Trouwen 17 januari 2019

Dit zijn de trouwkaartentrends van 2019!

Trouwkaarten zeggen veel over de stijl van jullie mooiste dag. Maak daarom huwelijksuitnodigingen die goed passen bij je huwelijksthema en bij wat je mooi vindt. De trouwkaarten trends van 2019 kunnen je er misschien wel bij helpen. Ze zijn weer heel divers en gaan van simpel tot vrolijk en trendy. We hebben 5 trouwkaarten trends voor je op een rijtje gezet en vertellen er graag over.

1. Witte trouwkaarten met goudkleurige details

Trouwkaarten trends van 2019: wit met goud

Introduceer jouw bruiloft met goud helemaal op jouw manier en kies voor trouwkaarten met wit en goudaccenten! Deze trouwkaarten zijn erg subtiel en chic, omdat het goud niet te prominent aanwezig is in de meeste trouwkaarten. Ga bijvoorbeeld voor trouwkaarten met goudkleurige tekst, hartjes of illustraties. En wat dacht je van goud in combinatie met donkerblauw? Maak je huwelijksuitnodigingen extra luxe met een mooie papiersoort als parelmoer of linnen.

2. Vrolijke botanical en bohemian trouwkaarten

Trouwkaarten trends botanische en bohemian trouwkaarten

Botanical en bohemian trouwkaarten zijn nog steeds in dit jaar! Sterker nog, aan deze trend worden steeds meer leuke details toegevoegd. Wat dacht je van kleine blaadjes en grote bladeren, in combinatie met bloemen in verschillende soorten en kleuren? Het hoofdthema van deze trend is dan ook donkergroen met wit, dus fleurige kransen en boeketten passen hier perfect bij. Met een uitnodiging voor een botanical of bohemian wedding ligt er kortom een stijlvolle trouwkaart op de deurmat van je gasten!

3. Persoonlijke uitnodiging: trouwkaarten met foto

Trouwkaarten trends van 2019: Fotocollage trouwkaarten

Je trouwkaart wordt pas echt persoonlijk met jullie eigen foto. Doe bijvoorbeeld een loveshoot en maak zelf je trouwkaarten met foto. Fotocollage trouwkaarten zijn erg geschikt voor de foto’s van een fotoshoot. In combinatie met mooie typografie, botanische elementen of de kleuren wit en goud wordt je trouwkaart met foto erg stijlvol. Daarbij geef je met foto’s veel sfeer aan je trouwkaarten. Bij het zien van al die mooie plaatjes zullen de ontvangers erg enthousiast raken over je bruiloft!

4. Trouwkaarten trend van 2019: Waterverf trouwkaarten

Trouwkaarten trends: waterverf trouwkaarten

Zoek jij trouwkaarten met zachte kleuren en een speelse twist? Ga dan voor een van de trouwkaarten met waterverf! Bij Kaartje2go vind je heel veel trouwkaarten met achtergronden met waterverf, samen met natuurlijke elementen als bladeren en bloemen. Ook hebben we veel huwelijksuitnodigingen met illustraties met waterverf, wat een dromerige en vintage look geeft. Ten slotte zorgt de typografie op deze trouwuitnodigingen voor de finishing touch.

5. Stijlvolle langwerpige kaarten

Trouwkaarten trends van 2019 Langwerpige trouwkaarten

Wil je je gasten echt verrassen met een stijlvolle trouwkaart? Ga dan voor een van onze langwerpige kaarten! Dit is namelijk ook een van de trouwkaarten trends van 2019. Kies bijvoorbeeld voor een enkele kaart of, als je veel informatie op je kaart wilt zetten, voor een dubbele kaart. De langwerpige kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals met geometrische vormen, met mooie illustraties of met een van de bovenstaande trends. En je maakt je langwerpige trouwkaart extra bijzonder met een mooie sluitzegel op de envelop.

Zoals je ziet zijn de trouwkaarten trends dit jaar erg uiteenlopend. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke kaart met foto’s, een stijlvolle langwerpige trouwkaart of ga voor een trouwkaart met wit en goud. Samen met een bijpassende kleur envelop en een mooie papiersoort is jouw trouwkaart dan een feestje om te openen! Begin direct met trouwkaarten maken of lees er meer over in ons artikel How to: Hoe maak je een trouwkaart?

Ook interessant voor jou: