Voorbeelden van onze jubileumkaarten

Een huwelijksjubileum is een belangrijke mijlpaal in het leven. Wat een geluk dat je al zo lang getrouwd bent met jouw grote liefde. Deze mijlpaal verdient natuurlijk een feestje! Wij geven je wat inspiratie voor een prachtige jubileumsuitnodiging.

Robijnen jubileum (40 jaar getrouwd)

Een prachtige mijlpaal, het 40-jarig huwelijksjubileum! Deze bijzondere dag wil je natuurlijk graag delen met jouw familie en vrienden. Een fotokaart met houtlook is nu helemaal hip om te versturen. De houten achtergrond geeft deze uitnodiging een frisse en vrolijke uitstraling, de foto maakt het tot een persoonlijk geheel. Het is ook mogelijk om twee foto’s op een kaart te plaatsen, deel een oude trouwfoto en een nieuwe foto van jullie samen om deze mijlpaal te benadrukken.

Uit de oude doos!

Het bereiken van een gouden bruiloft is reden genoeg voor een feestje. Ga terug in de tijd met jullie uitnodiging door een oude trouwfoto te gebruiken! Haal de mooie herinneringen aan jullie trouwdag op terwijl jullie in de doos met oude foto’s naar de mooiste trouwfoto zoeken! Scan de foto in en plaats hem in een mooi kader op de kaart. Wederom is hier de houten kaart populair, deze keer met een polaroid foto en gouden details.

Het is ook mogelijk om voor één van onze goudkleurige kaarten te kiezen! Heel toepasselijk voor dit huwelijksjubileum en bovendien heel sjiek en feestelijk.

Zilveren huwelijksjubileum

Na 25 jaar nog steeds gek op elkaar? Dan is het tijd voor een feestje! Gasten uitnodigen kan met een van onze elegante kaarten uit deze collectie. Op dit moment zijn krijtborduitnodigingen erg populair. Het brengt een klassiek en nostalgisch gevoel met zich mee, de zilveren letters maken het tot een elegant geheel. Bovendien krijg je met deze hippe uitnodiging zeker leuke reacties op de kaart!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11397 beoordelingen