Feest
Blog Artikelen Feest De juiste kaart voor jouw tuinfeest!
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 19-06-2017
 

De juiste kaart voor jouw tuinfeest!

De zomer komt eraan! Veel mensen organiseren dan een culinair feestje of een tuinfeest met thema wanneer het mooie weer zich laat zien. Nodig je gasten uit met een bijpassende uitnodiging. Wie weet kom je op ideeën door onderstaande themakaarten!

Tuinfeest: Tropical Hawaiian

Een tuinfeest in tropische sferen is helemaal van nu. Je kunt hier spelen met verschillende elementen zoals Hawaiiaanse palmbladeren, ananassen en vrolijke kleuren. Maar ook tropische bloemen en flamingo’s zorgen voor een zomers gevoel. Cocktail in de hand, lekkere hapjes op tafel en muziek op de achtergrond; laat die zomer maar komen!

Zomerfeest: Long Summer nights

Een typisch zomerfeest in je achtertuin bestaat natuurlijk uit vrolijk gedekte tafels,  fairy lights, de barbecue aan en een hoop gezelligheid. Lome zomermiddagen gaan over in gezellige, zwoele avonden waarbij er nog lang wordt nagetafeld. Met dit feest en bijpassende uitnodigingen zit je zeker weten goed bij je gasten!

Barbecuefeest: American Style

Een Amerikaans barbecue feest kan natuurlijk niet zonder een hoop vlees op de grill. Hamburgers, steak en spiesjes kunnen echt niet ontbreken. Maar ook voor de vegetarische gasten kun je iets heerlijks op tafel zetten. Nodig je gasten uit met deze kaarten in Amerikaanse stijl.

Geslaagd feest

Het verlossende woord is gekomen: je bent geslaagd! Om dit uitbundig te vieren kun je ervoor kiezen om een geslaagd feest te geven. Je kunt een themafeest geven met alles in dezelfde sfeer of gewoon een gezellig feest met al je klasgenoten, familie en vrienden. Hoe je het ook organiseert, jouw dag kan niet meer stuk! Wil je ook iemand anders feliciteren met zijn of haar slagen? Wij helpen je om een persoonlijke geslaagdkaart te maken!

Bekijk ook onze checklist voor een feestje en lees hoe je de gastenlijst voor je feest samenstelt.

Samenvatting
De juiste kaart voor jouw tuinfeest!
Titel artikel
De juiste kaart voor jouw tuinfeest!
Omschrijving
De zomer komt eraan! Organiseer je een barbecue, tuin- of geslaagd feest met thema? Nodig je gasten uit met een bijpassende uitnodiging.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Feest

7 ideeën voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Jouw zoon of dochter is weer een jaar ouder en dat is reden voor een l...

Lees verder
Feest

Verrassingsfeest organiseren: 7 ultieme tips!

Is je vriendin, partner of moeder binnenkort jarig en verdient hij of ...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?