Voorbeelden van onze nieuwjaarskaarten

Geen inspiratie voor een leuke nieuwjaarskaart? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze nieuwjaarskaarten.

Happy Newyear!

Net als met kerstkaarten, is het ook leuk om een nieuwjaarskaart te sturen met een foto van het hele gezin erop. Een collage van meerdere foto's is ook erg origineel. 
Laad de foto in de kaartenmaker en maak hem daarna zelf af. In de categorie 'Nieuwjaar' staan zeer bruikbare figuren en kaders die voor dit doel te gebruiken zijn, zoals het kader op de kaart met vuurwerk.

Foto's op je nieuwjaarskaart

Met Nieuwjaar kun je eens lekker gek doen terwijl je het nieuwe jaar inluidt. Stuur je vrienden en familie daarom een nieuwjaarskaart met een toffe foto van jezelf, waarop je laat zien hoe blij je bent dat het nieuwe jaar is aangebroken. 

Je kunt ook leuke figuren en kaders toevoegen aan je kaart. In de categorie 'Nieuwjaar' vind je passende kaders en figuren, bijvoorbeeld vuurwerk en champagneglazen .

Gelukkig Nieuwjaar!

Ben je helemaal vergeten kerstkaarten te sturen? Of wil je iedereen 'gewoon' een nieuwjaarswens meegeven? Stuur je familie en vrienden dan een leuk 'Gelukkig Nieuwjaar'-kaartje. In onze collectie vind je een ruim aanbod van leuke en mooie nieuwjaarskaarten, die je eventueel nog verder kunt personaliseren met een kader, tekst en/of figuren.
Een mooi of leuk gedichtje aan de binnenkant maakt de kaart helemaal af. Kijk eens bij onze voorbeeldteksten als je op zoek bent naar inspiratie!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11402 beoordelingen