Verhuizen 23 oktober 2023

Samenwonen: teksten voor je felicitatie of verhuisbericht

samenwonen tekst

Joepie, samenwonen! Als vrienden, familie of misschien jullie zelf gaan samenwonen, dan is dat wel een kaartje waard. Om te feliciteren, veel geluk te wensen of de mensen om je heen een verhuisbericht te sturen. Maar wat zet je voor tekst op de kaart als je gaat samenwonen, of iemand wilt feliciteren met deze grote stap? Houd je pen of toetsenbord maar in de aanslag, want wij delen onze leukste teksttips.

Samenwonen: leuke gefeliciteerd teksten voor je kaart

De een zegt de huur op of verkoopt z’n huis, de ander maakt plaats in z’n kledingkast… Samenwonen is een echte mijlpaal! Gaat je broertje dus samenwonen met z’n vriendin, of heeft je neef een huis gevonden met z’n vriend? Dan stuur je hun het liefst al je papieren gelukwensen. En met de volgende gefeliciteerd teksten voor het samenwonen maak je je felicitatie kaart extra persoonlijk. 

‘Wij gaan samenwonen!’ tekst voor je verhuiskaart

Wanneer jullie besluiten om te gaan samenwonen mag de hele wereld dat weten! Want wat is het heerlijk dat je nooit meer naar elkaar toe hoeft te reizen en elkaar geen dag meer hoeft te missen. En natuurlijk zijn de praktische voordelen ook erg fijn. Breng je familie, vrienden en bekenden op de hoogte van deze stap met behulp van een leuke samenwoonkaart en een bijpassende tekst. We hebben vast wat leuke tekstjes over samenwonen voor je op een rijtje gezet. 

Gedicht over samenwonen

Wil je je verhuisbericht of felicitatie nog een beetje feestelijker aankleden, ga dan voor een gedicht over samenwonen voor op je kaart. En omdat we het je graag een beetje gemakkelijk maken, hebben we vast een paar gedichtjes over samenwonen voor je opgezocht. 

Leuke quotes over samenwonen

Houd je meer van kort en krachtig, dan ligt een mooie spreuk of leuke quote over samenwonen vast meer in jouw straatje. Wat vind je van de volgende quotes voor op een kaartje?

Grappige teksten over samenwonen

Heeft de een stiekem een beetje koudwatervrees, of kunnen de ontvangers van je felicitatie een knipoog wel waarderen? Breng dan een beetje humor in je samenwonen kaart of verhuisbericht met een van de volgende grappige teksten.

Wil je nog meer toffe inspiratie voor je kaart of cadeau? Dan vind je een van de volgende artikelen misschien ook leuk om te lezen.

🏡 Happy new home! Leuke felicitaties voor een nieuwe woning
🗝️ Wat zet je op een verhuiskaart?
🎁 Toffe housewarmingcadeaus om te geven

Ook interessant voor jou: