Geboorte 17 september 2020

Dit zijn de geboortekaartjestrends van 2021!

Geboortekaartjes trends 2020

De geboortekaartjes trends van 2021 zijn weer bekend! Onze designers keken in binnen- en buitenland welke stijlen, kleuren en details we veel terugzien in onze geboortekaartjes. Het resultaat is een selectie van 5 schitterende geboortekaartjes trends die niet te missen zijn in 2021. 

Regenboogjes geboortekaartjes

We zagen ze al als macram├ę hangen in kinderkamers, van hout in de speelhoek en nu zijn regenboogjes ook terug te vinden in de geboortekaartjes trends van 2021. Niet zo gek ook, want regenboogjes zijn heel neutraal en dus perfect voor zowel een jongen als een meisje. Veel regenboogjes zijn trouwens afgebeeld met maar 3 of 4 tinten die matchen. Geboortekaartjes met regenboogjes zijn trouwens vaak met subtiel gouden details gecombineerd, wat de kaartjes een luxe uitstraling geeft.

Bekijk hier onze leuke geboortekaartjes met regenboogjes.

Geboortekaartjes met maan, sterren of heelal

Sterrenstof: geboortekaartjes met de maan en sterren 

Als je naar het heelal kijkt, besef je hoe bijzonder mooi de wereld om ons heen in elkaar zit. Geboortekaartjes met de maan, sterren of het sterrenbeeld van je kindje zijn dan ook magisch mooi om te sturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboortekaartje met een silhouet van je kindje voor een schijnende maan? Een geboortekaartje met sterrenhemel hoeft trouwens niet per se een donkere look te hebben. Er zijn namelijk genoeg zachte, neutrale kaartjes in combinatie met kleine details van het heelal.

Dit zijn onze sterrenstof geboortekaartjes.

Neutrale geboortekaartjes

Neutrale, aparte geboortekaartjes met aardse tinten

Aardse tinten zijn dit seizoen helemaal in. Niet alleen in de woonkamers en de mode zien we ze veel terug, maar ook de geboortekaartjes trends van 2021 zijn verrijkt met neutrale tinten. Met name oranje, oudroze en donkerrood zijn goed vertegenwoordigd in deze trend. De kleuren zien we veel terug samen met droogbloemen of een weelderig veldboeket. Goudspetters of goudkleurige typografie geven het kaartje een stijlvolle twist. Veel van de neutrale geboortekaartjes kunnen trouwens zowel voor een jongen als een meisje en zijn dus genderneutraal. 

Hier vind je alle neutrale geboortekaartjes.

Jungle geboortekaartjes trends 2020

Geboortekaartjes in jungle stijl

Ze zijn nog steeds zo leuk, de geboortekaartjes met jungle design! Verschillende soorten bladeren gaan dan ook goed samen met leuke dieren, zoals tijgertjes en olifanten. Nieuw dit seizoen zijn de girafjes, die parmantig de aandacht trekken. Je kunt trouwens gaan voor weelderige jungle geboortekaartjes, subtiele jungle kaartjes met een paar takjes of een mooie bladerenkrans met de naam erin. 

Benieuwd naar meer geboortekaartjes in jungle stijl? Bekijk ze hier!

Geboortekaartjes trends 2020 met dieren

Beestenboel! Geboortekaartjes met dieren

Ondeugend zijn ze, de dieren op onze beestenboel geboortekaartjes. Sluipende tijgers, snoezige biggetjes, vrolijke olifanten; stuk voor stuk stelen ze de show. Hou je van silhouet geboortekaartjes? Dan vind je de geboortekaartjes met silhouet dieren vast ook erg leuk. En nieuw zijn de geboortekaartjes met lijntekeningen van dieren, die subtiel en heel liefdevol ogen. 

Hier vind je nog meer leuke geboortekaartjes met dieren.

Door een stijl uit deze trends van 2021 te kiezen weet je zeker dat je een van de mooiste geboortekaartjes van dit moment kiest! Ben je naast een geboortekaartje ook nog op zoek naar een leuke naam voor je kindje? Bekijk dan ook de meest populaire kindernamen van het afgelopen jaar.