Bedanken 18 april 2022

Deze teksten schrijf je op communie-bedankingskaartjes

bedanking communie tekst

Gaat je zoon of dochter binnenkort de eerste heilige communie doen? Wauw, wat een bijzonder moment! Je kindje doet voor het eerst mee aan de eucharisatieviering en is daardoor meer verbonden met God. Daar kijken jullie vast enorm naar uit. En bij deze bijzondere dag hoort vaak ook een communiefeestje. Je nodigt de liefste mensen om jullie heen uit om dit speciale moment te vieren met de kleine communicant. De aanwezigheid van jullie dierbaren is natuurlijk al heel waardevol, maar vaak worden de kindjes die communie doen ook nog eens overladen met lieve woorden en cadeautjes. Reden genoeg om deze vrienden en familie te bedanken voor al deze gezelligheid. En hoe kan dat nou beter dan met een kaartje? Wij geven je graag wat tips voor een mooie bedanking communie tekst. 

De communie uitnodigingen nog versturen? Lees dan ook ons artikel over teksten op een communiekaart.

Bedankingskaartjes voor communie sturen

Een communiefeestje is niet alleen een heel leuk en bijzonder moment voor de communicant en zijn of haar ouders, maar ook voor de gasten op het partijtje. Zij maken deel uit van deze prachtige dag en zullen daar ook een mooie herinnering aan overhouden. Daarnaast brengen ze vaak een lief presentje of envelopje met geld mee voor degene die communie doet. Jullie dierbaren zullen het dan ook zeker waarderen als er na die tijd een bedankingskaartje op de deurmat valt. Deze verrassing is niet alleen een persoonlijk gebaar voor nu, maar ook een hele mooie en tastbare herinnering voor later.

Hier vind je de allerleukste communiebedankkaartjes!

Bedanking communie tekst tips 

Heb je het allermooiste bedankkaartje uitgekozen? Dan is het tijd voor de bedanking communie tekst. Soms kan het best een beetje lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Maar daar helpen we je graag een handje bij. Deze tekstjes kun je eenvoudig kopiëren en op je kaartje plakken (of overschrijven natuurlijk). Ze zijn trouwens ook heel geschikt als bedanking lentefeest.

Met deze teksten op je bedankkaart zit je altijd goed

✨ Lees ook: 8x originele communiebedankjes

Korte teksten als bedanking communie

Christelijke bedanking communie tekst tips

✨ Een communiefelicitatie sturen? We schreven een artikel boordevol tekstinspiratie.

Extra inspiratie voor bedanking communie

We hopen je een beetje op weg geholpen te hebben met bovenstaande bedanking communie tekst tips. Samen met een persoonlijk kaartje toveren ze vast een lach op het gezicht van jullie dierbaren. En er zijn nog een paar leuke tips voor een communiekaartje die we je niet willen onthouden:

  • Neem een persoonlijke videoboodschap op en plaats deze als QR-code op je kaart.
  • Laat de kleine communicant een mooie tekening maken en upload deze op een blanco kaartje. Zo’n persoonlijk kunstwerk verdient een mooi plekje in huis. 
  • Verras de gasten van het communiefeestje met een klein presentje. Deze wenscadeaus zijn perfect als kleinigheidje bij je bedankingskaart.

✨  Tip: Volg je ons al op Facebook en Instagram? Hier delen we regelmatig nieuwe kaarten, leuke tips en fijne winacties.

Ook interessant voor jou: