Feest 19 juni 2017

De juiste uitnodiging voor jouw tuinfeest!

Tuinfeest uitnodiging

De zomer komt eraan! Veel mensen organiseren dan een culinair feestje of een tuinfeest met thema voor hun verjaardag, omdat ze geslaagd zijn of gewoon omdat het mooie weer zich laat zien. Nodig je gasten uit met een bijpassende uitnodiging. Wie weet kom je op ideeën door deze leuke tuinfeest uitnodigingen!

Uitnodiging tuinfeest

Tropical tuinfeest

Een tuinfeest in tropische sferen is helemaal van nu. Je kunt hier spelen met verschillende elementen zoals Hawaiiaanse palmbladeren, ananassen en vrolijke kleuren. Maar ook tropische bloemen en flamingo’s zorgen voor een zomers gevoel. Cocktail in de hand, lekkere hapjes op tafel en muziek op de achtergrond; laat die zomer maar komen!

Uitnodiging tuinfeest zomer

Zomerfeest: Long Summer nights

Een typisch zomerfeest in je achtertuin bestaat natuurlijk uit vrolijk gedekte tafels,  fairy lights, de barbecue aan en een hoop gezelligheid. Lome zomermiddagen gaan over in gezellige, zwoele avonden waarbij er nog lang wordt nagetafeld. Met dit feest en bijpassende uitnodigingen zit je zeker weten goed bij je gasten!

Uitnodiging barbecue

Barbecuefeest: American Style

Een Amerikaans barbecue feest kan natuurlijk niet zonder een hoop (vegetarisch) vlees op de grill. Hamburgers, groenteschijven en spiesjes kunnen echt niet ontbreken. Nodig je gasten uit met deze uitnodigingen in barbecuestijl.

Bekijk ook onze checklist voor een feestje en lees hoe je de gastenlijst voor je feest samenstelt!

Ook interessant voor jou: