Trouwen 21 juni 2015

De beste trouwblog van 2015

Hoera, het is zover: de beste trouwblog van 2015 is bekend! Er kwamen in de afgelopen weken bijna duizend stemmen binnen naar aanleiding van onze verkiezing. De grote winnaar? Dat is Bruiloft Inspiratie!

Kaartje2go selecteerde de 20 populairste, mooiste en origineelste trouwblogs van Nederland en vroeg hun fans te stemmen op hun favoriet. De glansrijke overwinning ging dus naar Bruiloft Inspiratie vanwege de originele onderwerpen en mooie afbeeldingen.

De top 5

  1. Bruiloft Inspiratie
  2. De Bruiloftblogger
  3. Trouwlala
  4. Girls of honour
  5. In White

Bruiloft Inspiratie ontvangt natuurlijk een echte award en mag zichzelf een heel jaar lang de beste trouwblog van Nederland noemen! Ben je nieuwsgierig naar Bruiloft Inspiratie? Hier kun je een kijkje nemen!

We zullen dit artikel de komende tijd zo nu en dan van een update voorzien! We gaan de award namelijk persoonlijk uitreiken. Hou deze pagina dus in de gaten.

Drie van de stemmers mochten we nog verrassen met € 50,00 kaartentegoed. Het kaartentegoed is vrij uit te geven aan alle soorten kaarten bij Kaartje2go. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagskaartjes of trouwkaarten. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagskaarten Dit zijn de winnaars:

  • Peter en Harriet
  • Patrick van Gurp
  • Miq Boelen

De statistieken

Update 3 juli 14:00 uur – Maike Kouwenhoven van Bruiloftinspiratie.nl neemt de award in ontvangst

Op woensdag 1 juli heeft Maike Kouwenhoven in haar woonplaats Delft de Beste Trouwblog 2015 award in ontvangst mogen nemen. De eigenaresse en redactrice van het winnende Bruiloftinspiratie.nl reageerde opgetogen: “Ik had dit echt niet verwacht, erg leuk!”.

Maike Kouwenhoven van Bruiloftinspiratie.nl

Update 24 juni 15:00 uur – De beste trouwblog van 2015 is blij! Net als de overige trouwblogs uit de top 3.

Inmiddels weten we allemaal dat Bruiloft Inspiratie als beste trouwblog 2015 is verkozen met als runners up de Bruiloftblogger en Trouwlala. Op 1 juli gaan we de award die hier bij hoort overhandigen aan Maike van Bruiloft Inspiratie, in Delft. De top 3 heeft laten weten erg blij te zijn met de uitslag!

Bruiloft Inspiratie:

Bruiloftblogger:

Ook interessant voor jou: