Ga naar de inhoud

Art deco kerstkaarten

Zoek je een kerstkaart voor artistieke vrienden of familieleden? Onze art deco kerstkaarten hebben een kunstzinnige uitstraling en geven de warmte van kerst goed weer. Kies een van de ontwerpen uit onze collectie en pas hem naar wens aan in de kaartmaker.

Kerstkaart in art deco stijl maken

Geometrische patronen, abstracte vormen en rijke kleuren als rood, zwart en donkergroen. De smaakvolle art deco stijl is perfect als je voor een kunstzinnige kerstkaart wilt gaan! Onze designers hebben daarom verschillende kerstkaarten in art deco stijl gemaakt. Opvallend is de vaak nostalgische uitstraling, gecombineerd met typische kerstfiguren en gouden elementen. Heb je een bepaalde art deco kerstkaart op het oog? Met de kaartmaker geef je er eenvoudig een eigen draai aan.

Wat is art deco?

Art deco is een kunststijl uit de jaren ‘20 en ‘30. Het is eigenlijk een mengelmoes van veel verschillende kunststromingen uit het begin van de 20e eeuw. Denk bijvoorbeeld aan de Jugendstil-beweging uit Duitsland en Oostenrijk en de art nouveau beweging in België en Frankrijk. Art deco staat bekend om smaakvolle decoraties, abstracte vormen en fel kleurgebruik. De stijl is dan ook lekker vrolijk en opvallend. Daarom is art deco extra leuk voor een unieke kerstkaart!

Hoe kan ik art deco kerstkaarten maken?

Een art deco kerstkaart maken begint bij het vinden van een geschikt ontwerp. Neus tussen de kerstkaarten op deze pagina of gebruik ons handige filtermenu om een kaart te vinden. Heb je een leuk ontwerp gevonden? Dan begint het échte werk: het bewerken van de kaart. Dit kan heel eenvoudig in onze kaartmaker. Pas bijvoorbeeld de kleuren aan, voeg versiering toe en zet een mooie kerstwens in de art deco kerstkaart. Weet je niet wat je op de kerstkaart moet schrijven? Met deze mooie teksten wens je je dierbaren fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

🥂 Tip: wil je art deco kaarten gebruiken als uitnodiging voor een kerstborrel of kerstdiner? Bij de meeste ontwerpen kan je de tekst op de voorkant van de kerstkaart makkelijk aanpassen!

Art deco kerstkaarten bestellen

Een mooie art deco kerstkaart gemaakt in lijn met de laatste trends? Onze elfjes staan te popelen om de kaart voor je af te drukken. Je kunt trouwens heel makkelijk een gratis proefdruk aanvragen. Zo weet je honderd procent zeker dat de kaart tot in de puntjes perfect is.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn art deco kerstkaart bestellen?

Ja, iedereen met een gratis account kan een proefdruk aanvragen. Je ontvangt een druk van de kerstkaart samen met een waaier van onze papiersoorten en envelopkleuren kosteloos bij je thuis. Zo kun je goed zien en voelen welke keuzes je wilt maken voor je uiteindelijke bestelling. Je vindt in het pakketje ook een flyer met handige informatie over de vervolgstappen.

Laat je art deco kerstkaarten extra opvallen

Een kunstzinnige kerstkaart verdient een opvallende verpakking. Combineer dus gerust meerdere extra’s om er een feestje in de brievenbus van te maken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe papiersoort van chic parelmoer, een gouden envelop en een sluitzegel met een grote sneeuwvlok. Houd er wel rekening mee dat postbezorgers in de periode voor kerst het drukker hebben dan anders. Laat de kerstkaarten en extra’s daarom op tijd thuis bezorgen.

Verstuur jouw art deco kerstkaarten makkelijk & snel

Is de gratis proefdruk helemaal naar wens en weet je hoeveel kerstkaarten je nodig hebt? Dan kun je de bestelling definitief maken. Hierbij hoef je alleen nog te kiezen uit onze verzendmethodes. Beide opties hebben zo hun voordelen.

Voordelen van thuis ontvangen

🎄 Keuze uit mooie enveloppen en sluitzegels.

🎄 Mogelijkheid om nog iets in de envelop te stoppen.

🎄 Zelf uitdelen is een duurzame optie.

Voordelen van direct versturen

🎄 Gewenste verzenddatum inplannen.

🎄 Snel naar meerdere adressen versturen.

🎄 Kerstcadeaus eenvoudig mee te sturen (optioneel).

Nog veel meer kerstkaarten

Naast kerstkaarten in art deco stijl vind je bij Kaartje2go nog veel meer originele kerstkaarten. Wat dacht je van een kerstkaart met een retro uitstraling of een vintage look en feel? Ook onze aparte kerstkaarten zullen vast in de smaak vallen. Voor welke stijl je ook kiest; bij Kaartje2go zijn leuke kerstkaarten zo gemaakt. Loop je tijdens het maken of bestellen van een kerstkaart ergens tegenaan? De medewerkers van ons klanttevredenheidsteam staan je graag te woord. Neem dus gerust contact met ons op!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.