Geboorte 18 oktober 2021

Dit zijn de geboortekaartjestrends van 2022!

Geboortekaartjes trends 2022

Bij Kaartje2go houden we de geboortetrends altijd goed in de gaten. Want wat je qua kleuren en stijlen op de babykamer terugvindt, staat vaak ook ontzettend leuk op het geboortekaartje van je kleintje. Onze designers hebben voor komend jaar weer de tofste trends op een rijtje gezet. En wat zijn ze leuk dit jaar! Kijk je mee naar de geboortekaartjes trends van 2022?

geboortekaartjes 2022 astrologie

Hemels, magisch, intergalactisch, de geboortekaartjes trend astrologie is het allemaal! Het leuke van deze kaartjes met sterrenhemels en zonnetjes, maantjes en sterretjes is dat er altijd wel een geboortekaartje tussen zit dat bij je stijl past. Een sterrenhemel hoeft namelijk niet per se donkerblauw te zijn, maar kan ook magisch roze zijn. En wat dacht je van een subtiele maan op een witte achtergrond? Ook regenboogjes passen natuurlijk helemaal bij deze leuke trend. 

🌘 Je vindt de leuke astrologiegeboortekaartjes hier. 

babyspulletjes trends 2022

Babyspulletjes: wiegjes, kleertjes en waslijntjes

Superschattig zijn de geboortekaartjes met babyspulletjes. Wat direct opvalt bij deze kaartjes zijn de neutrale, zachte kleurtjes. Verder zie je hier veel verfijnde illustraties van wiegjes, waslijntjes en kleertjes in terug. Ook speelgoed als een rammelaar of een trekdier vind je op deze leuke geboortekaartjes. Extra lief zijn de kaartjes waarop een kindje in de wieg ligt, of waarop een grote broer of zus nieuwsgierig over de rand komt kijken. Deze geboortekaartjes zijn kortom perfect voor als je graag een lief en neutraal kaartje wilt.

👶🏾 De geboortekaartjes met babyspulletjes vind je hier.

geboortekaartjes bloemen

Fleurig en lief: bloemenweide

Een van de geboortekaartjes trends van 2022 die we je niet willen onthouden is bloemenweide. En het is eigenlijk precies wat je zou verwachten. Dromerige illustraties met waterverf bloemen, droogbloemen en neutrale, lieve kleuren. Ook kransen en vazen met bloemen vind je terug in deze geboortekaartjes. Bij sommige bloemen voel je de zachtheid bijna door het papier heen!

🌼 Bekijk hier de geboortekaartjes met de trend bloemenweide

geboortekaartjes jungle 2022

Stoere geboortekaartjes met wildernis

Mag het van jou wel wat stoerder, en spreekt de jungle met zijn groen en dieren je wel aan, kijk dan eens bij de geboortekaartjestrend wildernis. Grote bladeren en prachtige dieren als olifanten, giraffen en tijgertjes schitteren op deze geboortekaartjes. En ook dino’s, konijntjes en uiltjes zijn van de partij. Het leuke van deze trend is dat je ook voor een zachter geboortekaartje kunt gaan, met een roze achtergrond, zachtgekleurde bladeren of een subtiele krans van bloemen en bladeren. Er is dus altijd wel een kaartje dat bij je stijl past.

🌿 Hier vind je de leuke wildernis geboortekaartjes. 

Extra’s bij Kaartje2go: goudfolie, gekleurde enveloppen en sluitzegels

Wist je dat je je geboortekaartjes nog specialer kunt maken met onze leuke extra’s? Zo vind je heel veel mooie geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en koperfolie bij ons. Ook kun je gekleurde enveloppen bij je kaartjes bestellen. Zo benadruk je een bepaalde kleur op de kaart extra en ligt er echt een bijzonder bericht op de deurmat. En wil je er echt een klein cadeautje van maken? Kies er dan ook een van onze sluitzegels bij voor op de sluiting van de envelop.