Geboorte 2 oktober 2017

De 10 leukste najaarstrends voor geboortekaartjes

Najaarstrends voor geboortekaartjes

Ben je binnenkort uitgerekend? Dan verwacht je een herfstkindje! De herfst is met zijn mooie kleuren een prachtig seizoen. En waarom zou je deze kleuren niet gebruiken voor het geboortekaartje? Elk half jaar worden de 10 kleuren van dat moment gepresenteerd en deze zie je terug in mode en lifestyle. Wij lieten ons inspireren door de trends van het najaar en vertellen je graag alles over de najaarstrends voor geboortekaartjes!

De 10 kleurentrends van het najaar 2017/2018

Het kleurenpalet van het aankomende najaar bevat zowel donkere kleuren, als zachte en frisse tinten. Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je een stoer of zachter gekleurd geboortekaartje wilt.

Stoere herfstkleuren

Typische herfstkleuren stelen dit najaar de show. Navy blauw, Rode wijn en Bosgroen zijn de trendkleuren voor de komende tijd en deze geven je geboortekaartje een stoere touch. Daarbij zijn ook de kleuren Gouden Limoen, Esdoorn en Toast bruin leuk voor dit najaar. Voor het contrast combineer je een van deze kleuren met een zachte tint.

Kleur trends 2017 2018

Onverwachts zachte tinten

Kleuren die je misschien niet direct zou verwachten bij de herfst zijn pasteltinten. De kleur Zachtroze is perfect voor als je een meisje krijgt en Zachtgrijs werkt goed als tegenhanger van de donkere najaarskleuren. Wil je nog niet weten of je een meisje of een jongen krijgt? Kies voor een kaartje dat volledig in de kleur Zachtgrijs is uitgevoerd!

Kleur trends 2017 2018

Frisse tinten

Als je op zoek bent naar een kleur die eruit springt, dan zijn de kleuren Marina en Grenadine echt wat voor jou! Deze frisse kleuren geven namelijk een pop of color als je geboortekaartje uit de envelop wordt gehaald. En Grenadine is net als Zachtgrijs een goede kleur als je het geslacht nog niet weet.

Prints en patronen voor het najaar 2017/2018

Naast de top 10 kleuren voor dit najaar zijn er ook diverse prints en patronen als najaarstrends voor geboortekaartjes. Dit jaar is de natuur inspiratie voor veel prints. Geboortekaartjes met een houtlook of met plantenprints zijn dus helemaal in! Ritmische patronen zoals driehoekjes en stipjes zien we ook veel terug, net zoals geboortekaartjes met speelse hartjes en sterretjes.

Najaarstrends voor geboortekaartjes: eigen kleurencombinaties kiezen

Heb je een leuk kaartje gezien maar is deze niet afgebeeld in de kleurencombinatie die jij wilt? Bij Kaartje2go pas je alle geboortekaartjes naar je eigen smaak aan! Zo kun je bij sommige kaartjes de achtergrondkleur vervangen en voeg je aan elke kaart gemakkelijk een kader toe. En je maakt het geboortekaartje helemaal af met leuke figuren en met een mooi gedichtje of tekstje aan de binnenkant! Welke kleuren gebruik jij in het geboortekaartje?

Wil je geboortekaartjes maken maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en wat het kost? Lees dan over de kosten van geboortekaartjes en over wat je moet regelen voor geboortekaartjes.