Feest 19 juni 2017

De juiste kaart voor jouw tuinfeest!

De zomer komt eraan! Veel mensen organiseren dan een culinair feestje of een tuinfeest met thema wanneer het mooie weer zich laat zien. Nodig je gasten uit met een bijpassende uitnodiging. Wie weet kom je op ideeën door onderstaande themakaarten!

Tuinfeest: Tropical Hawaiian

Een tuinfeest in tropische sferen is helemaal van nu. Je kunt hier spelen met verschillende elementen zoals Hawaiiaanse palmbladeren, ananassen en vrolijke kleuren. Maar ook tropische bloemen en flamingo’s zorgen voor een zomers gevoel. Cocktail in de hand, lekkere hapjes op tafel en muziek op de achtergrond; laat die zomer maar komen!

Zomerfeest: Long Summer nights

Een typisch zomerfeest in je achtertuin bestaat natuurlijk uit vrolijk gedekte tafels,  fairy lights, de barbecue aan en een hoop gezelligheid. Lome zomermiddagen gaan over in gezellige, zwoele avonden waarbij er nog lang wordt nagetafeld. Met dit feest en bijpassende uitnodigingen zit je zeker weten goed bij je gasten!

Barbecuefeest: American Style

Een Amerikaans barbecue feest kan natuurlijk niet zonder een hoop vlees op de grill. Hamburgers, steak en spiesjes kunnen echt niet ontbreken. Maar ook voor de vegetarische gasten kun je iets heerlijks op tafel zetten. Nodig je gasten uit met deze kaarten in Amerikaanse stijl.

Geslaagd feest

Het verlossende woord is gekomen: je bent geslaagd! Om dit uitbundig te vieren kun je ervoor kiezen om een geslaagd feest te geven. Je kunt een themafeest geven met alles in dezelfde sfeer of gewoon een gezellig feest met al je klasgenoten, familie en vrienden. Hoe je het ook organiseert, jouw dag kan niet meer stuk!

Bekijk ook onze checklist voor een feestje en lees hoe je de gastenlijst voor je feest samenstelt!

Ook interessant voor jou: