Ga naar de inhoudGa naar het filter
geboorteborden

Geboortebord raam

Als je kindje geboren is, kun je dit heerlijke nieuws wel van de daken schreeuwen. Maar een geboorte aankondiging in de vorm van een raambord is net zo leuk! Deel de naam van jullie wondertje met de hele buurt. Je bevestigt het geboortebord heel gemakkelijk op je raam (of muur), want we bezorgen het raambord voor geboorte kant-en-klaar bij je thuis.

Raambord voor geboorte met naam

We toveren je geboortekaartje met liefde om tot een prachtig geboortebord voor het raam. Het geboortebord is in de basis een kopie van de voorzijde van je bestelde geboortekaart. Maar je kunt deze in de kaartmaker nog wel aanpassen. Zo kun je tekst weghalen of toevoegen, de naam groter maken, figuren plaatsen of misschien zelfs een lieve foto van je kleintje uploaden. 

✨ Heb je een geboortekaartje met foliedruk besteld? Dan veranderen we de folie-elementen in een normale kleur, die het mooist bij je ontwerp past. 

geboortebord

Geboorte aankondiging op het raam bestellen

Op dit moment kun je alleen een raambord geboorte bestellen op basis van je geboortekaartjesontwerp. Dit doe je op een van de volgende manieren:

💌 Tijdens het bestellen van je kaart, bij het kiezen van extra's en accessoires.

💌 In je account onder ‘Bestellingen’, als nabestelling van je kaart. 

Lukt het toch niet helemaal of heb je vragen? Neem dan zeker even contact op met ons Klanttevredenheidsteam. Zij helpen je graag.

Handige informatie over een geboorte raambord

Kun je niet wachten om zelf zo’n lief raam geboortebord te ontwerpen? Dat snappen we helemaal! Maar voordat je aan de slag gaat, geven we je nog wat handige informatie mee.

Materiaal
We maken onze geboorteborden van superdun (3,5 mm) polypropyleen. Maar dit lichtgewicht doet niets af aan de kwaliteit. Het materiaal is vergelijkbaar met bijvoorbeeld makelaarsborden, maar hangen een stuk vrolijker aan je raam! 

Drukmethode
We drukken je ontwerp met UV-print op het geboortebord. Dit zorgt niet alleen voor heldere kleuren en een scherp ontwerp, maar maakt het bord ook helemaal weerbestendig. Het is waterafstotend en kan best wat hebben. Maar vanaf windkracht 5 raden we toch aan het bord binnen te halen. Je geboorte raambord blijft buiten bijna een jaar net zo mooi als toen je het kreeg.

Afmetingen van de raamborden
Rechthoek liggend: 42,3 x 60 cm
Rechthoek staand: 60 x 42,3 cm
Vierkant: 50 x 50 cm

*Dit zijn de afmetingen van één zijde, exclusief de bevestigingsflapjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.