Feestdagen 12 juni 2012

Fotokaart-idee: Vaderdagkaart

Fotokaarten zijn de leukste kaarten om te maken, persoonlijker kan bijna niet! De mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Kaartje2go helpt je daarom op weg met originele foto-ideeën. Elke week vind je hier een nieuw idee om je fotokaart nóg leuker te maken!

Vaderdag

Zondag is het alweer Vaderdag! Ben je nog opzoek naar een leuk idee om hem te verrassen? Dan is dit fotokaartje een leuk en origineel idee:

Bron: Pinterest

Uitwerking

Deze voorbeeldfoto’s zijn in het Engels en vormen het woord DAD. Dit is natuurlijk eenvoudig om te zetten in het Nederlandse woord PAP.

Het enige wat je nodig hebt voor deze fotokaart zijn de letters P en A. Je kunt hiermee het woord PAP vormen. De letters zijn verkrijgbaar bij hobbywinkels en sommige bouwmarkten. Als je drie kinderen hebt is het eenvoudig, elk kind een letter. Heb je er meer of minder, maak dan verschillende foto’s.

Eindresultaat

Je kunt deze kaart bij kaartje2go op twee manieren maken:
1. Je plakt de foto’s al van te voren aan elkaar in een fotobewerkingsprogramma. Je upload de foto dan in zijn geheel bij kaartje2go.
2. Je start met een blanco kaart en je plaatst de foto’s in de kaartmaker op de kaart. Zorg ervoor dat de foto ruim over de rand heen vallen, zodat ook de snijmarge wordt meegenomen. Deze zie je niet, maar zit er wel!

Welke vaderdagkaart ga jij sturen?