Geboorte 4 september 2023

Tekst voor het geboortekaartje van je zoon: 24x moois

Ontdek de mooiste geboortekaartjes 💛

Kies je favoriete kaartje, bewerk hem naar jouw wensen en bestel een gratis proefdruk!

Hoera, jullie verwachten een zoon! Wat een babygeluk. En dat wil je natuurlijk ook in het geboortekaartje zetten. Je bent trots dat jullie jongetje bij jullie hoort, en dat mag iedereen weten! Wij hebben daarom de mooiste en leukste teksten verzameld voor het geboortekaartje van je zoon. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren.

💙 Bekijk hier onze leuke geboortekaartjes voor een zoon.

Gedicht voor de geboorte van een zoon als tekst op het geboortekaartje

Een paar woorden zeggen vaak precies wat je bedoelt. Een gedicht als geboorte tekst is daar een goed voorbeeld van. Met de volgende gedichten voor de geboorte van je zoon geef je woorden aan de liefde die je voelt.

🩵 Leestip: 60 mooie teksten voor jullie geboortekaartje

tekst geboortekaartje zoon

Broertje geboren! Tekst voor een geboortekaartje bij een broertje

Krijgt je zoon of dochter er een broertje bij, dan wil je daar misschien wel bij stilstaan in het geboortekaartje. Een geboortekaartje tekst over een broertje is namelijk een lieve manier om je zoontje of dochtertje te betrekken bij jullie speciale aankondiging. We tippen je 6 leuke teksten.

Stoere tekst voor het geboortekaartje van je zoon

Is jullie geboortekaartje minimalistisch of staat-ie vol met stoere dieren, dan is het tof om daar ook de tekst op uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een stoere geboortekaartje tekst voor je zoon uit het onderstaande rijtje! Ze passen namelijk niet alleen bij het kaartje, maar je geeft je zoon ook een motto of spreuk mee waar hij de rest van zijn leven iets aan heeft.

🖤 Leestip voor jou: 21x geboorteteksten die niet zoetsappig zijn!

De mooiste geboortekaartjes voor jullie mini

Lieve quotes als tekst voor de geboorte van een zoon

Het is met geen pen te beschrijven wat je straks, en nu misschien ook al, voelt voor je kindje. Toch is het verschillende mensen gelukt. We delen zes mooie quotes over de geboorte van een zoon die schitterend staan op het geboortekaartje.

🩵 Leestip: De mooiste quotes voor op een geboortekaartje

Mooie tekst voor jullie jongen

Een van deze lieve, leuke en stoere teksten staat sowieso mooi op de geboortekaart van je zoon. Wil je trouwens ook wat handige info voor het maken van je geboortekaartje? Dan vind je de volgende artikelen misschien ook leuk om te lezen:

Ook interessant voor jou: