Geboorte 31 juli 2023

Felicitatie opa en oma geworden: 31 lieve teksten!

felicitatie opa en oma geworden

Hoera, er is een kleindochter of kleinzoon geboren! Wat een prachtige mijlpaal voor de kersverse opa en/of oma. Een lieve kaart met ‘Gefeliciteerd, opa en oma geworden!’ is dan natuurlijk extra feestelijk. Maar hoe schrijf je een leuke felicitatie voor de geboorte van een kleinzoon of kleindochter? Wij klommen voor je in de pen en verzamelden toffe voorbeelden. Zo stuur je een lieve felicitatie aan de geluksvogels die opa en oma zijn geworden!

Felicitatie tekst opa en oma geworden

Tien zachte vingertjes, twee mollige voetjes en een piepklein neusje: de wereld is weer een mensje rijker, en wat voor één! Wil je de trotse oma en opa feliciteren met hun kleinkind? Met een mooie tekst laat je weten hoe blij je bent dat hun kleinkind is geboren. Gefeliciteerd opa en oma!

🤍Eerste hulp bij kraamcadeautjes? We hebben de 35 origineelste voor je verzameld! 

Felicitatie tekst geboorte kleindochter

Zijn vrienden, collega’s of familieleden opa en oma geworden van een kleindochter? Wat fantastisch! Een lief kaartje met een tekst als ‘gefeliciteerd met jullie kleindochter’ is dan natuurlijk altijd leuk om te versturen. Met deze teksten zul je de nieuwbakken opa en/of oma vast verrassen!

Felicitatie tekst geboorte kleinzoon

Hoera, een kleinzoon geboren! Wat zullen je dierbaren blij zijn met hun nieuwste familielid. Je kunt vast niet wachten om ze een kaartje te sturen met ‘Gefeliciteerd met jullie kleinzoon’. De volgende lieve geboorte kleinzoon teksten zullen opa en oma vast doen gloeien van trots. Wat vind jij de leukste felicitatie voor dierbaren die opa en oma zijn geworden?

Gedicht opa en oma geworden

Opa en/of oma worden is zo’n prachtige mijlpaal dat een mooi gedichtje extra leuk kan zijn. Zo komt je boodschap namelijk extra origineel over. Ben je op zoek naar een mooi gedicht voor de geboorte van een kleinzoon of kleindochter? We hebben een tof lijstje gemaakt met gedichten voor als er een kleinkind geboren is. Oh, en er is zelfs een gedicht voor de geboorte van een achterkleinkind!

🤍 Tip: gebruik mooie songteksten voor een felicitatie opa en oma geworden,

Kleindochter of kleinzoon geboren: grappige tekst

Sommige mensen zijn gezegend met een flinke dosis humor. Geldt dat ook voor de kersverse opa en oma? Dan is het leuk om je tekst voor de geboren kleinzoon of kleindochter grappig te verwoorden. Met de volgende grappige felicitaties voor de geboorte van een kleinkind zal je vast een lach op hun gezicht toveren!

Tekst kleinkind op komst

Wordt je collega, vriendin of buurman binnenkort grootouder? Dan is het superleuk om alvast een kaartje te sturen met ‘gefeliciteerd aanstaande opa en oma’. Maar wat is nu een mooie felicitatie tekst voor een kleinkind op komst? We hebben een aantal leuke (eerste) kleinkind op komst teksten voor je op een rijtje gezet. 

Felicitatie geboorte tweeling voor opa en oma 

Zijn je dierbaren opa en oma geworden van een tweeling? Dan vraagt dat natuurlijk om een extra leuke felicitatietekst. Met een van deze teksten scoor je vast en zeker dubbele punten. Dat wordt een heerlijke felicitatie voor vrienden die opa en oma zijn geworden.

🤍 Lees ook ons artikel over de leukste teksten voor tweelingkaartjes.

Felicitatie als dierbaren opa en oma geworden zijn

Een lieve felicitatie voor vrienden die opa en oma geworden zijn; met een van deze teksten wordt het schrijven daarvan een eitje! Wil je meer tekstinspiratie lezen, bijvoorbeeld om de kersverse ouders zelf te feliciteren? Lees dan een van deze toffe artikelen.

👶🏽Welkom op de wereld! Lieve woorden voor een geboorte felicitatie.
👶🏼Hoera, zwanger! De leukste teksten voor op een kaartje.
👶🏿De tofste korte teksten voor op een geboortekaartje.

Ook interessant voor jou: