Voorbeelden van onze nieuwjaarskaarten

Geen inspiratie voor een leuke nieuwjaarskaart? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze nieuwjaarskaarten.

Happy Newyear!

Met Nieuwjaar kun je eens lekker gek doen terwijl je het nieuwe jaar inluidt. Stuur je vrienden en familie daarom een nieuwjaarskaart met een toffe foto van jezelf, waarop je laat zien hoe blij je bent dat het nieuwe jaar is aangebroken. 
Laad de foto in de Fotostudio en voeg een cool effect toe.

Je kunt ook leuke figuren en kaders toevoegen aan je kaart. In de categorie 'Kerst en Nieuwjaar' vind je passende kaders en figuren, bijvoorbeeld dit vuurwerk.

Proostend op de foto

Net als met kerstkaarten, is het ook leuk om een nieuwjaarskaart te sturen met een foto van het hele gezin erop. Bijvoorbeeld een foto waarop jullie allemaal het glas heffen op een voorspoedig nieuwjaar. Een uitsnede van alleen jullie handen met de glazen is ook erg origineel. 
Laad de foto in de kaartenmaker en maak hem daarna zelf af. In de categorie 'Kerst en Nieuwjaar' staan zeer bruikbare figuren en kaders die voor dit doel te gebruiken zijn, zoals het kader op de kaart met vuurwerk.

Gelukkig Nieuwjaar!

Ben je helemaal vergeten kerstkaarten te sturen? Of wil je iedereen 'gewoon' een nieuwjaarswens meegeven? Stuur je familie en vrienden dan een leuk 'Gelukkig Nieuwjaar'-kaartje. In onze collectie vind je een ruim aanbod van leuke en mooie nieuwjaarskaarten, die je eventueel nog verder kunt personaliseren met een kader, tekst en/of figuren.
Een mooi of leuk gedichtje aan de binnenkant maakt de kaart helemaal af. Kijk eens bij onze voorbeeldteksten als je op zoek bent naar inspiratie!