Communie 25 september 2023

De mooiste doopsel teksten voor op een kaartje

doopsel teksten

Wordt je kindje binnenkort gedoopt, en wil je deze bijzondere gebeurtenis delen met jullie dierbaren? Dan kun je dit mooie moment aankondigen met een kaartje. Maar wat schrijf je op een doopkaart? Daar helpen wij je natuurlijk met liefde mee. We hebben de allermooiste doopsel teksten voor je op een rijtje gezet. Moderne doopsel teksten, of een doop tekst in de vorm van een gedicht… Je vindt het hier allemaal. Lees dus snel verder en laat je inspireren. 

Onze favoriete doopsel teksten 

Teksten voor een doopviering zijn niet altijd even modern. Een klassieke tekst past nu eenmaal heel goed bij deze speciale gelegenheid. Toch hebben we van onze favo doopsel teksten een mooie mix gemaakt. Welke is jouw favoriet? 

🌊 Meteen een mooie doopkaart bestellen? Dat kan hier! 

Een doop gedicht als tekst op de kaart 

Een tekst in dichtvorm doet het altijd goed op een kaartje. Dit geldt ook voor doopsel gedichten. Of je nu een doopuitnodiging of -bedankkaartje verstuurt, deze doop gedichten zijn zeker het overwegen waard. 

Quotes: Mooie teksten voor doop

Onder het mom van ‘je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden’, hebben we ook wat mooie woorden van anderen op een rijtje gezet. De teksten gaan misschien niet letterlijk over doopsel, maar passen er wel mooi bij. Deze quotes vinden wij prachtig voor op een kaartje. 


Teksten voor doopwensen

Wil je juist een doopsel felicitatiekaartje sturen? Dat kan ook! Een keurig ‘Gefeliciteerd met de doop van …’ volstaat natuurlijk, maar je kunt je doop wensen ook net een stukkie gezelliger maken. We hebben daarom zes leuke varianten van doop felicitaties voor je op een rijtje gezet. 

🎉 We maken het je graag gemakkelijk. Kopieer je favoriete tekst en plak hem direct op een doopsel felicitatiekaart!

Ook interessant voor jou: