Geboorte 16 mei 2018

Dit zijn de geboortekaartjestrends van 2018!

Geboortekaartjes versturen is nog steeds een van de leukste kraamtradities in Nederland. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende stijlen geboortekaartjes, zodat er altijd wel een leuk geboortekaartje voor je tussen zit. Onze designers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends voor geboortekaartjes en verwerken deze in prachtige kaarten. We vertellen je graag meer over de geboortekaartjes trends van 2018!

👶🏿 Tip: Bekijk hier de geboortekaartjestrends van dit moment!

Geboortekaartje trends 2018: waterverf

Geboortekaartjes met waterverf in zachte kleuren

Geboortekaartjes met waterverf zijn perfect als je een zacht geboortekaartje zoekt met een lieve uitstraling. Waterverf zien we veel terug met handlettering fonts, pastelkleuren en goudkleurige accenten. Ook worden er vaak hartjes en sterretjes toegevoegd aan deze kaartjes. Deze geboortekaartjes zijn stijlvol met een trendy uitstraling!

Geboortekaartjes trends 2018: langwerpige geboortekaartjes

Geboortekaartjes trend: langwerpige geboortekaartjes

Wil jij je geboortekaartje extra laten opvallen? Kies dan voor een langwerpig geboortekaartje! Langwerpige geboortekaartjes werden in korte tijd zeer populair, iets wat ons niet verbaast! Deze geboortekaartjes zijn erg stijlvol en door hun vorm echte blikvangers. Kies een langwerpig geboortekaartje met een van de geboortekaartjes trends 2018 of ontwerp je eigen geboortekaartje.

Trends in geboortekaartjes 2018: gouden accenten

Goudkleurige accenten met waterverf of mooie typografie

Een andere geboortekaartjes trend voor 2018 is goudkleurige accenten. Goudkleurige accenten geven je geboortekaartjes een chique look. Ook combineer je goud gemakkelijk met veel andere stijlen. Waterverf en goud staat bijvoorbeeld heel trendy, terwijl goud in combinatie met mooie typografie juist weer erg klassiek oogt!

Geboortekaartjestrends: Less is more

Nieuwste trend geboortekaartjes: Less = more!

Ben je op zoek naar een geboortekaartje dat niet zoveel poespas heeft? Ga dan voor een clean geboortekaartje zonder overbodige versieringen. Op deze geboortekaartjes wordt meer gefocust op de naam, maar staan wel kleine details als dwarrelende hartjes, stipjes of andere figuurtjes. Combineer deze geboortekaartjes trend met een luxe papiersoort om het helemaal af te maken!

Laatste trends geboortekaartjes: silhouet geboortekaartjes

Geboortekaartje met silhouet: broertje, zusje of dieren

Je zou denken dat geboortekaartjes met silhouet bij de klassieke geboortekaartjes horen, maar deze geboortekaartjes trend is nog steeds erg populair! Het leuke aan een geboortekaartje met silhouet is dat je deze gemakkelijk combineert met allerlei stijlen. Een silhouet van een kindje, vliegtuigje of dier staat bijvoorbeeld leuk bij waterverf, een mooi patroon en kraft. Heb je al een kindje? Kies dan een silhouet geboortekaartje met twee kindjes, zodat de grote broer of zus ook een rol krijgt op het geboortekaartje!

Naast deze 5 trends zijn er ook nog een aantal algemene trends die we veel terugzien op dit moment. Hippe handlettering fonts worden bijvoorbeeld veel op geboortekaartjes gebruikt, net zoals pastelkleuren als mintgroen. Ook is het een trend om je geboortekaartjes af te maken met een luxe papiersoort. Kies bijvoorbeeld voor onze oud-Hollandse papiersoort met nostalgische look of ga voor stijlvol linnen om je geboortekaartjes een luxe uitstraling te geven. En als laatste is een bijpassende, gekleurde envelop een erg leuke toevoeging.

Wil jij graag dat je geboortekaartje er tot in de details goed uitziet? Lees dan ons artikel Stuur het perfecte geboortekaartje met deze tips!

Met deze geboortekaartjes trends maak je jouw geboortekaartje helemaal naar jouw stijl! Voeg daarbij jouw favoriete lettertype, leuke figuren en een mooie foto toe van jouw kleintje, zodat het geboortekaartje extra persoonlijk wordt. Ben je zwanger en duurt het niet lang meer voor je kindje er is? Lees dan meer over wat je moet regelen voor geboortekaartjes en wat de kosten zijn voor geboortekaartjes!