Ga naar de inhoud

Hippe kerstkaarten

Met een kerstkaart geef je een klein beetje van jezelf aan jouw dierbare vrienden en familie. Deze hippe kerstkaarten zijn perfect om jouw persoonlijke kerstwens over te brengen. Je kan kiezen uit 1500 trendy en hippe kerstkaartjes dus er zit vast iets moois voor jou tussen. Maak nu je hippe kerstkaarten (met eigen foto) en ontvang een gratis proefdruk.

Zelf een hippe kerstkaart maken & versturen

Ben jij op zoek naar hippe kerstkaarten om jouw vrienden en familie te verrassen met kerst? Bij Kaartje2go vind je de hipste ontwerpen speciaal voor jou gemaakt door onze designers. Maak je liever je eigen kaartje? Dit kun je eenvoudig en snel doen in de kaartenmaker. Upload die ene geweldige foto van jou met je vriend of familielid of gebruik een leuke foto als achtergrond op de kaart. Of importeer meerdere foto’s en maak een gave collage. Merry christmas!

Beginnen met je eigen foto

Wil jij zelf je eigen hippe kerstkaart samenstellen? Gebruik dan onze kaartmaker en ga direct aan de slag om eenvoudig en snel je eigen kaartje samen te stellen. Importeer een leuke foto van jou en een familielid en gebruik deze als achtergrond op de kaart. Voeg de leukste symbolen, kaders en teksten toe op de kaart en maak het kaartje zo persoonlijk als jij wil. Verpak de kaartjes in onze mooie rode enveloppen en stuur ze meteen op. Laat ze bij je thuis bezorgen of direct door ons versturen naar de ontvanger. Hoe handig is dat!?

Ga jij voor trendy of hip?

Onze kerstkaarten zijn er in veel verschillende stijlen, met mooie kleuren, leuke figuren en prachtige illustraties. Met ons ruime aanbod van 1500 hippe en moderne kerstkaartjes zit er ongetwijfeld een kaart tussen die perfect bij jou past.

Gebruik de filters en vind de mooiste kerstkaart in jouw stijl. Upload je eigen foto’s, voeg een tekst toe en versier je kaart met leuke figuren en kaders.

Wat maakt een kerstkaart hip of trendy?

Ben je op zoek naar een hippe kerstkaart of wil je zelf hippe kerstkaarten maken? We leggen je graag uit wat een kerstkaart hip en trendy maakt. Dit herken je aan één of meerdere van de volgende eigenschappen:

  • Sierlijke lettertypes en typografie
  • De kleuren goud, donkerblauw en zilver
  • Botanische elementen
  • Patronen met sterren, stippen en sneeuwvlokken
  • Speelse lijnen en vlakken
  • Ruimte voor het uploaden van je eigen foto

Gratis proefdruk & gratis rode enveloppen

Ben je tevreden over je ontwerp? Vraag dan een gratis proefdruk van je hippe kerstkaart aan. Zo ervaar je zelf onze geweldige kwaliteit en heb je zelf ook een exemplaar van jouw kerstkaart

En dit jaar hebben we nog een leuke verrassing voor je. Als je een pakketje kerstkaarten bij Kaartje2go bestelt, krijg je daar GRATIS rode enveloppen bij. Gewoon een klein cadeautje van ons. En dat past natuurlijk uitstekend bij je hippe, trendy kerstkaart.

TIP: Bestel prachtige sluitzegels bij je pakketje kerstkaarten. Ze zijn perfect om je kaart mee te versieren. Je plakt ze op de envelop en ze maken je kaartje helemaal hip.

Meer inspiratie voor je kerstkaart

Zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan ook onze kerstkaarten met kerstfiguren of met goudlook. En ook als je iets anders zoekt dan hip helpen we je graag. Stuur bijvoorbeeld een klassieke kerstkaart of een kerstkaart met een internationale kerstgroet.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.