, partners voor het leven. Om al jullie gasten te bedanken voor hun bijdragen aan jullie speciale dag kan je een bedankkaart sturen. Zoals bijvoorbeeld deze voorbeeldkaart. Passend bij jullie trouwkaart. Maar geheel naar eigen wens aan te passen. Persoonlijk te maken met bijvoorbeeld jullie trouwfoto’s. Zo maak je de kaart extra persoonlijk. Zo hebben je gasten een mooi aandenken aan jullie speciale dag.