Trouwen 1 november 2021

De trouwkaartentrends van 2022: dit zijn ze!

Ga je komend jaar trouwen, dan wil je natuurlijk de mooiste trouwkaart voor jouw bruiloft uitzoeken. Met de nieuwste trends van 2022 in trouwkaarten gaat dat zeker lukken! Onze designers speurden weer naar trends en verzamelden de 6 leukste voor je. Kijk je mee naar alle nieuwe stijlen van komend jaar?

🎩 Ook leuk om te lezen: Onze complete gids vol teksten voor op je trouwkaart

trouwkaarten trends 2022

Botanische trouwkaarten als trend van 2022

Terug van nooit weggeweest: botanische trouwkaarten! Takjes, blaadjes, bloemen, we zien het allemaal terug in deze trouwkaarten trend van 2022. Eucalyptus en droogbloemen komen veel voor, maar ook hortensia’s en bladeren van de monsteraplant en ginkgoboom kun je spotten. Je zou zeggen dat er vooral veel groen voor komt in deze trouwkaarten, maar donkerblauw, blush en goudlook passen net zo mooi bij deze stijl. In combinatie met een kraft envelop en ons gerecyclede papier maak je het helemaal af.

🌿 De botanische trouwkaarten vind je hier.

trouwkaarten met foto

Persoonlijke trouwkaarten met een fotocollage

De trouwkaartentrend fotocollage komt eigenlijk altijd weer terug, en met reden! Want hoe maak je je trouwkaarten nou persoonlijker dan met mooie foto’s? Doe bijvoorbeeld samen een loveshoot en zet je mooiste foto’s op je trouwkaarten. Natuurlijk kun je er ook één favoriete foto helemaal uit laten springen. In deze trouwkaarten trend van 2022 zien we trouwens veel wit terug, samen met goudlook accenten en kleine illustraties. Combineer deze trouwkaart met onze gratis papiersoort glans, waarmee je foto’s het beste tot hun recht komen. 

📷 Trouwkaarten met foto’s kun je hier vinden.

trouwkaarten 2022 goud

Trouwkaarten met goudaccenten voor een gouden dag

Een gouden dag vráágt om een beetje goud, toch? Onze trouwkaarten met goudaccenten zijn perfect voor als je je uitnodigingen een chic toefje wilt geven. Goudkleurige spetters, illustraties, bloemen of letters vallen dan ook direct op. Goud past natuurlijk bij erg veel kleuren, dus er is altijd wel een trouwkaart die bij jouw stijl of themakleuren past. Combineer deze trouwkaarten met een goudkleurige envelop en ons linnen of parelmoer papier.

💛 Onze goudlook trouwkaarten shop je hier.

minimalistische trouwkaarten

Simpel maar elegant: minimalistische trouwkaarten

Vind je het mooi als je trouwkaarten niet te veel poespas hebben, dan is de trouwkaarten trend minimalistisch van 2022 echt iets voor jou. Een simpele trouwkaart met mooie typografie, een kleine illustratie of jullie initialen zegt namelijk misschien wel net zoveel als een kaart vol details. Qua kleur kan je natuurlijk alle kanten op met deze leuke stijl. En met de matte papiersoort en onze gratis witte enveloppen houd je het geheel rustig.

⚪ Bekijk hier de minimalistische trouwkaarten.

stijlvolle trouwkaarten trend 2022

Stijlvolle trouwkaarten als trend van 2022

Donkere kleuren, een vleugje goud, elegante letters… Gaan jullie voor chic, dan zijn onze stijlvolle trouwkaarten een schot in de roos. En we pakken verder uit in deze stijl, met veel bloemen en bladeren, illustraties en andere details. Deze trouwkaarten maak je helemaal af met ons linnen of parelmoer papier en met een groot formaat kaart.

✨ De trouwkaarten met de trend stijlvol vind je hier.

waterverf trouwkaarten

Waterverf trouwkaarten voor die dromerige look

Een beetje dromerig, bohemian en speels, dat zijn de trouwkaarten met waterverf. Het mag allemaal wat losser, wat perfect past bij een festivalbruiloft, een bruiloft in je achtertuin of een trouwdag op het strand. Je komt dan ook vooral veel zachte kleuren en natuurlijke elementen tegen in deze trend, samen met verfspetters en bloemen.  De papiersoort oud-Hollands past hier goed bij, in combinatie met een blauwe of roze envelop.

🎨 Waterverf trouwkaarten zijn hier te vinden.

Ontdek onze leuke en handige extra’s

Bij Kaartje2go vind je heel veel leuke en handige extra’s om je kaartje nog mooier te maken óf makkelijker te versturen. Kies bijvoorbeeld voor sluitzegels op de enveloppen, want zo ligt je trouwkaart als een cadeautje op de deurmat. Wil je je trouwkaarten door ons op de bus laten doen? Gebruik dan onze handige adresverzoeker, zodat familie en vrienden zelf hun adres kunnen invullen. Je adresboek stroomt zo in een mum van tijd automatisch vol. Doe trouwens ook mee met onze trouwjurkenactie, waarbij je kans maakt om jouw trouwjurk ter waarde van € 1000 te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en je trouwkaarten bij Kaartje2go bestellen.