Voorbeelden van onze jubileumkaarten

We hebben hieronder een verzameling gemaakt van een aantal mooie jubileumkaarten die onze bezoekers hebben gemaakt. Kijk rustig rond of er inspiratie voor je bij zit. De mooiste jubileumkaarten maak je zelf, bij Kaartje2go!

40 jaar getrouwd

De mooiste jubileumkaarten maak je zelf, bij Kaartje2go.
Onze bezoekers maken voor een robijnen huwelijksjubileum vaak een kaart met eigen foto. 
Je kunt ook een combinatie gebruiken van een exclusieve kaart uit onze kaartengalerij, en aan de binnenkant een foto van het feestelijke bruidspaar toevoegen.
Hier zie je de kaart van Mark en Karin. Ze hebben een mooie bloemenkaart uit de galerij gebruikt en daar stijlvol hun namen en een figuur uit de categorie Jubileum eenvoudig toegevoegd.

Ook de mooiste jubileumkaart maak je zo, bij Kaartje2go!

PS: Wist je dat al meer dan 1.000.000 Nederlanders hun kaarten bij Kaartje2go laten maken?
De kwaliteit en vriendelijke prijzen zijn de belangrijkste redenen hiervoor.

Uit de oude doos!

Het bereiken van een gouden bruiloft is reden genoeg voor een feestje. Ga terug in de tijd met de uitnodigingen door jullie oude trouwfoto te gebruiken! Pak de doos met oude foto's en zoek je mooiste trouwfoto uit. Scan de foto in of laat de foto inscannen. 
Je ziet hier een voorbeeld van één van onze klanten. Door op de foto een leuk kader te plakken en wat tekst is de uitnodiging in een paar stappen klaar om te verzenden! Persoonlijker kan haast niet!

Zilveren jubileum

Na 25 jaar nog steeds gek op elkaar? Dan is het tijd voor een feestje. Alle gasten uitnodigen kan met een gewone kaart uit onze collectie, maar ook met een originele fotokaart! Upload een foto waar jullie samen op staan en bewerk deze eenvoudig in de kaartenmaker van Kaartje2go!

Hier is een voorbeeld van één van onze klanten. Misschien ook iets voor jou?

Jubileumkaart met foto!

40 jaar samen moet natuurlijk gevierd worden! Hoe kan dat beter dan met een feestje. Nodig iedereen uit met een originele jubileumuitnodiging met een foto van jullie samen. 
De kaart die hier staat afgebeeld is van één van onze klanten, dat ziet er toch heel gelukkig uit! Zoek een mooi plekje op en vraag iemand een foto te nemen. Gebruik de foto in de kaartenmaker van Kaartje2go en voeg nog wat tekst of een kader toe. Eenvoudig een originele uitnodiging voor jullie jubileumfeest.