Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor nieuwjaarskaarten

Je wenst je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar met een nieuwjaarskaart. Door de kaart zelf te ontwerpen in onze eenvoudige kaartmaker, wordt hij heel persoonlijk. We willen je graag inspireren en geven je leuke en vrolijke voorbeelden om zelf mee aan de slag te gaan.

Voorbeeld nieuwjaarskaart fotocollage

Met foto’s maak je de kaart heel snel persoonlijk. Het is leuk om een kaart te maken met daarop 12 foto’s, voor elke maand één. Zo is je nieuwjaarswens tegelijkertijd een terugblik op het afgelopen jaar.

Categorie: Alle nieuwjaarskaarten
Designer: Ilse & Imre

nieuwjaarskaart 12 fotos
nieuwjaarskaart 12 fotos zwart

Voorbeeld nieuwjaarskaart goudlook

Het zal je niet zijn ontgaan: goud is hip en trendy bij nieuwjaarskaarten! Goudkleur past heel mooi bij het feestelijke karakter van het vieren van de jaarwisseling. Onze kaarten hebben geen echt goudfolie, maar goudlook. Maar zeg nu zelf: het lijkt toch net echt? Tip: de goudkleur komt extra mooi naar voren op parelmoer of glans papier. 

Categorie: Nieuwjaarskaarten
Designers: Ilse

nieuwjaarskaart krans en goudlook
nieuwjaarskaart gouden stippen

Voorbeeld uitnodiging nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel is bij veel bedrijven een traditie. Begin januari komen alle medewerkers bij elkaar om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Sommige grote families houden ook een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, omdat ze door het jaar heen er niet aan toe komen om iedereen te zien. Ga je een borrel geven, dan is het leuk om daar een mooie uitnodiging voor te sturen.

Categorie: Nieuwjaarskaarten
Designers: Manique & Anouks

uitnodiging nieuwjaarsborrel champagne
uitnodiging nieuwjaarsborrel polaroids

Voorbeeldtekstjes voor nieuwjaarskaarten

Wat zet je op een nieuwjaarskaart? “Gelukkig nieuwjaar” natuurlijk! Het is leuk om je nieuwjaarswens te brengen in de vorm van een gedichtje of spreuk. Hieronder geven we je inspiratie waarmee je jouw familie, vrienden en kennissen op een originele manier een gelukkig nieuwjaar kunt wensen.

Kijk hier voor nog meer nieuwjaarswensen. 

Nieuwjaarskusjes

1 kusje hier,

1 kusje daar

We wensen nu elkaar

Een gelukkig nieuwjaar

Vierseizoenen nieuwjaarswens

Beste wensen voor het nieuwe jaar

Met lente: hoop

Zomerse warmte

Herfstgeluk

Winterse geborgenheid

Vrolijk eind en goed begin

Wij wensen jou een vrolijk eind

en een goed begin.

Natuurlijk ook een gezond nieuwjaar

en alles naar je zin!

Verschillende thema's 

Nieuwjaarskaarten zijn er in vele soorten en maten. Wil jij je medewerkers een goed nieuwjaar wensen? Bekijk dan onze zakelijke nieuwjaarswensen. Of stuur je vrienden of familie in het buitenland een internationale nieuwjaarskaart. Maar een grappige kaart kan ook leuk zijn om jouw vrienden lekker te laten lachen. Bekijk ook onze:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.