Ga naar de inhoudGa naar het filter
raambord

Ontwerp een persoonlijk raambord

Heb jij een mooie, leuke of liefdevolle boodschap die je graag met de hele buurt wil delen? Dan is een raambord perfect. Maak ‘m uniek met naam of kies je favoriete kiekje voor op het bord. Je bevestigt hem heel gemakkelijk op je raam (of muur), want we bezorgen het raambord kant-en-klaar bij je thuis.

👶🏽 Ook superleuk voor babynieuws: welkom kleintje! Lees hier meer over onze geboorteborden voor op het raam.

Raambord bedrukken met je kaartontwerp

We toveren je kaart met liefde om tot een waanzinnig decoratiebord. Het raambord is in de basis een kopie van de voorzijde van je bestelde kaart. Maar je kunt deze in de kaartmaker nog wel aanpassen. Zo kun je tekst weghalen of toevoegen, figuren plaatsen of misschien zelfs een mooie foto uploaden. Daarna gaan wij voor je aan de slag. 

✨ Heb je een kaartje met foliedruk besteld? Dan veranderen we de folie-elementen in een normale kleur, die het mooist bij je ontwerp past. 

raamborden

Een raambord bestellen

Op dit moment kun je alleen een raambord bestellen op basis van je kaartontwerp. Dit doe je op een van de volgende manieren:

💌 Tijdens het bestellen van je kaart, bij het kiezen van extra's en accessoires.
💌 In je account onder ‘Bestellingen’, als nabestelling van je kaart. 

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan zeker even contact op met ons Klanttevredenheidsteam. Zij helpen je met plezier.

Handig om te weten over onze raamborden

We snappen dat je staat te popelen om zelf zo’n flitsend raambord te ontwerpen. Toch willen we je eerst nog wat praktische informatie meegeven. Wel zo handig!

Materiaal
Onze raamborden worden gemaakt van superdun (3,5 mm), maar onwijs stevig polypropyleen. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld makelaarsborden, maar dan een stuk gezelliger aan je raam! 

Drukmethode
We drukken jouw ontwerp met UV-print op het bord. Dit zorgt niet alleen voor prachtige kleuren en een scherp ontwerp, maar maakt het bord ook hartstikke weerbestendig. Het is waterafstotend en kan prima tegen een stootje. Maar vanaf windkracht 5 raden we toch aan het bord even binnen te bewaren. Je raambord blijft buiten bijna een jaar net zo mooi als toen je het kreeg.

Afmetingen van de raamborden
Rechthoek liggend: 42,3 x 60 cm
Rechthoek staand: 60 x 42,3 cm
Vierkant: 50 x 50 cm

*Dit zijn de afmetingen van één zijde, exclusief de bevestigingsflapjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.