Kerst 8 december 2019

Zo stuur je dit jaar bijzondere kerstkaarten

Bijzondere kerstkaarten

Bijzondere kerstkaarten sturen is zo makkelijk nog niet. Natuurlijk wil je dat elke kerstkaart die je stuurt een mooi plekje krijgt, maar hoe zorg je ervoor dat je kerstkaart echt een goed gevoel bij de ontvanger oproept? Wij verzamelden daarom 6 leuke ideeën voor bijzondere kerstkaarten. Zo stuur jij dit jaar een onvergetelijke kerstgroet!

✏️ Ook leuk om te lezen: 15 mooie lettertypes voor op je kerstkaartje

1. Kerstkaart met een van de leuke kerstkaartentrends

Het einde van de zomer is voor onze designers het startsein om kerstkaarten te ontwerpen. Dit doen ze niet zonder eerst te bepalen wat de kerstkaartentrends van dit seizoen worden. Ook voor de kerstkaarten van 2022 zijn er weer heel veel leuke trends gespot. Met een van de trendy kerstkaarten van dit seizoen stuur je sowieso een originele kerstkaart!

2. Bijzondere kerstkaarten met een getekend familieportret

Wil jij dit jaar een unieke kerstkaart sturen? Laat dan een gezinstekening maken en zet deze op je kaart! Zo’n getekend familieportret laat je maken bij een illustrator, die er een persoonlijk en lijkend portret van maakt. Voor je kerstkaart kun je vragen of er wat feestelijke details bij getekend kunnen worden. Plaats je gezinstekening op een blanco kaart en maak je dierbaren blij met een unieke kerstkaart. Wij zetten onze favoriete getekende familieportretten voor je op een rijtje.

3. Mooie tekst op je kerstkaarten

Bijzondere kerstkaarten hoeven helemaal niet zo speciaal te zijn door hoe ze eruitzien. Menig kaartje is vooral op de schouw gezet omdat er zo’n mooie of bijzondere tekst op de kerstkaart stond. Maak jouw kerstkaarten daarom extra bijzonder met een persoonlijke tekst voor de ontvanger. Schrijf bijvoorbeeld een mooie quote over kerst op je kaart.

4. Speciale verpakking met sluitzegel en mooie envelop

Naast de kerstkaart zelf kun je ook de ontvangst van je kerstkaart speciaal maken. Zo zijn niet alleen onze witte enveloppen gratis, maar kun je ook kiezen voor gratis rode enveloppen. Daarnaast kun je voor kerst prachtige gouden enveloppen bij je kaarten bestellen. En wil je je kerstkaart nog specialer maken? Bestel dan ook kerst sluitzegels bij je kaarten. Je kerstkaart ligt hiermee als een cadeautje op de deurmat. 

5. Kerstkaart met een leuke foto

Kerstkaarten die ook vaak herinnerd blijven zijn die met een leuke of grappige foto erop. Maak bijvoorbeeld een foto in matchende kerstpyjama’s of laat je baby het middelpunt zijn voor zijn of haar eerste kerst. Een ander leuk idee is om een kerstboom op het dak van de auto het decor van jullie kerstfoto te laten zijn. Past een grappige kerstfoto bij jullie? Maak dan een foto in foute kersttruien! En een wirwar aan kerstlichtjes waar jullie in verstrikt zijn doet het vast ook goed. 

6. Cadeau bij je kerstkaart 

Wist je dat wij ook heel veel leuke cadeaus voor bij je kaart hebben? Als die ene vriendin of dat familielid net iets extra’s verdient dit jaar, maak je je kerstgroet heel bijzonder met een mooi kerstcadeau bij je kaart. Kies bijvoorbeeld voor een goede fles wijn of champagne, ga voor een heerlijke doos bonbons of laat de ontvanger zelf een mooi cadeau kiezen met een van onze cadeaubonnen. Zo maakt jouw kerstkaart dit jaar sowieso indruk!

Inspiratie voor bijzondere kerstkaarten

Bijzondere kerstkaarten sturen is dit jaar niet moeilijk met deze 6 leuke ideeën! Wil je meer inspiratie voor je kerstkaarten? Ontdek dan ook hoe je je kerstkaarten leuk kunt adresseren. En moet je nog adressen verzamelen voor je kerstkaarten? Met onze handige adresverzoeker is je adresboek zo gevuld.

Ook interessant voor jou: