Trouwen 26 oktober 2020

Dit zijn de trouwkaartentrends van 2021!

Trouwkaarten trends 2021

Bij Kaartje2go zijn we altijd bezig met de nieuwste trends. Onze designers hebben ook voor 2021 de leukste trends gespot. Zo zien ze veel trends weer terugkomen, zoals luxueuze trouwkaarten en bohemian kaarten. Terwijl change the date kaarten nieuw zijn, en ook helemaal passen bij deze tijd! Benieuwd hoe onze trouwkaarten er volgend jaar uitzien? Wij delen de 6 trouwkaarten trends van 2021 en vertellen je er alles over.

Trouwkaarten naturel

Botanisch, bloemen, naturel; de afgelopen jaren kwam de natuur al vaak terug in onze trouwkaartentrends. Maar dit jaar gaan we een stapje verder, met helemaal groene kaarten, bijvoorbeeld gecombineerd met kleine gouden details. En het leuke is dat je groene (en andere ;–)) trouwkaarten nu ook echt helemaal groen kunnen zijn. Met onze nieuwe papiersoort van 100% gerecycled materiaal kies je namelijk voor een milieuvriendelijke trouwkaart. Meer weten over duurzaam trouwen? Lees dan onze groene tips voor een milieuvriendelijke bruiloft.

Hier vind je onze natuurlijke trouwkaarten.

Bohemian trouwkaarten 2021

2. Trouwkaarten met bohemian vibes

Wat ons betreft zijn ze nooit uit de mode: bohemian trouwkaarten! Sterker nog, deze stijl ontwikkelt zich juist met de tijd. Waar de bohemian trend namelijk eerder vooral gericht was op kleurige bloemen en bladeren, zien we nu steeds meer nuance in deze stijl. Gedroogde pluimen, waterverf, aardetinten; we zien ze allemaal terug in deze trouwkaarten trend van 2021. Deze elementen maken de styling van je bohemian bruiloft dan ook heel ingetogen en zacht.

Bekijk hier onze bohemian trouwkaarten.

Luxe chique trouwkaarten

3. Trouwkaarten 2021: luxueus en chic

De trouwkaarten trend luxueus mag ook dit jaar niet ontbreken in dit rijtje. Donkere kleuren, opvallende en weelderige lettertypes, goud; samen maken deze dingen je trouwkaart superchic. Deze trouwkaarten trend van 2021 is misschien wel een beetje overdreven, maar voor een bruiloft is eigenlijk niks te gek! Je maakt je trouwkaart nog opvallender met een papiersoort als linnen of parelmoer en met een groot formaat.

Hier vind je onze trouwkaarten in luxueuze stijl.

Trouwkaarten trends 2021 blauw

4. Klassiek blauw voor je trouwkaart

Something old, something new. Something borrowed, something blue… Blauw is een kleur die helemaal bij het huwelijk past. Het heeft iets koninklijks, want het is een klassieke en elegante tint. Als je dus een stijlvol bruiloftsthema zoekt met een bepaalde kleur, is blauw misschien wel helemaal weggelegd voor jullie. Kies in je kaarten voor een speelse twist met een illustratie, ga voor waterverf of kies een minimalistische kaart met een paar simpele vegen blauw.

Bekijk hier onze blauwe trouwkaarten.

Trouwkaarten met foto

5. Persoonlijke trouwkaarten met foto

Wil je familie en vrienden met één blik op jullie trouwkaart laten weten wie er gaat trouwen? Of hebben jullie een prachtige loveshoot gedaan om jullie liefde vast te leggen? Kies dan voor een persoonlijke trouwkaart met foto. Ga bijvoorbeeld voor een collagekaart of licht één mooie foto uit. Met onze kaders, lettertypes en figuren maak je je trouwkaart extra persoonlijk.

Bekijk hier onze trouwkaarten met foto.

Change the date trouwkaarten

6. Change the date trouwkaarten voor 2021

Helaas, door het coronavirus blijft het steeds spannend of bruiloften wel door kunnen gaan. Gelukkig kun je je gasten gemakkelijk laten weten dat je je bruiloft verplaatst met onze change the date trouwkaarten. Dit is natuurlijk geen trouwkaarten trend waarop we hoopten voor 2021, maar het is wel heel handig als je je bruiloft onverwachts toch af moet of wilt zeggen. Wist je trouwens dat je gratis nieuwe trouwkaarten ontvangt als je je bruiloft wegens corona annuleert?

Hier vind je onze change the date kaarten.