Vakantie 18 juli 2016

Handige vakantietips!

Op vakantie maak je altijd de leukste foto’s. Stuur het thuisfront een persoonlijke vakantiekaart via Kaartje2go. Gemakkelijk en snel besteld via je tablet of mobiel. Extra leuk: de thuisblijvers kunnen jouw kaart de volgende dag al in huis verwachten!

Hieronder ter voorbereiding alvast 4 tips:

Tip 1: Update je adresboek
Zo kan je snel een adres vinden en gemakkelijk je kaartje versturen. Je voegt heel makkelijk een excel-bestand toe zodat alle adressen in je adresboek staan in je Kaartje2go-account.

Tip 2: Tegoed opwaarderen
Snel en gemakkelijk betalen met je tegoed. Zo betaal met in 1 klik je kaartjes en kom je niet voor verrassingen te staan met betalingen in het buitenland.

Tip 3: Kaarten maken met je mobiel of tablet
Als je op vakantie bent neem je niet zo snel een computer of laptop mee. Een tablet is dan al bijvoorbeeld een stuk makkelijker om mee te nemen. En je telefoon? Die heb je natuurlijk bijna altijd bij de hand! Hartstikke handig dat je dus gewoon op je tablet of mobiel een kaartje kan maken en versturen! Lees ook onze tips voor het maken van vakantiefoto’s.

Tip 4: Voor 20:00 Nederlandse tijd besteld = de volgende werkdag bezorgd
Als je in het buitenland een kaartje verstuurd, dan wordt de kaart gewoon in Nederland op de post gedaan. Handig voor als je op vakantie bent, want als je voor 20:00 Nederlandse tijd besteld = dezelfde dag verstuurd! Als PostNL dan ook even zijn best doet wordt het kaartje de volgende werkdag bezorgd.

Ook interessant voor jou: