Trouwen 11 februari 2021

18x mooie teksten voor de bedankkaartjes van je bruiloft

Tekst bedankkaartjes bruiloft

Dat was hem dan, de mooiste dag van jullie leven. En samen met jullie liefste vrienden, familieleden en kennissen is het een fantastische dag geworden! Dat vraagt om een leuk bedankkaartje toch? Met een van de volgende voorbeeld teksten voor je bruiloft bedankkaartjes vertel je de ontvangers precies waarom hun aanwezigheid zoveel betekende.

💝 Ook leuk om te lezen: 18x bruiloftsbedankjes om zelf te maken

Korte tekst voor op je bruiloft bedankkaartjes

Hou je van kort, maar krachtig? Zet dan een korte tekst op je bruiloft bedankkaart. Met weinig woorden kun je meestal het beste duidelijk maken wat je wilt zeggen. Een van de volgende teksten is vast erg passend op je kaartje.

Dank voor jullie komst!

Dankjewel!
Inez & Marcus
12.05.2025

You made our day, thanks!

Veel dank en liefs van meneer & mevrouw Veldhuizen

Two became one
Bedankt dat jullie erbij waren! 

💌 Leestip: Met een van deze ideeën kun je de felicitatiekaartjes van je bruiloft origineel bewaren!

Algemene huwelijk bedankkaartjes tekst

Misschien wil je net even wat meer zeggen op jullie bedankkaartjes. Schrijf bijvoorbeeld op wat jullie dag zo bijzonder maakte. Bedank voor de cadeaus, de eventuele stukjes of benoem die ene songtekst die iedereen zo hard meezong! Je vindt vast ook inspiratie in de volgende teksten. 

Dank dat jullie dit geweldige feestje ter ere van onze liefde wilden meevieren. Door jullie komst was het een fantastische dag!

Samen feesten en proosten op de liefde, wat was het bijzonder om dat zo samen te doen. We vonden het fijn dat je ons jawoord met ons mee wilde vieren!

We kijken terug op een waanzinnige dag en kijken uit naar een lang en gelukkig leven samen. Bedankt voor jullie aanwezigheid, liefde, mooie woorden, cadeautjes, kaarten en plezier!
Maar bovenal bedankt voor de mooie herinneringen en een onvergetelijke dag.

We hebben genoten, genoten,
we heb genoten van jullie liefde,
genoten van jullie vriendschap
en gewoon van jullie.

Genoten – Guus Meeuwis

Wat was het fijn om deze speciale dag met jullie te delen. Voor ons was het een dag waarop de liefde in alles voelbaar was. Wij zullen het nooit meer vergeten. 

Jij maakte onze mooiste dag nog mooier! Heel erg bedankt dat je erbij was.

Te gek dat je deze dag samen met ons wilde vieren.
Wij trekken de feeststemming nog even door naar onze huwelijksreis.
Maar voor we op het vliegtuig stappen, willen we je bedanken voor je aanwezigheid!

Het is niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar we zijn voor de bijzondere herinneringen aan onze huwelijksdag.

👰 Ook leuk om te lezen: Zo maak je zelf invulkaarten voor je bruiloft

Persoonlijke tekst schrijven op het bruiloft bedankkaartje

Speciale gasten verdienen een speciaal bedankje. Als iemand veel werk heeft verricht op jullie trouwdag, of als iemand veel voor je betekent, dan is het mooi om een persoonlijke tekst op het bedankkaartje van jullie huwelijk te schrijven. Het is ook een optie om elke gast een persoonlijk, handgeschreven kaartje te sturen, maar dat is wel wat meer werk ;–)

Lieve Jacob en Elisabeth,

Cadeaus, mooie wensen, verrassingen, lieve mensen; wat was het een fantastische dag vol liefde. Dank dat jullie daaraan wilden bijdragen met het leuke spel ‘s avonds! Iedereen vond het ontzettend leuk. De dag is helaas voorbij, maar de herinneringen die we samen gemaakt hebben gaan we nooit vergeten. 

Liefs Nadia en Omar 

Hoi Ank,

Dankjewel voor deze prachtige dag. Wat hebben we genoten! En wat zijn we blij met je prachtige cadeau. Hij staat te pronken op de kast! Kom je gauw een keer eten als we de foto’s binnen hebben? Dan doen we de dag in ons hoofd nog een keer over.

Evert & Daniël

Lieve Erna en Jaïr,

Wauw, wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was enorm leuk om jullie erbij te hebben. En Jaïr, we hebben nooit geweten dat jij zo goed kon dansen! Dat belooft wat voor jullie eigen feestje binnenkort ;–)

X van Eva en Collin

Engelse teksten om te bedanken na een huwelijk

Waren er ook familieleden of vrienden op je bruiloft die geen Nederlands spreken? Zet dan een Engelse tekst op je bruiloft bedankkaartje. Wel zo leuk als zij je bedankje ook begrijpen! Met de volgende tekstjes is je kaartje in een handomdraai geschreven. 

Love and Thanks

Thank you from Mr and Mrs. De Graaf 

A big thank you for sharing in our special day

Marriage joins two hands
to make one heart

You made our wedding great!

To our lovely guests

Thank you for making this day even more special. 

Sarah & Bryce 

We are truly grateful for your generosity, good wishes and the lasting memories you helped us create. Thank you!

Huwelijk bedankkaartjes schrijven

Deze voorbeeld teksten voor je bruiloft bedankkaartjes zijn perfect voor als je de juiste woorden even niet kunt vinden! Wil je meer leuks lezen over net getrouwd zijn? Ontdek dan ook onze tips hoe je je partner elke maand kunt verrassen in jullie eerste huwelijksjaar.

Ook interessant voor jou: